Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Természetesen így gondoltam, a külső kapun kívül kell venni sört (vannak büfékocsik), és ott meginni, bár ugyanaz az Estrella itt 4 euró, boltban meg 1 euró, szóval érdemes feltankolni kisboltban, út közben, illetve a stadion környékén meginni.palesz77 írta:Ide se lehet bevinni semmilyen italt - velünk kidobatták legalábbis -, de szerintem Recrea a stadion körüli éttermekre gondolt, mint sörforrás. Ha bemész a külső kapun, onnantól nem néznek már át emlékeim szerint, szóval úgy tényleg lehet sört vinni. A stadionon belüli büfébe meg van az alkoholmentes gondolom. De ha nem, akkor javítsatok.
Bezzeg ahány stadionba voltam, annyinak volt fű szaga...palesz77 írta:Ide se lehet bevinni semmilyen italt - velünk kidobatták legalábbis -, de szerintem Recrea a stadion körüli éttermekre gondolt, mint sörforrás. Ha bemész a külső kapun, onnantól nem néznek már át emlékeim szerint, szóval úgy tényleg lehet sört vinni.
Velem úgy kidobatták mint a huzat, a San Siroba még vizet sem vihet be az ember.recrea írta:Sört meg kívül vegyél, mert bent csak free van
Április végi időpont azért meleg, mert addigra akár a bajnokság is eldőlhet extrém esetben, én nem arra foglalnék.LM10 írta:Köszönöm szépen a leírtakat! A kapu mögötti rész szimpatikus, már csak a meccset kéne jól átgondolom
Itt az eurobarcán most fent van ez az iránymutató ami régebben nem volt:zalan írta:Sziasztok!
Régóta követem a fórumot, de eddig még nem írtam egyszer sem, azonban most szükségem lenne a segítségetekre, illetve azok tapasztalatára, akik már jártak Barca meccsen.
Október közepén tervezem kiutaznia Barcelonába és a Barca-Sevilla meccset szeretném megnézni.
Kérdésem, hogy hol érdemes jegyet venni rá? Azt látom, hogy a hivatalos honlapon egyelőre nincs lehetőség rá, viszont jegyértékesítő honlapon már igen. A http://www.footballticketnet.com" target="_blank honlapot néztem ki magamnak, de nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak az ilyen jellegű honlapok. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata esetleg?
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok és előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Az oldalt nem ismerem, viszont egy jo tanács. Kb 2-3 héttel a meccs előtt lesz tuti az időpontja a meccsnek ez most csak egy megközelítőleges időpont.zalan írta:Sziasztok!
Régóta követem a fórumot, de eddig még nem írtam egyszer sem, azonban most szükségem lenne a segítségetekre, illetve azok tapasztalatára, akik már jártak Barca meccsen.
Október közepén tervezem kiutaznia Barcelonába és a Barca-Sevilla meccset szeretném megnézni.
Kérdésem, hogy hol érdemes jegyet venni rá? Azt látom, hogy a hivatalos honlapon egyelőre nincs lehetőség rá, viszont jegyértékesítő honlapon már igen. A http://www.footballticketnet.com" target="_blank honlapot néztem ki magamnak, de nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak az ilyen jellegű honlapok. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata esetleg?
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok és előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Én amikor Roma-Barca meccsen voltam a http://www.viagogo.com" target="_blank oldalon foglaltam. Minden rendben volt, viszont a hátránya, hogy elég drágán adják a jegyeket. Várd meg, biztos ír valamelyik moderátor, ők jobban tudják. De pl ismerőseim úgy mentek, hogy van kinnt egy Szombathelyi srác, őt sokan hívják, megveszi neked a jegyeket és ha kiérsz nyílván odadja, az, hogy hogyan fizeted neki utalás vagy, hogy azt nem tudom sajnos. De azt olvastam itt a Penya tagságnál, hogy vesznek neked jegyet, de nemtudom ez, hogy működik. Várd meg amíg egy moderátor vagy egy nagyon hozzá értő ír.zalan írta:Sziasztok!
Hello honaspeter!honsapeter írta:Sziasztok!
Tervezem hogy barátnőmmel szeptemberben kiruccanok Barcelonába egy hétvégére, meccs+ városnézés stb!
Valaki tud olyan lehetőséget, mindent elrendeznek, jegyek, szállás stb stb és csak (fizetnem kell)?
Tehát, nem akarok minden idióta dologgal foglalkozni, megszervezik nekem xx összeg és letudtam a dolgot.
Egyszer régen olvastam, van egy magyar család aki ezzel foglalkozik vagy valami hasonló dolog.
Köszi a segítséget!
Én kétszer airbnb-vel szálltam meg Barcelonában. Tekintve, hogy gyakorlatilag csak alvásra használtam a szállást teljesen megfelelt.kindeR írta:Sziasztok !
A nyár folyamán tervezek egy hétvégére kiutazni, alapvetően a város nézés a cél így lehetőleg a legolcsóbb szállással akarom ezt abszolválni(4 fal,áram,zuhany azért legyen) ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni hogy hol érdemes keresni a szállásokat valamint hogy a városon belül a közlekedés mennyire körülményes? Ezen kívül szívesen fogadnék bármilyen tippet az utazással kapcsolatban, előre is köszönöm !

Na, ezek tök jó infók, köszi, hogy megírtad! Illetve grat, hogy sikerült szerezni!!zse4 írta:Sziasztok.
Csütörtökön érkeztem Barcelonaba üzleti út miatt.Honapok óta tudtam hogy jövök és próbáltam otthonról jegyet venni a Classicora de nem sikerült vagy rettenetesen drága lett volna.
A reptérről egyből a stadionhoz mentem hátha valami csoda folytán lesz még jegy.
Az 10:45 re értem a stadionhoz ahol először mosolyogtak rajtam majd közölték hogy talán a meccsnapon lesz még egy pár jegy de ne remenykedjek.
Majd egy másik információs pultnál közölték hogy csütörtökön 11 órakor jár le a bérletesek elővételi joga...tehát pár perc múlva megnyílik egy ablak az Official oldalon és ott talán lesz még jegy.
3 percem volt regisztrálni és megadni minden adatomat és reménykedni
Pontban 11:00 kor megnyílt az oldal és sikerült kettő db jegyet venni ...darabját 180 euróért...ezek voltak a legolcsóbbak.
11:35 kor már csak vip jegyek voltak 1500-2000 euróért.
Ellenben ma ....a meccsnapon még mindig lehet kapni kb 200 euróért....
A lényeg hogy nincs lehetetlen,csak egy kis szerencse kell.
A gond az hogy erre nem lehet alapozni, ha más okból nem kellett volna ideutaznom ma este én is csak a Tv-n keresztül néznem Iniesta utolsó Classico-jat.
Visca el Barca
Üdv,Tuzson írta:Sziasztok!
Köszi, így már tiszta.
Találtam egy tutibb megoldást: jövő hét kedd-szombat, szerdán a Róma elleni BL meccsel![]()
Meccsre sikerült a 240-es szektorba venni 4 jegyet, 2-2-t egymás fölé.
Repjegy, szállás is megvan![]()
Úgyhogy úgy alakult, hogy ez lesz a debütálásunk a Camp Nou-ban
Szia!Enrique írta:Welcome!Tuzson írta:Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, örülök, hogy itt lehetek!:) Először is gratulálok az oldalhoz!
Első utamat tervezem egy otthoni Barca meccs megtekintésével összekötve Barcelonába.
Nem idegenek tőlem a saját szervezésű repülős utak európai meccsek megtekintésével, 12 éves focista fiammal ha lehet, szívesen megyünk erre-arra.
Viszont eddig még a szentélybe nem sikerült eljutni, így most májusra beterveztem egy otthoni forduló megtekintését.
Két opció lehetséges: az első a záró forduló május 19-20-án vagy a kupadöntő miatt elhalasztott meccs május 9-én.
Ez utóbbi lenne a megfelelőbb, viszont a fórumot is visszaolvasva nem találok választ arra, hogy vajon egy szerdai napra elhalasztott meccs dátuma mennyire vehető biztosra?
Értem ezalatt, hogy mint ahogy a hétvégi fordulók is szombat vagy vasárnap kerülnek megrendezésre, úgy ennél a Barca-Villarreal meccsnél is előfordulhat, hogy nem szerda, hanem kedd vagy csütörtök lesz a végleges dátum?
Igazából a repülőjegy ára miatt vagyok gondban. Kedd esti gép olcsó oda, viszont ebben az esetben ha keddre teszik mégis a meccset, akkor bukta a dolog:(
Vissza szombaton jönnénk, így a hét második felével nincs gond.
Előre is köszönöm!
Látva a sorsolást, nekem az a tippem, hogy kedden 95%, hogy nem fog a csapat játszani.
Ha a Roma ellen sikerül továbbjutni a BL-ben, akkor egy héttel korábban (05.01/02) BL elődöntő visszavágó lesz, utána hétvégén bajnoki, majd jön a Villarreal - én elég sanszosnak tartom a kedd BL - szombat bajnoki - szerda Villarreal bajnoki // szerda BL - vasárnap bajnoki - szerda Villarreal bajnokit. De még a csütörtököt is előbb tudom elképzelni, mint a keddet.
Erre viszont nyilván csak a bátrak alapozzanak, nem biztos a dolog - de hátha a többiek kiegészítik valamivel. Egy hét múlva kb. kiderül egyébként a 34. forduló sorsolása (most a 32.-ig van meg, de a 33. is hétközi lesz), ha azt még megvárod, lehet kiderül fixen a halasztott májusi időpont is.