Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dettó...Vito írta:nekem ponnemjó.antiimperialista írta:Ez az időpont jó lenne! Pont az előtte és az utána következő hétvégém foglalt. No, szervezzétek meg, aztán banzaiii!!!Charlie írta:Július 29-30?Ez 1 hétvége.![]()
Balatonon leszek valószínűleg, de minden egyéb időpont OK.
nekem ponnemjó.antiimperialista írta:Ez az időpont jó lenne! Pont az előtte és az utána következő hétvégém foglalt. No, szervezzétek meg, aztán banzaiii!!!Charlie írta:Július 29-30?Ez 1 hétvége.
Ez az időpont jó lenne! Pont az előtte és az utána következő hétvégém foglalt. No, szervezzétek meg, aztán banzaiii!!!Charlie írta:Július 29-30?Ez 1 hétvége.
Barátom!!!Kralo írta:Csocsózni is jó lenne...
Az is fórumos! A legnagyobb kosaras fórumé...Charlie írta:Kihagyod akkorJelentéktelen program, egy fórumos találkához képest!
Amúgy örülök hogy ekkora az aktivitás!Eddig senki nem válaszolt, írt 1 dátumot, egy elképzelést.
C.
Július utolsó hétvégéje nekem foglalt!Charlie írta:Július 29-30?Ez 1 hétvége.
Akik dolgoznak,azok igazán leírhatnák hogy hogy van szabadságuk, mikor lenne jó nekik.Aki komolyan gondolja a részvételt ezen a találkán/focin/.../... stb-stb. az írjon 1 dátumot, gondolom már letisztultak a nyaralás meg minden egyéb más elfoglaltság dátumai, szóval egy olyan napot(napokat?) nézzen ki mindenki magának amelyik neki megfelelő!
Vészesen közeledik Július vége, jó lenne megejteni ezt a kis összejövetelt.
Programokról is ejtsünk pár szót.A helyszín Budapest, ez 100%.Budapestiek ötleteit, akik képben vannak jobban a lehetőségekkel, mesélhetnének hogy mit is csinálhatnánk, és megvitatjuk.Ahogy kivettem a futball az fix,szóval kéne 1 pálya, aztán 1 ár...
Nem egyszerű dolog megszervezni![]()
Nekem Július 22.-étől mondtok 1 dátumot, akkor 99,9% hogy ott leszek.
C.
én ugyanekkor megyek barcelonába, a többi része szabadS T U P I D S H A R K írta:Én augusztus végén leszek Londonban, de amúgy jó.