Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
az ázsiai túra előtt ütötték 3góllal azt a chivast amelyiktől mi lezakóztunk, valami német(?) csapat ellen is játszottak, ott 2:1-re nyerteknoname írta:Mind2 felkészülésnek vannak előnyei és hátrányai. Fizikálisan jobban áll a Madrid, de ezt ellensúlyozza az a tény h a legerősebb ellenfelük is 4 góllal kapott ki, míg mi játszottunk több komoly csapat ellen.
És ha elkezdődne a tördelés, Masch is beszállnaBarcaman14 írta:Alves és Mascherano az a két játékosunk akit én nem féltek a fáradtságtól, vagy attól hogy nincsenek megfelelő állapotban, így inkább Busi pihenjen most szerintem.
Egyetértek,sztem is így kellene fölállni a Madrid ellen,de sztem Pep mást talál ki...LM10 írta:Szerintem:
Váldes-Alves-Piqué-Abidal-Adriano-Mascherano-Thiago-Iniesta-Villa-Pedro-Messi.
De Busquets és Keita is lehet kezdő simán. Sánchez pedig debütálni fog csereként
Szerintem nem pontatlan a megfogalmazásdaffy írta:]a helyrejött túlzás,elkezdte a normális edzéseket
jah így más, kösz a pontosítástdaffy írta: a helyrejött túlzás,elkezdte a normális edzéseket
eredetileg nemK900 írta: Coentrao nem védő????
Nem kifejezetten, bár sokat játszott főleg az elmúlt idényben szélső hátvédet, de akkor is azt a támadó fajtát. A szélen a pálya bármely részén bevethető.K900 írta:Coentrao nem védő????
Coentrao nem védő????Fecooo írta:Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Coentrao, Ozil, Cristiano y Benzema.
Ez pedig a madridi kezdő, helyrejött Ramos.
a helyrejött túlzás,elkezdte a normális edzéseketFecooo írta:ki gondolta volna, nagyon meglepődtem...Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Coentrao, Ozil, Cristiano y Benzema.
ki gondolta volna, nagyon meglepődtem...Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Coentrao, Ozil, Cristiano y Benzema.
Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Coentrao, Ozil, Cristiano y Benzema.Tocy írta:Pique will be available to play the Super Cup game against Real Madrid on Sunday. A decision on Busquets will be made later.
Tehát Pique mindenképp játszhat, Busquets kérdőjeles. Szerintem Alves játszik, tehát: valdes-alves,pique,abidal,adriano-busquets/masch,thiago/keita,iniesta-pedro,messi,villa. szerintem xavi nem kezd, pep azt mondta semmi kockázatot nem vállal vele kapcsolatban. én továbbra is azt mondom, hogy inkább keita fog kezdeni, mint thiago...
Miért is vagyunk lemaradva?cyrax írta:Hát eléggé le vagyunk maradva a felkészülésben, a Real meg vért fog inni a meccs előtt. Sanszos, hogy ezt a kupát behúzzák majd. Előre látom a sok realmakit, ahogyan majd fröcsögve korszakváltásról vizionál és fikázik ezerrel.
Azért nehogy azt gondoljuk hogy a sggén veszi a levegőt, egy félidőt játszott is a franciák ellenTocy írta:Szerda van, vasárnap lesz a meccs, és eddig két átmozgató edzésen van túl, jelenleg pedig a chilei válogatottal van. Tehát csütörtök-péntek-szombaton edzhet...ezek alapján szerintem nem, nem jöhet szóba kezdőként.18Barca99 írta:Sánchez semmiképp sem jöhet szóba kezdőként? :O
miután ilyen stílusban beszélsz,meg is érdemelnédcyrax írta:Hát eléggé le vagyunk maradva a felkészülésben, a Real meg vért fog inni a meccs előtt. Sanszos, hogy ezt a kupát behúzzák majd. Előre látom a sok realmakit, ahogyan majd fröcsögve korszakváltásról vizionál és fikázik ezerrel.