Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel azért vitatkoznék online marketingesként, és hivatalos Facebook Partner ügynökség vezetőjeként is. Az algoritmus nem csak bejelentések alapján tilt. Gyakorlatilag folyamatosan monitoroz mindent és gyűjtöd a fekete pontokat. Az első tiltás 90% algoritmus műve, a második, vagy végleges tiltás során pedig van emberi beavatkozás is, aki rámondja az áment az ai döntésére.csababarca írta: ↑2020.10.30. 13:57:17
Retteg a facebook egy párezres magyar párttól, akik a hatalom alá dolgoznak.![]()
Egyébként a facebook bejelentések száma után, algoritmus alapján tilt. Nem ők ellenőrizgetnek, még ha ez a Duró azt is akarja bemagyarázni a híveknek, hogy Zuckerberg személyesen felügyeli az oldalt, és tiltja ki az ilyen jellegű oldalakat.
Hozzá kell tenni, hogy abban az időben a törökök toleránsak voltak a keresztényekkel, erőszakosan nem térítették át őket, pusztán a vallásuk miatt nem is gyilkolták őket. Ez viszont manapság nagyon sok muszlim népről nem mondható el, sőt!csababarca írta: ↑2020.10.30. 17:33:43
Ezt magyarként pláne illene tudni, mert mi aztán olyan kulturális hatásokat éltünk át mint kb senki európában.
Volt itt a török is 150 évig, mégis megőrződött a magyarságunk, a nyelvünk, az értékeink, mert voltak akik megőrizzék.
Második bekezdéshez: igen, többek között ezért tartom képmutatónak Orbánt és a Fideszt.Barca_10 írta: ↑2020.10.30. 15:17:33Az a respect our prophet tábla minek/kinek szólt?
Szerk; már látom, vicc. Nem érdemlik meg a tiszteletet, ők soha nem tiszteltek és fogadtak el semmit ami a “kultúrájukon” kívűl esett.
LG, a cigányság helyzete és viktor politikája pont ezért olyan hogy adnak annak a bizonyosnak egy pofont. Egyik pontban elmondják, nem kellenek bevándorlók a másik pontban meg adják a segélyeket orrba-szájba nekik és hagyják őket vandálkodni ahelyett hogy kapna az összes ilyen egy golyót a fejébe.
Jajj, hát megszakad a szívem, szegény keresztények és kereszténység. Elmondom, mellettük sokkal keményebb volt életbenmaradni, mint most nekik bárhol..Nero. írta: ↑2020.10.30. 15:24:12Gondolom nekünk, gonosz, törvénytisztelő, általános emberi értékeket őrző keresztényeknek. Mostanában azon gondolkodom (viccen kívül), hogy 25-30 év múlva már azt kell hazudnod az utcán hogy meleg, BLM aktivista, Isten tagadó stb. vagy hogy mondjuk ne szúrjanak nyakon.
Lehet hogy paranoiás vagyok de ahova és amilyen üzembe halad ez a világ itt még nagyon nagy meglepcsik jönnek.
Angoloknál betelik a pohár?A túlzott kedvességük a vesztük, ők soha nem fognak kiállni magukért. Meg amúgy is késő már, nézd meg ki London polgármestere. Inkább vidékre költöznek vagy Ausztrália/Új-Zéland.
Ez mind igaz, de az én kérdésem az az, hogy “velünk” mi lesz 20-30 év múlva amikor ők addigra már minden téren túlerőben lesznek. Milyen sorsot szánnak nekünk?PorSiempre írta: ↑2020.10.30. 15:42:44Illetve nem hogy nem állnak ki magukért, a helyzet az, hogy már nem is tudnak. Ahogy Nero említette, London főpolgármestere is muszlim és bármilyen meglepő nem az angolok tették őt oda, hanem a sok muszlim akik évek óta csak mennek az országba.
Nézz körbe London környékén, Luton pl... lassan nincs angol benne, de máshol sem.
Franciaország nyugodtan kijelentheti, hogy muszlim állam lett és erre a sorsa fog jutni, Spanyolország, Belgium, Svédország is.
Gondolom nekünk, gonosz, törvénytisztelő, általános emberi értékeket őrző keresztényeknek. Mostanában azon gondolkodom (viccen kívül), hogy 25-30 év múlva már azt kell hazudnod az utcán hogy meleg, BLM aktivista, Isten tagadó stb. vagy hogy mondjuk ne szúrjanak nyakon.
Annak, hogy a francia tanár nemrég ezért lett lemészarolva, mert Mohamed prófétát merte "bántani".
Csak betelik már az angoloknál is egyszer a pohár, és akkor az ilyen csőcselék megkapja azt a bánásmódot, amit megérdemel.Nero. írta: ↑2020.10.30. 14:41:16https://twitter.com/holbornlolz/status/ ... 16929?s=21
Francia nagykövetség, London, ma
Az mindenképp dicséretes, hogy bevándorlás kérdésében nem a nyugati utat követjük, de azért itt is vannak bajok bőven. Pl. a cigányság rosszabbik fajtája, amely rendkívüli módon szaporodik. Azok a cigányok, akiknek legalább úgy-ahogy sikerült beilleszkedni, szerencsére már belátták, hogy csak annyi gyereket érdemes vállalni, amennyit tisztességesen fel is bírnak nevelni. Előbbiekkel viszont kell kezdeni valamit, mert ugyanúgy képesek élhetetlenné tenni a környezetüket, mint a akár migránsok.
én most nézem a könnyűszerkezetes kivitelezőket, 35-45 közé esne minimum ebben a méretben, a technika (kerámia, acél, fa) adja meg a különbséget.PorSiempre írta: ↑2020.10.30. 11:10:55Azt a döntést csak támogatni tudom! Jók azok a házak, bár ezek szerint nagy az ár eltérés. Ismerősék vidéken tavaly rantottak fel egy 98 nm-es keglit. 18-ba volt nekik csak a ház.
Mi is tervbe vettük, de osztottam - szoroztam és maradtunk a faháznál.
Nehéz döntések ezek, de a saját háznál jobb nincs.
Ami nekem mindig is vicces volt, hogy a lengyel boltokban néha volt kapható erős Pista és olcsóbb volt mint idehaza. Ami drágább külföldön az a bérleti díj.Nero. írta: ↑2020.10.30. 11:08:18Valahol jogos, hogy nem feltétlenül jogos a külföldi fizetést átszámítani forintra, viszont messze nincsenek olyan hatalmas árkülönbségek mint amire sokan gondolnak. A fizetés háromszor, négyszer több, viszont az élet nem drágább mint a kétszeres. Persze ez függ a munkádtól meg az életviteleledtől is.