Eurobarca találkozók!
- Charlie
- Öreg Harcos
Maxi is jön!Vele is a Keletibe találkozunk 9:30körül.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Entrenador del Barça
Sztem legyen 13:30, mert akkor még van idő a bemelegítésre, átöltözésre és egyebekre...Azaz ne 14:00 kor kezdjünk el vakarozni, hogy mikor merre, hanem egyből fel a pályára és mehet a játék..Silvanus írta:No. Kérdés: mi a program kb. 09.20-tól, amikor kezdenek az emberek megérkezni, egészen 14.00-ig, amikor már mind együtt leszünk az arénánál, és elkezdünk focizni...?
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Hm, jajjjj de hülye dolgot kérdzetem! Utólag is elnézést!
De köszönöm a választ, és hogy nem kommentáltad értelmes kérdésem!
Múltkor már kérdeztem és Charlie válaszolt is, de mégiscsak te vagy az AGY, így ismételten: milyen létszám várható?

De köszönöm a választ, és hogy nem kommentáltad értelmes kérdésem!
Múltkor már kérdeztem és Charlie válaszolt is, de mégiscsak te vagy az AGY, így ismételten: milyen létszám várható?
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Velem minden rendben van? Szóval semmilyen adat nem kell? Csak kérdem, mert nem tudom, hogy pl a szállásos dolog jól lett vagy sem rögzítve! Nade leírom mégegyszer: szállás nekem nem kell!
A HFCB-nek milyen a meze? Azért kérdem mert attól elütő kapusfölsőt viszek akkor! Mert még vízhordóként is szeretném ha elütne a mezem az ellenfélétől!
A HFCB-nek milyen a meze? Azért kérdem mert attól elütő kapusfölsőt viszek akkor! Mert még vízhordóként is szeretném ha elütne a mezem az ellenfélétől!

-
- Llegenda del Barça
Vito megy a nyugatihoz, hogy Csongorral együtt várja Charlie-Sant.barcafan írta: Drigo, Rapika, Chris, Vito, antiimperialista érkezési helye, ideje érdekelne, köszi![]()
a részleteket, a pontos időpontot megbeszéljük még.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Nekünk és magadnak a piádat fizetős lesz bizony!! 
Nade ezekről majd barcafan tájékoztat úgyis téged holnap!
Talán felismersz?? Na buktad a söröd!
Lesznek jópáran akik nem fociznak, én is csak 22. számú kapus leszek és vízhordó!
Nameg sűrítettlevegős kürtöt kezelő!
Persze kizárólag a mellettem ülők fülébe! 

Nade ezekről majd barcafan tájékoztat úgyis téged holnap!
Talán felismersz?? Na buktad a söröd!

Lesznek jópáran akik nem fociznak, én is csak 22. számú kapus leszek és vízhordó!

-
- Barça C
Ja, és nekem is lenne néhány kérdésem!
Lesz még rajtam kívül valaki, aki nem focizik?
És egyáltalán ingyenes vagy fizetős ez az egész összejövetel?
(Gondolom, erről már volt szó, de hát ugye arról is volt szó, hogy ki a szervező, aztán... tudjuk mi lett... ez az egész olyen tipikusan magyaros...)
Lesz még rajtam kívül valaki, aki nem focizik?
És egyáltalán ingyenes vagy fizetős ez az egész összejövetel?
(Gondolom, erről már volt szó, de hát ugye arról is volt szó, hogy ki a szervező, aztán... tudjuk mi lett... ez az egész olyen tipikusan magyaros...)
Visca el Barca! Glory, Glory Man United! Hajrá Ferencváros!
-
- Barça C
Nekem kiváló a névmemóriám, viszont az arcmemóriát tekintve erős kihívásokkal küszködök. Szóval hiába jegyzek meg több száz nevet, ha nem tudom arcokhoz kötni őket.gentdelbarca írta:Nahh, most egy hihetetlenül lényegtelen és valószínűleg csak engem érdeklő kérdés fog következni: Nem kellene egy kis névtáblácska amin rajta van a nick és a rendes név?
Mert én nem vagyok képes az első bemutatkozás után 30 ember nevét megjegyezni! Persze mondjuk ez már az én gondom!![]()
Nade fenntartom a kérdésem, akármennyire jelentéktelen is!

De téged fel foglak ismerni arcról is talán.

Visca el Barca! Glory, Glory Man United! Hajrá Ferencváros!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Hát igaz, ez is egy megoldás!! De én szeretem a nevén szólítani az embereket, mégiscsak ezért találták ki a nevet!S T U P I D S H A R K írta:Ha valakinek szólni akarsz, majd ezt mondod neki: Hé te ott!

Nademajdakkor intenzíven memorizálom az arcokhoz tartozó neveket bemutatkozásnál!