Miért ne gondolnám komolyan? Ez 1 meghívó. Nem hivatalos irat.S T U P I D S H A R K írta:Azért ezt te sem gondolhatod komolyan.
C.
Miért ne gondolnám komolyan? Ez 1 meghívó. Nem hivatalos irat.S T U P I D S H A R K írta:Azért ezt te sem gondolhatod komolyan.
Nem értem, miért nem tudod aláírni...S T U P I D S H A R K írta:Épp ez az. Hogy minek nyomtassam ki, ha így ebben a formában semmi értelme nincs. Ezért írtam.
Megcsináltad, még a nyomtatást is sikerült ügyesen elintézni. Most akkor feladod barcafannak hogy írja alá vagy micsoda?S T U P I D S H A R K írta:Ezt én már nem vállalom. Megkértetek, h csináljam meg a meghívókatmegcsináltam. Ennél többet én már nem tudok tenni.
Aztán 1 budapesti lakos még mindig kerestetik!Aki elkísérné a többieket a szállásukra, megmutatni hol is van.
C.
Köszönöm, ez nagyon-nagyon tetszett! Az asszonykám is teljesen el volt ájulva tőle!S T U P I D S H A R K írta:
Köszönöm, ezúttal sem csalódtam benned! Ilyen gratulációban még nem volt részemKrojf írta:Antiimperialista Koma!
Fogadj tőlem millió mancsot ehhez a kiváló eseményhez, hogy
lánykérésed alkalmával párod megnyomta az "Enter"-t!
26.-án vendégem vagy egy itókára! Aztán majd fenékig!!!
Veled örül Krojf komád!
Visca, Barca! Visca, Házasság!