2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
persze idegesíts még
Aminek mi értelme van amúgy? Egy oltás után megkapod a kártyát/ott az app, és örök életre szól a védettség ilyen logika mentén.dévid villa írta: ↑2021.06.07. 17:46:35Oltás után kapott kártyának nincs érvényességi ideje tudtommal
Nem, nem érted jól, igazából egyáltalán nem érted.Xavier Hernandez írta: ↑2021.05.27. 20:05:11Ha jól értem, akkor te orbitális baromságnak tartod, hogy a Covid halált okozhat?!
Vagy azt tartod orbitális baromságnak, hogy ha megfertőződsz, akkor átadhatod a fertőzést másoknak?!
Hát, én sem tudom, mit mondjak erre.
Konkrétan azt írtad,hogy aki nem oltatja be magát, majd átadja másnak, megöl egy embertXavier Hernandez írta: ↑2021.05.27. 20:05:11
Ha jól értem, akkor te orbitális baromságnak tartod, hogy a Covid halált okozhat?!
Vagy azt tartod orbitális baromságnak, hogy ha megfertőződsz, akkor átadhatod a fertőzést másoknak?!
Hát, én sem tudom, mit mondjak erre.
Ha jól értem, akkor te orbitális baromságnak tartod, hogy a Covid halált okozhat?!recrea írta: ↑2021.05.27. 15:58:43Ez egy intelligens és válaszra méltó hozzászólás.....lett volna, ha nem kerül bele az az orbitális nagy baromság, amit kiemeltemXavier Hernandez írta: ↑2021.05.27. 10:36:39Nagyban befolyásolja az oltáshoz való hozzáállásunkat az, ki milyen forrásokból tájékozódik [...]Ne haragudj, de erre nem tudok mást írni.
Ez egy intelligens és válaszra méltó hozzászólás.....lett volna, ha nem kerül bele az az orbitális nagy baromság, amit kiemeltemXavier Hernandez írta: ↑2021.05.27. 10:36:39Nagyban befolyásolja az oltáshoz való hozzáállásunkat az, ki milyen forrásokból tájékozódik, használja-e napi rendszerességgel a Facebookot, milyen munkahelyi közegben mozog, tanult-e biológiát középiskolában, olvas-e tudományos-ismeretterjesztő írásokat.
Felmérések bizonyítják, hogy az iskolázatlanság fogékonyabbá teszi az embert az álhírek befogadására, általánosságban jóval nagyobb az oltásellenesség az alulképzett emberek köreiben - ezt jól illusztrálja, hogy pl. a cigány kisebbség (európai viszonylatban is) nagy arányban elutasítja az oltást:
https://444.hu/2021/05/24/nem-nagyon-er ... oltottsaga
Persze, egyetemet végzett emberek körében is találkozni olyanokkal, akik nem akarják beoltatni magukat - ők akár meggyőző észérvekkel is előállnak. Én nekik mindig azt mondom, hogy az oltás nem róluk, hanem a közösségről szól: könnyen lehet, hogy a Covid (melynek létét azért ők sem tagadják) simán lepattan róluk, enyhe influenza-szerű tüneteken túl nem is érzékelnek semmit belőle, csak éppen átadhatják egy olyannak, aki viszont simán bekrepál tőle! Akár egy rokonnak, egy barátnak, egy kedves szomszéd néninek... és akkor együtt élhet a továbbiakban azzal a tudattal, hogy megölt egy embert! Persze, ezzel sem lehet már meggyőzni sokakat, a mai ember már túl önző ahhoz, hogy ne csak magára gondoljon, az individualista életszemlélet az egész nyugati világban eluralkodott - szemben a járvánnyal sikeresen leszámoló keleti társadalmakkal, ahol a közösségi lét még mindig meghatározó.
KéremKalapos írta: ↑2021.05.27. 14:45:36Nem baj, hogy megpróbáltad terelni a témátXavier Hernandez írta: ↑2021.05.27. 10:36:39Nagyban befolyásolja az oltáshoz való hozzáállásunkat az...Nekem érdekes volt amit írtál és a cikk is, köszi!
Nem baj, hogy megpróbáltad terelni a témátXavier Hernandez írta: ↑2021.05.27. 10:36:39Nagyban befolyásolja az oltáshoz való hozzáállásunkat az...
A Pool meccset néztem,ott volt térdelés,gondolom a többi meccsen is. Nem hallottam semmi különös zúgolódást,mondjuk a Pool szurkolók lehet rossz példa,ők örültek neki,hogy végre énekelhettek élőben.
Végül csak sikerült meggyőzni őket, úgyhogy 7 hónap után újra foci!csababarca írta: ↑2021.05.24. 20:19:21Egy sportegyesületi pálya, sulik pályái nem közterületek.
Mi se mehetünk mèg suli pályára focizni, mert nem engedik egyelőre.
Sportegyesület meg már április vége óta engedi.