Offtopic
szerk:inkább le se írom... 

Igen, láttam, kösz.zola8787 írta:Brazilfan: az a kiscsaj beszélgetett Kálmán Olgával is, tube-on fent van ha érdekel (melózol, nem tudok itt linkelni).
Brazilfan: az a kiscsaj beszélgetett Kálmán Olgával is, tube-on fent van ha érdekel (melózol, nem tudok itt linkelni).
Volt egy nagyon rövid szünet a migránsozásban, de amióta kiderült, hogy szombat délután tüntetés lesz, azóta még vadabbul, még alpáribban megy az ijesztgetés.
A kétharmados győzelmük ellenére sem bírnak lejönni a szerről, a Fidesz-kommunikáció ugyanott tart, ahol a választás előtt, ugyanazt a hót egyszerű, agresszív szöveget nyomják.
Egy felmérés szerint Magyarországon a legnagyobb az idegenek elutasítása.
De nem csak az idegeneké. Olvasom, hogy a fiatal óvónő, aki a Facebookon arról írt, hogy szeretne itt maradni, de nincs semmilyen jövőkép, ezért a kivándorláson gondolkodik, kénytelen volt törölni a posztot, mert rengeteg gyalázkodó kommentet kapott.
Teljesen meg vagyunk őrülve.
A devizahitelesek megsegítéséről vagy a kórházi várólisták csökkentéséről egyelőre nincs hír.
De legalább az M1-es sztrádán elkezdték befoltozni a kátyúkat.
A kétharmados győzelmük ellenére sem bírnak lejönni a szerről, a Fidesz-kommunikáció ugyanott tart, ahol a választás előtt, ugyanazt a hót egyszerű, agresszív szöveget nyomják.
Egy felmérés szerint Magyarországon a legnagyobb az idegenek elutasítása.
De nem csak az idegeneké. Olvasom, hogy a fiatal óvónő, aki a Facebookon arról írt, hogy szeretne itt maradni, de nincs semmilyen jövőkép, ezért a kivándorláson gondolkodik, kénytelen volt törölni a posztot, mert rengeteg gyalázkodó kommentet kapott.
Teljesen meg vagyunk őrülve.
A devizahitelesek megsegítéséről vagy a kórházi várólisták csökkentéséről egyelőre nincs hír.
De legalább az M1-es sztrádán elkezdték befoltozni a kátyúkat.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Ne kérj elnézést, a szavazás óta nincs nap, hogy ne jutna eszembe hogy mekkora kretén egy országban élek!!! Legszívesebben elküldeném az anyjába azokat, akik a fityiszre húzták!(bocsi elfogadom más véleményét, de még mindig felhúz)zola8787 írta:Bocsi mindenkinek, hogy még mindig ezen rágódom, de nem térek magamhoz, hogy ekkora nyomorék a magyar nép ...recrea írta: Nem mindegy, h ki veszi meg
Kemény...Borsod?
És, ami a legdurvább! A devizahitel! Nem biztos, hogy jók a számok, de 3-4000 öngyilkos, 1,2 millió barlistás és azt bírják írni a fityiszesek, hogy nem tartottak fegyvert a fejhez!
Kormányzati segítséggel nincs jogorvoslatra lehetőség!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Szüleim kizárt, hogy egy kb 15 milliós házat eladjanak ilyeneknek max 5ért. Az is vicc, hogy életükben 1 napot sem dolgoztak és az állam megvenné nekik... 1 utcával arrébb van egy olyan faház, ami durván 40 mm2 és 24-en vannak bejelentve. Utolsó népszámlálás óta meg mégtöbben vannak. Igen ez BAZ megye, ahol az emberek letojták a szavazást, itt nem érte el a 70 %-ot a részvét, Hajdúban sem, Szabolcsban sem. De ezeknek kötelező volt menni... Nálunk például parancsba lett adva pénteken közmunka végén, hogy vagy elmennek szavazni, vagy nem lesz közmunka, mint ahogy hallani is lehet a videóban.recrea írta: Nem mindegy, h ki veszi meg
Kemény...Borsod?
Bocsi mindenkinek, hogy még mindig ezen rágódom, de nem térek magamhoz, hogy ekkora nyomorék a magyar nép és itt nem azokról van szó, hogy akiknek jó a fidesz rájuk szavaz, hanem akiknek rossz, azok is leszarják. Meg kajak ez a migránsos szöveg, tegnap is felmegyek origo-ra, főcím: Soros leváltja pártjainak vezetőit, áhh. Hülyéknek néznek minket és hülyék is vagyunk.
Nem mindegy, h ki veszi megzola8787 írta:https://www.youtube.com/watch?v=muHNcikqMqw
Ilyenek között élekÉs mikor elmegyek innen, a szüleim maradnak, nyugdíjasok, itt pedig akár milyen csili-vili a ház, 1 ft-ért sem vennék meg, csak csok-on keresztül ezek
Az a magyar bácsika tökéletesen mondja, és az ilyen embereket rasszistázzák le.
Bocsesz ha valakinek nem tetszik, mondjuk ez a magyar valóság, ha tetszik ha nem.

Kemény...Borsod?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Itt még alacsonyabb az átlag IQ-szint, mint amit én linkeltem.zola8787 írta:https://www.youtube.com/watch?v=muHNcikqMqw
Ilyenek között élekÉs mikor elmegyek innen, a szüleim maradnak, nyugdíjasok, itt pedig akár milyen csili-vili a ház, 1 ft-ért sem vennék meg, csak csok-on keresztül ezek
Bocsesz ha valakinek nem tetszik, mondjuk ez a magyar valóság, ha tetszik ha nem.

https://www.youtube.com/watch?v=muHNcikqMqw
Ilyenek között élek
És mikor elmegyek innen, a szüleim maradnak, nyugdíjasok, itt pedig akár milyen csili-vili a ház, 1 ft-ért sem vennék meg, csak csok-on keresztül ezek 
Ilyenek között élek

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Nagyon nehéz, mit mondani...
Három olyan közeli ismerősöm van, akikre azért nem lehet mondani, hogy ne használnák a fejüket, de mégis osztogatták a kerítésbontós, DK-val összeborulós, iszlámhitet imádó Vona képeit, és nyilván a fityiszre szavaztak...
És akkor még nem beszélek arról, hogy a jelenlegi kormány figyel a kis emberekre is!!! (erzsike)
Ezzel együtt, ha a választás valós eredményt mutat, nem látok senkit, aki versenyre kelhetne a mostani gyökér bandával! Amíg él a csüngőhasú kondavezető, és alternatíva lehetne ellene, addig bárkit kigolyóznak, míg eljön a szavazás ideje...
Három olyan közeli ismerősöm van, akikre azért nem lehet mondani, hogy ne használnák a fejüket, de mégis osztogatták a kerítésbontós, DK-val összeborulós, iszlámhitet imádó Vona képeit, és nyilván a fityiszre szavaztak...
És akkor még nem beszélek arról, hogy a jelenlegi kormány figyel a kis emberekre is!!! (erzsike)

Ezzel együtt, ha a választás valós eredményt mutat, nem látok senkit, aki versenyre kelhetne a mostani gyökér bandával! Amíg él a csüngőhasú kondavezető, és alternatíva lehetne ellene, addig bárkit kigolyóznak, míg eljön a szavazás ideje...
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- visca el barca
- Presidente del Barça
Cseri írta:Ne felejtsük el az a sajátos választási törvénynek köszönhető,hogy az a párt alapíthat kormányt,amire összességében kevesebben szavaztak
listán. egyéniben meg 106ból behúztak 91-et. örüljünk h nem brit rendszer van, mert akkor 4/5ük lenne

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

2010 óta több próbálkozás is volt, de mindegyik hamvába holt. Rengeteg pénz kell hozzá, könnyen kommunikálható program, és egy erőskezű vezető, aki megszabja az irányt, és nem hagyja, hogy mindenki a saját feje után szaladgáljon. Akkor viszont pont olyan lenne, mint a Fidesz, abból meg egy is sok.[/quote]
Számomra a szavazás legnagyobb tanulsága az pont ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Ne felejtsük el az a sajátos választási törvénynek köszönhető,hogy az a párt alapíthat kormányt,amire összességében kevesebben szavaztak, azaz elutasítják a csuti politikáját. Az tény,hogy teljesen töketlen pártok jöttek létre.
Számomra a szavazás legnagyobb tanulsága az pont ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Ne felejtsük el az a sajátos választási törvénynek köszönhető,hogy az a párt alapíthat kormányt,amire összességében kevesebben szavaztak, azaz elutasítják a csuti politikáját. Az tény,hogy teljesen töketlen pártok jöttek létre.

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
2010 óta több próbálkozás is volt, de mindegyik hamvába holt. Rengeteg pénz kell hozzá, könnyen kommunikálható program, és egy erőskezű vezető, aki megszabja az irányt, és nem hagyja, hogy mindenki a saját feje után szaladgáljon. Akkor viszont pont olyan lenne, mint a Fidesz, abból meg egy is sok.Cseri írta:Alapítsunk pártot! Ha másoktól várjuk a csodát nem lesz belőle semmi.
Alapítsunk pártot! Ha másoktól várjuk a csodát nem lesz belőle semmi.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Ha a Jobbik visszalép a fővárosban (+ ugye a balosok is csak egy embert állítanak), illetve vidéken a balosok visszalépnek a Jobbiknak, 10 alatt lenne most a fidesz győztes kerülete.Tim írta:Pedig muszáj lesz, mert csak Budapesttel nem lehet választást nyerni.zola8787 írta: Ezeket sosem fogja tudni megszólítani az ellenzék, ez a fidesz igazi ereje:
Sajnos a szomorú helyzet az, hogy gyakorlatilag egy hiteles ellenzéki párt nincs jelenleg.
Ha a jelenlegi kormánypárton belül nem keletkeznek repedések, ha vityát nem puccsolják meg, akár külföldről, és ha nem jön létre egy új ellenzéki mozgalom, akkor még sokáig a nyakunkon maradnak.
Ezeket meg csakis egy másik kisebbségi tudja megszólítani, maga Orbán Viktor. Itt az emberek nagy része nem pártra szavaz, hanem emberre.
Ha nem lesz puccs, mint ahogy említetted, már pedig országon belül nem lesz, akkor addig lesznek hatalmon míg Orbán vissza nem vonul, szóval kb a halálos ágyáig.
Pedig muszáj lesz, mert csak Budapesttel nem lehet választást nyerni.zola8787 írta: Ezeket sosem fogja tudni megszólítani az ellenzék, ez a fidesz igazi ereje:
Sajnos a szomorú helyzet az, hogy gyakorlatilag egy hiteles ellenzéki párt nincs jelenleg.
Ha a jelenlegi kormánypárton belül nem keletkeznek repedések, ha vityát nem puccsolják meg, akár külföldről, és ha nem jön létre egy új ellenzéki mozgalom, akkor még sokáig a nyakunkon maradnak.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
NEm vontuk kétségbe senki magyarságát, nem is értettem az efféle reakciókat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Senki sem gondolja azt, hogy nem magyarok, csak a buta ember.Tim írta:Az a baj ezzel a témával, hogy az amúgy érthető, dühös és csalódott hangulatban odavágtok azoknak is akik nem érdemlik meg. Konkrétan a határon túli fórumozókra gondolok. Lehet egyetérteni, vagy nem, a szavazati jogukkal, de a magyar identitásukat kétségbe vonni nagyon gonosz dolog.
Ezeket sosem fogja tudni megszólítani az ellenzék, ez a fidesz igazi ereje:Tim írta:És amíg a jelenlegi ellenzék nem képes megszólítani őket (és a vidéki szavazókat) ez nem fog változni.
Tehát arra kérek mindenkit, ha már a mindennapi életünket megmérgezi a mesterségesen szított gyűlölködés, legalább itt a fórumon ennek ne adjunk helyet.
https://www.facebook.com/nemzeti1tv/vid ... 938945440/
Aztán ha valaki beakarna szólni, hogy lealacsonyítom a fidesz szavazókat nem, nem mindegyik ilyen. Csak a többsége.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2018.04.11. 22:02:24-kor.
Az a baj ezzel a témával, hogy az amúgy érthető, dühös és csalódott hangulatban odavágtok azoknak is akik nem érdemlik meg. Konkrétan a határon túli fórumozókra gondolok. Lehet egyetérteni, vagy nem, a szavazati jogukkal, de a magyar identitásukat kétségbe vonni nagyon gonosz dolog.
Ha annak idején a 23 millió román helyett a baloldal beleáll a kampányba, hogy kapjon állampolgárságot aki szeretne, és jogosult rá, de szavazati jogot nem (mint ahogy ez is volt a terv) most nem lenne semmilyen vita. Biztos vagyok benne odaát sem tetszik mindenkinek, hogy odajárnak turnézni ezek a "jóemberek", viszont ott a fidesz úgy van elkönyvelve mint az egyetlen kérlelhetetlen anti-kommunista párt, holott ha megnézzük a legtöbb exkommunista náluk van.
És amíg a jelenlegi ellenzék nem képes megszólítani őket (és a vidéki szavazókat) ez nem fog változni.
Tehát arra kérek mindenkit, ha már a mindennapi életünket megmérgezi a mesterségesen szított gyűlölködés, legalább itt a fórumon ennek ne adjunk helyet.
Ha annak idején a 23 millió román helyett a baloldal beleáll a kampányba, hogy kapjon állampolgárságot aki szeretne, és jogosult rá, de szavazati jogot nem (mint ahogy ez is volt a terv) most nem lenne semmilyen vita. Biztos vagyok benne odaát sem tetszik mindenkinek, hogy odajárnak turnézni ezek a "jóemberek", viszont ott a fidesz úgy van elkönyvelve mint az egyetlen kérlelhetetlen anti-kommunista párt, holott ha megnézzük a legtöbb exkommunista náluk van.
És amíg a jelenlegi ellenzék nem képes megszólítani őket (és a vidéki szavazókat) ez nem fog változni.

Tóth Edu: "Nem irigylem a kormánykritikus beállítottságú Barca drukkereket. Eddig ez nem az ő hetük."

Kihangsúlyoztam a végén, hogy nem a szavazás kontextusában szóltam hozzá a témához.ALEXDP írta:Barca96.
Az a baj, hogy nem arról beszélsz, amiről azok, akik véleményére reagáltál.
Majd kijelented, hogy a választás meg nem érdekel(nem akarsz hozzászólni), meg mindenki arra szavaz akire akar.
Ez így nem korrekt.
És sajnos van hasonlat a vidéki kajajegyes szavazók, és a határon túliak helyzetében. Csak kint nem utalványt kaptak a szavazatért, hanem állampolgárságot.
Hanem azért, mert az előttem lévő kommentben megkérdőjelezték azt,hogy a határon túli magyar az magyar vagy sem.
Én erre reagáltam, és ezt hozzá is tettem.
És nem azt mondtam, hogy nem érdekel a választás, hanem pusztán azt, hogy nem az a kommentem lényege.
Engem csak az zavart, ahogy a határon túliakról tettek említést, és erről írtam pár sort.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
- csababarca
és igaza van. teljes mértékben.zola8787 írta:
Erre mondta Vona, hogy Orbán nem létezik Gyurcsány nélkül és Gyurcsány nem létezik Orbán nélkül.
pedig én nem találom akkora gonosznak Ferit, de neki nem szabadna politizálni már, mert tényleg árt a baloldalnak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Erre mondta Vona, hogy Orbán nem létezik Gyurcsány nélkül és Gyurcsány nem létezik Orbán nélkül.csababarca írta:
Arra, hogy egyértelmű, hogy Gyurcsány fémjelezte ellenzéknek nincs lehetősége ennél többre. Ergo, jó a fidesznek ha a palettán van. Nekik kedvez, mert amíg ő itt van és kb uralja a baloldalt (ez meredek tudom, de akkor is a baloldali pártoknál meghatározó a szerepe), addig kb lehetetlen normális együttműködés.
1 szó: donorfinanszírozás, kb 5-10 százalékos önerővel... 2-3 év alatt lehívták a 7 éves időtartamra járó forrásokat... van még kérdés?JimmyJump írta:Ezt kifejtenéd részletesen, tényekkel alátámasztva? Hiánypótló lenne szerintem.Fecooo írta:az ország jobban teljesít... igaz, hogy MINDEN eredményt az EU-s támogatásoknak köszönhetjük, de aki nem gondolkodik, annak ez nem számít... ezekhez a gazdasági sikerekhez annyi köze volt a narancsoknak, mint nekem... ehhez még diploma se kell, hogy vki felérje ésszel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2018.04.10. 20:49:50-kor.
- csababarca
https://tldr.444.hu/2018/04/05/tolgyess ... sokat-sert" target="_blankJimmyJump írta: Ezt kifejtenéd részletesen, tényekkel alátámasztva? Hiánypótló lenne szerintem.
ajánlom olvasd el.
van második része is, kitér a gazdaságra is.
de kereshetsz pár külföldi cikket a jelenlegi eu gazdasági mutatókról, melyik ország hogy fejlődik, vagy hogy fejlődött 10 éve, 15 éve. ehhez képest mi hol tartunk a hangzatos médiumokba való beleordibálások helyett.
mondjuk az is érdem, hogy a fidesz felül az árra, és nem avatkozik bele, nem akadályozza meg a tőlük független fejlődést. szóval ezt jól csinálják, irónia nélkül mondom.