Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Charlie írta:Sziasztok!
Rendben vanSzuper, szép létszám van itt alakulóban.
Szállás?Foci?
C.
A nevem kisbetűvel kell írni, te feketebárány!Pokolbárány írta:Sziasztok!
Valószínűleg én is megyek a pesti találkozóra, 80%. Azért csak ennyi, mert a maradék 20%-os meghagyom Gentdelbarca barátomnak, hogy könyörögjön még egy kicsit.
Rendben vanPokolbárány írta:Sziasztok!
Valószínűleg én is megyek a pesti találkozóra, 80%. Azért csak ennyi, mert a maradék 20%-os meghagyom Gentdelbarca barátomnak, hogy könyörögjön még egy kicsit.
Áh, ugyanmár megnéztem a Sport1 honlapját (na az vicces volt végig néztem az összes szerkesztőt már majdnem elolvastam, azt is, amit róluk írnak, csakhogy megtudjam melyik a főguru aztán észrevettem az impresszum fület igencsak a végén, de legalább észrevettem) akkor a többi kettőnél meg egyszerűen beírtam gugliba, aztán kicsit nézegettem a találatokat (Most legalább már - ha csak minimálisat is - de hozzátettem ehhez a TALÁLKOZÓHOZS T U P I D S H A R K írta:Köszi szépen.
Ezt találtam csak meg eddig a többi kettőt még keresem:S T U P I D S H A R K írta:Kéne még a Sport1 főszerkesztőjének a neve
Ez alapján azt mondom, hogy:S T U P I D S H A R K írta:
Kéne még a Nike Magyarország PR menedzserének a neve
Tőlük egyenlőre csak ezt találtam:STUPIDSHARK írta:Kéne még a Benq Siemens PR menedzserének a neve
Hát igen, te bizalmasa vagy!S T U P I D S H A R K írta:De én sajnos tudom, hogy mi van a háttérbenElég kétesélyes a dolog.