2016.10.17. 21:11:21
Zola, engedd el, ne keress okot, sose fogsz rá magyarázatot kapni,csak felőrlöd magad.
Ennek abban a pillanatban vége volt,hogy időt kért tőled, ő ott döntött, a többi csak egy saját magának szóló megnyugtatása volt. Ez alatt azt értem,hogy ő ezzel levette magáról a felelősséget, hiszen nem volt "rossz", csak időt kért. Ez tipikus a lányoknál,de ennek az esetek többségében nincsen jó vége, mert vagy már van valaki neki, vagy rommá hegeszteti magát időkérés alatt mással, rossz esetben többekkel, Te meg csak szenvedsz.
Bocsánat, de ez a nyers valóság, felejtsd el, ne keress okokat, se magyarázatot erre, mert nem fogsz sose kapni rá. Elmúlt, és ennyi.
Lehet rám gondoltál amikor említetted,hogy valaki a fórumról járt így, enyém is hasonló, időtartamokkal, és meséltem is róla.
Ez már 5 éve volt, elmúlt a haragom is, a jóra emlékszem abból a kapcsolatomból, és ennyi.
Ma meg már van más, ahogy az szokott is lenni, szóval ne izgulj, neked is lesz, jobb is mint ő volt, efelől ne legyen kétséged.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."