Én a néhány hete indult kínai oltófesztiválon vettem részt, tegnap este kaptam a második adagot. Az első adandó alkalommal jelentkeztem, amint lehetett, a háziorvosomnál ugyanis nem annyira pörög gyorsan a lista.
Elképesztően pozitív tapasztalataim voltak, pedig mindkét alkalommal a nap végén, utolsók között kerültem sorra. Ennek ellenére türelmes, emberséges volt az egész. Úgy éreztem, hogy a jelenlegi legjobb tudásuk szerint tájékoztattak mindenről, amit tudni lehet magáról az oltásról, védettségi igazolványról és annak elfogadásáról, stb. Mindenkinek megköszönték, hogy elment beadatni, és kiemelték, hogy a jelenlegi helyzetben minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy minél előbb véget érjen ez az egész. Szerintem ennek az egésznek ez a lényege, ezt kell meglátni a rengeteg teátrálisan közölt (gyakran csak fél-) információ között, ami a médiából jön.
Én különben tavaly március óta itthonról dolgozom, elsők között álltunk át home office-ra (és valószínűleg utólsók között fogunk visszaállni is). Van ennek sok előnye, de valójában mindenki várja, hogy visszatérhessünk az irodába, mert rettenetesen hiányzik az interakció a kollégákkal. Az szerintem jól látszik egy év távlatából, hogy a kialakult helyzetnek csak a védőoltások tudnak véget vetni, ezért is repültem rá azonnal, amint lehetőségem nyílt rá.
Kalapos írta: ↑2021.05.24. 11:43:37
Nem értem az embereket.
...
Minden szavaddal egyetértek, legszívesebben kötelező olvasmánnyá tenném mindenkinek.