lluisllach89 írta:ozsimiki írta:
Nah "végre" megtudhatjuk milyen érzés az,amikor úgy vezetünk,szerzünk gólokat, ahogy ellenünk szoktak a csapatok sokszor, helyzetek, nyomás nélkül. Nembaj, kijár az ilyen is.
Madrid jobban játszott,nem meglepő a felkészülésben előrébb vannak,és a kezdőjük is közelebb van a megszokotthoz,mint a mienk.
Így ilyen butaságokat amit alább olvastam,nem is kommentelem 
vicces, gondoltam,h sok jövőbelátó lesz az első tétmeccsünk közben,ha nem megy a játék, úgy,h mindenki most esett be a nyaralásból,stb.
1-2, valamiért szerintem több helyzetünk lesz a 2.félidőben
FORCA!
Nem, nem én találtam fel a félkövér cuccost de rászoktam.
Butaság?
Ozsi!
Nem vagyok pesszimista, de a játék az te is tudod hogy nem volt megnyugtató. Akkor meg ne nagyképűzzünk, mert nem reális. Függetlenül a felkészüléstől, mert B terv azóta sincs. Mi van ha nem makkolunk és így lesz a bajnokságban ne adj'Isten Bl-ben?
Mákunk volt, te is írtad. De azért mégis a bohóc spanyol szuperkupáról beszélünk.
Bocsi, akárki írta volna, így reagálok. Nem tudom komolyan venni a hasonló jóslásokat, amikor Te is és mindenki tudja az előzményeket, látod a középpályát, látod hogy ki mennyire friss, összeszokottságról nem is beszélve, és jössz azzal,h most kezdjünk félni mi lesz ha...stb
majd ha egész szeptemberben hasonló gondok lesznek, akkor lehet ilyesmin gondolkodni szerintem(bár...), addig reálisabbnak vélem,h teljesen felesleges azon merengeni,h majd a BLben,és bajnokságban is ezt látjuk. nah mind1
ferninho!
kijárt nekünk is ez az érzés,h milyen a semmiből gólt lőni, megeshet nagy ritkán a Barcával is. A másik érzést úgy is többször éljük át, miszerint, ellenünk lőnek úgy.
amúgy valóban a ti akaratotok érvényesült, ahol eddig nagy fölényünk szokott lenni, ott most kevés a dinamika és a rendszer,azaz a középpályán. ezért volt ilyen a játék képe az 1.félidő nagy részében.
Jön a 2.félidő, nézzük.