Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engedd már el a témát, baromi unalmas már, hogy mindenhova bekötöd ezt a témát.Nero. írta: A gárét érdemes volt betenni, körülbelül annyi köze van hozzá mint nekem az atomfizikához, dehát ez Anglia.
Köszi, ez lesz minden nap?
Azért feltételezem - mégha sehol sem jegyeznek - jobban örülsz, hogy európai fehér, hetero férfi vagy, mintha meleg, fekete vagy roma lennél? Én a részemről igen, és engem így is nehéz elfogadniBarca_10 írta:@recrea, nekem konkrétan nem is a jelenséggel van bajom, tisztában vagyok vele hogy azért élek jól külföldön mert befogadó az ország, és-látszólag-egyenlően kezelnek minden nemzetet. Az én bajom azzal van, hogy lépten nyomon az arcomba nyomják a sok sz#rságot, fogadjak el mindenkit. Ameddig nem így tolták addig is tudtam hogy léteznek melegek, feministák, stb., csak nem jött szembe mindenhonnan.
írj évjáratot a passathoz, és motortípust.csabooo írta:
A tipushibakhoz tudtok valamit mondani?
jó esetben.andreas írta:csababarca írta:Ami külföldi adatokkal is dolgozik az a carvertical.
Bár szerintem németben is van rendszám alapján lekérdezős app, vagy online felület.
De ha itt veszed nem aggódnék, akkor van baj amikor 500ezer kms német kocsikat behoznak a határon. Na ott vannak a mókák.
Gondolom mobile.de és autoscouton nézelődsz.
Bezony, és mire beér magyar honban, már csak 200 van benne:)
csababarca írta:Ami külföldi adatokkal is dolgozik az a carvertical.
Bár szerintem németben is van rendszám alapján lekérdezős app, vagy online felület.
De ha itt veszed nem aggódnék, akkor van baj amikor 500ezer kms német kocsikat behoznak a határon. Na ott vannak a mókák.
Gondolom mobile.de és autoscouton nézelődsz.
Igen ezt kihagytam, de nagyon fontos dolog!csababarca írta: Motortérbe benézve, ha patika tisztaságú, akkor ott valamit letakarítottak, amit nem akartak hogy lásson a vevő. legyen poros, látszódjon hogy használva volt.
Szia!csabooo írta:Koszonom a segitseget!
Tobb autot is neztem, de kulsore, meg belsore, ezek fogtak meg fokent. Mivel hasznaltat vennek, s nem lenne garanciaba, igy bele latni nem lehet, szoval valamilyen szinten lutri, de ki mit ajanl amit erdemes megfigyelni az auton, a megszokott cuccokon kivul?
Illetve a fenntarthatosag sem elhanyagolhato, ahogy nezegettem, efektiv ha en meg veszem a kopo alkatreszeket, s beszereltetem, nincs akkora elteres marka kozott mar. Ha komolyabb a baj, akkor erzodik inkabb, a marka.
Azt fontos eldönteni, hogy a méret mennyire szempont, mert ez a 4 autó különböző paraméterekkel rendelkezik.csabooo írta:Sziasztok!
Bele kontarkodok a temaba, ha nem baj.
Velemeny, hozzaszolas erdekel, hatha van, vannak akik jartasok ebbe.
Auto vasar elott allok, s amiket kineztem, az a vw passat b7, vagy cc, illetve audi a4 b8, esetleg a5, ha arba belefer.