Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
visca el barca írta:az egészség ellenszere
Kicsit meglepődtem Robert Downey Jr. ennyire kimaradt. Nem feltétlenül a Vasemberes-Sherlock Holmes-os vonalra gondolok, bár azt is inkább csak az ő játéka nyomja fel.Lego írta:Tom Hanks
Kate Winslet
Kevin Bacon, Ewan McGregor és Sean Penn (náluk szoktam még érezni valami pluszt, amiért érdemes megnéznem egy filmet, félreértés végett nem garancia, hogy jó lesz, csak felkapom a fejem ha meglátom őket a szereplők listáján)
Férfi: Denzel Washingtonzola8787 írta:Kik a kedvenc színészeitek/színésznőitek?
Igaz.Tortúra,Dolores Claiborn csak ha a King vonalon maradunk.Még esetleg Julien More.P.U.Y.O.L. írta: Még kiegészíteném egy Kathy Bates-el.
Te vagy az én emberem! Furcsa, hogy másnál eddig nem kerültek elő...Feast4 írta:Halle Berry, Charlize Theron.
Al Pacino, Robert De Niro, (ha nem épp elszabadul) Jack Nicholson (nagyon kíváncsi leszek az öreg visszatérésére) Anthony Hopkins, (ha épp nem az unokák új villájára gyúr) Tom Hanks (mondjuk a Brown vonallal már leállhatna) Denzel Washington, Di Caprio, az újjak közül Gyllenhaal, Ryan Gosling és Hardy is kezd felnőni a feladathoz.zola8787 írta:Kik a kedvenc színészeitek/színésznőitek?
Nekem egyértelműfavorit DiCaprio, illetve felsorakozott mögé Gyllenhaal, meg persze Freeman. Nők közül nem tudok mondani igazából, esetleg aki mostanában kezdett el tündökölni, Alicia Vikander.
Joaquin Phoenix egyértelműen, legjobb a csávó imádom még Di Capriot, Gyllenhaalt, Fasbendert és Hardyt is.zola8787 írta:Kik a kedvenc színészeitek/színésznőitek?
O meg johet,beirhatjuk harmadiknak..Nero írta:
Nőknél ugyanaz mint mironál Cameron Diaz talán.
abba a nőbe azóta szerelmes vagy amióta a 21 grammban kitette a csöcseit :szív: :szív: :szív:S.Agüero írta:nőknél Naomi Watts.
Én is nemrég néztem meg, én amit még kiemelnék az a látvány. Szerintem nagyon ütős lett, pedig a színészgárdát elnézve egy ilyen low-budget filmre számítottam.miro. írta: Az egeszseg ellenszere.
10/7,5 voltak pozitivumai azert boven,es az ember tudott kattogni.
Hát nekem ez jutott elsőre eszembe, sajnos csak angolul találtam meg de aki érti annak jó.S.Agüero írta:Kinek mi a kedvenc filmjelenete?
Nekem egyértelműen ez: https://www.youtube.com/watch?v=TgL_5QcZCMo" target="_blank