Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
randomguy írta:még 10, roncinak 4csababarca írta: Mennyi is kell még a 100hoz?
Minek az, ha sebesség negatív emberek vannak ott?Messias2 írta:Dinamika megint nincs a középpályán...
Mennyi is kell még a 100hoz?Nero. írta:Sima győzelemre számítok de ha nem nyerünk sincs semmi. Messi góloknak örülnék.
Ezt tényleg nem értem, hogy ha pl Piquét padra volt képes rakni(akinek tagadhatatlanul nagyon jót tett), akkor Businál miért nem meri ezt meglépni, mikor Piquénél bevállt, és szerintem Businál is bevállna.LG írta:Engem is kiakaszt, hogy Busquets ilyen formában hónapok óta kezdő lehet, de az utolsó néhány meccsen kicsit jobb volt. Most már csak összeszedi magát.
Amúgy Csababarcának igaza lehet a bérelt kezdőhelyekkel, és a sablon cserékkel kapcsolatban. Hiába erősítettük meg a padot, ha mindenki egészséges fontosabb tétmeccseken formától függetlenül az alapkezdő megy, az MSN lecserélhetetlen, Rakitic függetlenül attól, hogy játszik le lesz cserélve. Lehet, hogy Busquets és Ini jobb képességűek, a horvát viszont sokkal stabilabb. Az a rossz forma, amiről Palesz beszél meg kemény 3 meccs óta tart, előtte ha nem is brillírozott, de erős átlagot hozott.
Hiába erősítettük meg a padot, attól még versenyhelyzet továbbra sincs.
Szerintem Cardonát kéne kezdetni Luis helyett.Samper írta:Ha Umtiti egészséges lesz, Busquets helyén Maschet kellene játszani és akkor ez a probléma megoldódik. Ha Messi egészséges, hozzá kell igazítani a középpályát, ha nem, akkor állandósítani kellene, hogy Rafinha helyettesíti és ki kéne próbálni Alenat is. Tiszta hülyeség várni vele, mert a szezon végén lejár a szerződése. Ha beválik, akkor szerződtetni kell, ha nem, akkor elengedni. De vacakolni - semmi esetre se.
Az a baj, hogy LE számára szent tehén.Én személy szerint nagyon a pártján vagyok, de néha szó szerint a bicska kinyílik a zsebemben.Ráadásul már néha olyan szinten veszélyes, hogy a társait hozza olyan helyzetbe amit nem lehet megoldani.Meg nem mondom ki ellen SR-t hozta egyszer olyan helyzetbe, hogy visszapasszolt neki amikor mellette volt egy támadó és alig pár méterre mégegy.SR-t meglepte a passz labdavesztés ott is volt a gól.De apprónak tünő hibáinak egész sora van győztes meccsen is amiből nagyon rá lehetett volna faragni.Száz szónak is egy a vége vagy a pad vagy egy fejmosás vagy valami nagyon kéne mert ahogy mondtad ez tarthatatlan.( Nem vagyok benne biztos hogy ha Rakitic bemenne vkp.ba Ini/Denis másk oldalt egy Gomes középpálya nem hatékonyabb lenne perpillanat.Legalább egy meccsen érdemes lenne megnézni.)zeli39 írta:Tudom itt sokan Busqutset nagy becsbe tartják de ez a helyzet tarthatatlan
Reszben jogos, bar szerintem Lucho is, o a leggyengebb kepessegu kozeppalyasunk, a meloja legfokepp az, ami nelkulozhetetlen, de amint elkezd faradni, tobbet hibazik mint a csapat tobbsege. Ha forman kivul van, akkor meg meginkabb. Iden meg az egesz kozeppalya forog, Ini se tolt meg le sok 90 percet - serulesei elott se -, ez nem kene hogy kifogas legyen.csababarca írta:...
Most nem akarom védeni, de pszichológiai hatás miatt is lehet a rossz forma. (mondjuk nem rosszabb mint a többi így sem,khm, Busi)palesz77 írta:Rakitic tenyleg nem kepes egyedul megoldani, de jelenleg sajnos o az egyik legrosszabb formaban levo kozeppalyasunk, o is csak dob a problemakon. Vedekezesben se hozza mar azt, amit megszokhattunk tole, pedig eddig ezzel azert nem szokott gond lenni.
Igen ezt pontosan adom én is.Nagy kedvencem de oka van hogy LE sokszor ülteti.Szerintem kissé túlhuztuk.palesz77 írta:Rakitic tenyleg nem kepes egyedul megoldani, de jelenleg sajnos o az egyik legrosszabb formaban levo kozeppalyasunk, o is csak dob a problemakon. Vedekezesben se hozza mar azt, amit megszokhattunk tole, pedig eddig ezzel azert nem szokott gond lenni.