Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg pont az egyenes kiesést nézném, amikorra a töltelék csapatok hazamentek és maradnak az európai, dél-amerikai csapatok.
https://www.hatharom.com/2025/06/02/klu ... tites-2025
Na, legalább újra van életcélja.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.10. 20:08:55The President of the Spanish football league is personally obsessed with tracking down people who stream La Liga illegally.
He spends hours and hours in front of his screen, watching IP addresses, and personally infiltrates Telegram groups of illegal La Liga streams.
De ha el is kapnak valakit, és elítélik, lehet, hogy olyan szerencséje van, hogy a börtönben van tévé, és nyugodtan tud meccset nézni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.10. 20:08:55The President of the Spanish football league is personally obsessed with tracking down people who stream La Liga illegally.
He spends hours and hours in front of his screen, watching IP addresses, and personally infiltrates Telegram groups of illegal La Liga streams.
Nekem is LG-m van, de RTL plusz nincs. Alattad írtam.soadroli írta: ↑2025.04.09. 18:51:15gondoltam kipróbálom 2 hétre ingyen a rtl pluszt. meg is csináltam, aztán szembesültem hogy a nyomorult LG tv-mre nincs meg az alkalmazás, a böngőszője meg nem támogatott az oldalon.frissítettem is pen-driveról a szoftvert, ugyanúgy nem jó. esetleg valakinek valami ötlet (azon kívü hogy vegyek új tv-t)?
nem akartam gépen nézni, de úgy néz ki muszáj lesz.
2015-ös LG TV-m van. Chromacast 2 volt, már azzal is ment a meccsnézés szgépről, kicsit lassabb volt, ezért nem annyira szép a kép. Most a Google Chromecast 4K + Google TV GA01919 van, amelyik HD-ben is átveszi a streamet. Hardverapron szokott lenni, ott vettem használtat 20 E Ft alatt.
Én is így vagyok.
A UPC/Vodafone/One-nál sem lehet egyes csatornákra bontva, ott is meg kell venni mind a százvalahány csatornát. De szerintem ez az egész világon így van.
Azt egyébként lehet tudni, hogy miért nem vette meg egyik csatorna se a közvetítést? Kétlem, hogy az olaszt jobban megérte megvenni, mint a spanyolt.
Tudtommal nincs, most megint átfutva a tv-műsort nem találom, szerintem ebből stream lesz.