hau30 írta: ↑2020.09.13. 09:04:14
Pedig, ha alacsony a vérnyomasod, akkor érdemes lett volna megnézned. Legalább a kapott gól elötti szitut. Megint mit csinált ott busi....Sima mélységi passzal kp megoldva. Kocorászik hátra felé, majd elfelejti felvenni az embert mikor hátraér. Egy kis steppelés előtte.Minek is rontana rá,mikor ott voltunk vagy 5-en. Lövés,gól,fejfogás. Nem hiszem el, hogy nem látják ezt szakavatott emberek.
Nem szabad a kezdő közelébe engedni, de ez már lerágott csont...Amúgy nálam az lesz, hogy megnézem elötte a kezdőt. Ha tetszik amit látok, akkor megnézem a meccset. Ha az általad említett játékosok egyikét látom a kezdőben,akkor inkább megnézem a kislányommal a Jégvarázs 2-t 1548-adszor.
Nagyon remélem, hogy Koeman látja ezt, és tegnap is csak kényszerből játszott Busi. Még bizakodó vagyok, de szerintem én is a kezdőtől teszem majd függővé, hogy megnézzem-e a meccset. Ha Busi kezd, offolom és megyek is a lottózóba fogadni, hogy nem ússzuk meg kapott gól nélkül.
Amúgy támadásban egyáltalán nem lógtak ki a kicsik (Pedri, Trincao, Konrad), igaz én úgy láttam, hogy Pedri-nek több pontatlan megoldása volt.
Azért a Trincao-Konrad gólért kár, és én nem is vagyok benne biztos, hogy az les volt.
Viszont ott tartunk, hogy fent van 4 támadóbb típusú játékos a pályán és ebből van 2 komplett garnitúra. Még úgy is, hogy Konrad-dal nem számolunk, helyette ott van Fati.
A védelemmel meg még mindig lehetnek gondok, ezért lenne fontos, hogy 2 olyan kp játsszon előttük, akik tudnak és akarnak is védekezni. Puig is meglepően hatékony volt tegnap egy fokkal hátrébb, úgyhogy semmi nem indokolja Busquets nyomatását.