Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
+1Barca_10 írta: ↑2021.08.04. 19:50:33ja meg annyi a gond még Araujónál hogy nem fog játszaninagyobb összegben merek fogadni a ts-roberto,piké,lenglet,alba-busquets,pedri,de jong-messi,agüero,depay kezdőre ha senki nem sérült.
szezon elején dest vagy emerson lesz a jvh ameddig Pedri pihen, addig gondolom megy roberto labdát bűvölni a kp-ra.
Egyetértek, nem is tudom, mikor láttam ennyire gyengének a csapatot. Mintha egy Liverpool-West Brom meccse néznénk - és a párhuzamban nem mi vagyunk a Pool.
Igen. Amúgy Depay már vagy 3-szor futott el tök esgítség nélkül, kezét feltéve, hogy hol a fenében van a segítség. Iszonyat mázlink van, a 2. 100%-os ziccert hagyják ki pár méterről, ebből eddig nagyon komly verés lehetett volna...
Ja, de azért 3-5-2-nek néz ki. Bár fogalmam sincs ki van ott középen hátul.
Ez se lehetetlen. Most Gavit rajzolták előre baloldali támadónak 4-3-3-ba, úgyhogy lehet, hogy beletrafáltál.
3-5-2-nél akkor Busi a védő? Vagy DJ? Lehet azért akár a 4-4-2 szélsők nélkül is, szerintem a 2-8 úgy történt.
biztos nem 4-4-2 szélsők nélkül, ez bizony 3-5-2! Vagy pedig Gavi támadó és 4-3-3.bence0330 írta: ↑2021.08.04. 18:15:43Szerintem mi meg még kiváncsibbak a tapasztalataidra.
Kezdő: Neto, Dest, Araujo, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, Gavi, Nico, De Jong, Griezmann and Memphis
4-4-2 teszt ezek szerint? DJ a hivatalos oldalon "forward"-ként van aposztrofálva, és 4-3-3, de csak nem...
Szerintem mi meg még kiváncsibbak a tapasztalataidra.