2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sok duplája van már, elvileg lassan megérik neki a BANáncsababarca írta:
hihetetlen, hogy nem tiltották ki.
csak writeonly módban tolja, vagy max magát olvassa.
hihetetlen, hogy nem tiltották ki.Fecooo írta:nem sértésnek szánom, de Samper új szintet ért el azzal, hogy feltesz egy kérdést, amire ő maga reagált később![]()
vmit tud a srác...
Grat mind a kettőhöz. A többieknek meg, a szándék a lényeg. Mondjuk én a 10-est tettem volna rá.fcbarca0827 írta:Ugyan már túl aktív nem vagyok a fórumon (értsd: semennyire) de ezt megosztanám veletek.:
https://www.instagram.com/p/BYS3AhxnlyD ... by=kdeak27" target="_blank
Tegnap lettem 27 éves és ezt a tortát kaptam szülinapomra.![]()
Most miért mondod, ez egy tök szép Kispest Honvéd mez.Messias2 írta:Király, de a mezt elrontották, ahogy látom.
Király, de a mezt elrontották, ahogy látom.fcbarca0827 írta:Ugyan már túl aktív nem vagyok a fórumon (értsd: semennyire) de ezt megosztanám veletek.:
https://www.instagram.com/p/BYS3AhxnlyD ... by=kdeak27" target="_blank
Tegnap lettem 27 éves és ezt a tortát kaptam szülinapomra.![]()
Hát ez az, hogy van, de nem használom. Figyu, eladom neked 20-ért, te meg keresel 40-ért még egy madarat.visca el barca írta:nah basszus h a tudom h borász vagy rád tukmálom a préstNormandia írta:Jó nagy marha a pali, én 20-ért adtam volna neki.Mivel a családba senki sem issza a bort ( még jó, hogy a szakmám borász ) ezért minden éven szőlőpálinkát főzetek a termésből.
nah basszus h a tudom h borász vagy rád tukmálom a préstNormandia írta:Jó nagy marha a pali, én 20-ért adtam volna neki.MQuCsabi írta:Így kell ezt gördülékenyen lezavarni kérem. HIdeg maradtál, és még ő örült neki, hogy adhatott érte ennyit.![]()
Mivel a családba senki sem issza a bort ( még jó, hogy a szakmám borász ) ezért minden éven szőlőpálinkát főzetek a termésből.
Jó nagy marha a pali, én 20-ért adtam volna neki.MQuCsabi írta:Így kell ezt gördülékenyen lezavarni kérem. HIdeg maradtál, és még ő örült neki, hogy adhatott érte ennyit.![]()
A kövi elnök simán kampányolhatna veled a sportigazgatói posztra.visca el barca írta:breaking news:PCsabi írta:Akkor már csak órák kérdése az üzlet?
the szőlőprés was officialy sold today morning at 7:45. transfer fee 40000 HUF, no variables. szőlőprés signed a lifetime contract, no relelase clause or buy-back option [elmundoVEB]
breaking news:PCsabi írta:Akkor már csak órák kérdése az üzlet?
20+változó lesz abból, valami olyasmi feltételekkel hogy ha 25 év múlva is működik, akkor megkapod a maradék 20-at...visca el barca írta:korrekt palinak tűnt, nem hinném h nagyon földhöz vágja az összeg.... ha meg nem viszi el, rohadjon megrecrea írta:Várjál, a 40 az akkor lesz 40, mikor a kezedben lesz a pénz...ilyen ígéretek alapján nekem már két budai lakásom lenne, nemhogy két garázsomveszek 10-15 zsák irsait a szomszédtól és elkészítem életem első borát
korrekt palinak tűnt, nem hinném h nagyon földhöz vágja az összeg.... ha meg nem viszi el, rohadjon megrecrea írta:Várjál, a 40 az akkor lesz 40, mikor a kezedben lesz a pénz...ilyen ígéretek alapján nekem már két budai lakásom lenne, nemhogy két garázsom
Tim írta:Ó, te burzsujvisca el barca írta:..van két garázsom,Bezzeg nekünk egy nyavalyás bicikli tároló sincs a házban!
Valamiért erről a sztoriról az öreg "Kétfészeres" Jackson jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=ludLp_STGmU
Ó, te burzsujvisca el barca írta:..van két garázsom,
nem tudom, olyat találtam ahol finalban tolta, de ott teljesen más volt az annyira nem tetszett.palesz77 írta:Hát ez valami brutál jó.Lehet tudni, hogy megnyerte-e?