2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minden szavaddal egyetértek, legszívesebben kötelező olvasmánnyá tenném mindenkinek.
Hát akkor elég ostoba ha felülírja a közterületekre vonatkozó szabályokat.Na mondjuk vannak olyan vendéglátósok is akik szolidaritásra hivatkozva nem nyitják meg a belső terüket mert így demonstrálnak az oltási igazolvány ellen.
Nem tudom neked miből mi derül ki de május 18 gov.huMatyiG írta: ↑2021.05.24. 19:31:08Kiderült, hogy itt nem lehet focizni, nem mondok erre inkább semmit.csababarca írta: ↑2021.05.24. 16:54:00Pálya üzemeltetőjétől függ.
Nálunk az állami sulihoz tartozó pályákon még nem lehet, talán jövőhéttől.
sportegyesület pályáján viszont már hetek óta focizhatunk, ők engedik.![]()
Mééé jogsi nélkül vezethetsz?!MatyiG írta: ↑2021.05.24. 19:31:08Kiderült, hogy itt nem lehet focizni, nem mondok erre inkább semmit.csababarca írta: ↑2021.05.24. 16:54:00Pálya üzemeltetőjétől függ.
sportegyesület pályáján viszont már hetek óta focizhatunk, ők engedik.![]()
Kiderült, hogy itt nem lehet focizni, nem mondok erre inkább semmit.csababarca írta: ↑2021.05.24. 16:54:00Pálya üzemeltetőjétől függ.
sportegyesület pályáján viszont már hetek óta focizhatunk, ők engedik.
Pálya üzemeltetőjétől függ.
Eltűnt?recrea írta: ↑2021.05.24. 13:31:44
Eltűnt a tolerancia, az előzékenység, a kedvesség itthon az emberekből, frusztráltak, boldogtalanok, zárkózottak, rosszindulatúak, egészségtelenek és másokkal vannak elfoglalva, ítélkeznek. Én úgy gondolom, h az egyén felelősségén túl ebben az adott ország vezetésének is komoly felelőssége van, a környezet megteremtésével, irány- és példamutatással, egyenes és következetes kommunikációval és cselekvéssel. Szerintem nagyon rossz az irány, de ezt ugye nyilván el kell fogadnunk![]()
Így-ígyEltűnt a tolerancia, az előzékenység, a kedvesség itthon az emberekből, frusztráltak, boldogtalanok, zárkózottak, rosszindulatúak, egészségtelenek és másokkal vannak elfoglalva, ítélkeznek. Én úgy gondolom, h az egyén felelősségén túl ebben az adott ország vezetésének is komoly felelőssége van, a környezet megteremtésével, irány- és példamutatással, egyenes és következetes kommunikációval és cselekvéssel. Szerintem nagyon rossz az irány, de ezt ugye nyilván el kell fogadnunk
NyilvánKalapos írta: ↑2021.05.24. 12:01:35Hát pont így
De tényleg politikát belevinni.. igen a politika óriási szerepet játszik jelenleg, nyílván megülik a helyzetet hogy elmélyítsék a hatalmukat és kihasználják gazdaságilag a helyzetet.
De mind1 melyik ország, melyik oldal milyen szín, egy közös mindenhol a földön. A kormányok azt mondják hogy oltass nem? Kivéve max Trumpot de könyörgöm azért na legyen egy határ valahol a pokol felett 2 méterrel.
az nekem is vicces, amikor full egészségtelenül élő lancdohanyos, folyamatosan ivó haverjaim jönnek a hosszútávval meg azzal h mi van benneSinya22 írta: ↑2021.05.24. 11:46:07Nekem csak az nem világos, hogy miért kezdtek el az emberek aggódni azon,mi lesz az oltás után,5-10-15 évvel,hiszen nincs tapasztalat arról,hogy hosszú távon mik a mellékhatások. Közben mennyi dohányos,alkoholista,drogos, vagy éppen elhízott ember van itthon, amiről meg pontosan tudjuk, hogy mit okoz 5-10-20 év alatt. Pont nem használ egyik sem,rövid távon sem, meg hosszú távon sem. De most az oltásnál,mindenki kutató, orvos, konteós lett, és hirtelen azért nem oltatnak,mert gondolni kell a jövőre is. Mikor lemegy napi 1-2 doboz cigi, vagy valakinél még több, meg megy a műanyag gyorskaja, meg a tablettás bor ott nem kell a következményekre gondolniZozzy 5 írta: ↑2021.05.24. 09:00:14
Nekem is van szorongásom azzal kapcsolatban, hogy beadattam. Tényleg nem tudhatom, hogy mit okoz hosszútávon. Azt is teljesen megértem, hogy sokan rosszul vannak a kormányzati kommunikáció visszáságaitól, az oltási rendszer ellentmondásaitól, és tényleg nehéz lehet gyermekvállalás előtt kerülni ebbe a döntéshelyzetbe (habár én a pfeizerről ebben a tekintetben is jókat hallottam). De látva az utóbbi 1 évünket, illetve a linkelt klinikai vizsgálatok számait, szerintem nagyon nehezen védhető a "miért nem kell oltás" álláspont. A fidesz hányinger működését pedig tévút összemosni magának az oltásnak a hasznosságával, sztem ez egy érvelési hiba.(Nyilván akinek nem inge,nem veszi magára).
Én azt totál megértem,hogy valaki bizalmatlan,mert rossz a kormány kommunikációja, rossz a kormány is esetleg, én totál tojok a politikára,szóval én senki mellett nem érvelek,meg senki mellett nem vagyok. De sok embernél azt látom, hogy ebbe is beleviszi a politikai hozzátartozását, meg a véleményét. "Azt mondták oltatni kell..na de én nem! nekem ne mondják meg".
Kíváncsi lennék ha jönne pár tanulmány, meg mellé Viktor nyilatkozata,hogy a dohányzás hosszú távon egészséges,és mindenkinek ajánlják,sőt még előnyökkel is jár, mennyien hagynák abba, csak azért is![]()
Hát pont így
Nekem csak az nem világos, hogy miért kezdtek el az emberek aggódni azon,mi lesz az oltás után,5-10-15 évvel,hiszen nincs tapasztalat arról,hogy hosszú távon mik a mellékhatások. Közben mennyi dohányos,alkoholista,drogos, vagy éppen elhízott ember van itthon, amiről meg pontosan tudjuk, hogy mit okoz 5-10-20 év alatt. Pont nem használ egyik sem,rövid távon sem, meg hosszú távon sem. De most az oltásnál,mindenki kutató, orvos, konteós lett, és hirtelen azért nem oltatnak,mert gondolni kell a jövőre is. Mikor lemegy napi 1-2 doboz cigi, vagy valakinél még több, meg megy a műanyag gyorskaja, meg a tablettás bor ott nem kell a következményekre gondolniZozzy 5 írta: ↑2021.05.24. 09:00:14
Nekem is van szorongásom azzal kapcsolatban, hogy beadattam. Tényleg nem tudhatom, hogy mit okoz hosszútávon. Azt is teljesen megértem, hogy sokan rosszul vannak a kormányzati kommunikáció visszáságaitól, az oltási rendszer ellentmondásaitól, és tényleg nehéz lehet gyermekvállalás előtt kerülni ebbe a döntéshelyzetbe (habár én a pfeizerről ebben a tekintetben is jókat hallottam). De látva az utóbbi 1 évünket, illetve a linkelt klinikai vizsgálatok számait, szerintem nagyon nehezen védhető a "miért nem kell oltás" álláspont. A fidesz hányinger működését pedig tévút összemosni magának az oltásnak a hasznosságával, sztem ez egy érvelési hiba.
semmilyen tudományos álláspontom nincs ellene, egyszerűen Kína nekem olyan, hogy azt sem hiszem el amit kérdeznek.davi10 írta: ↑2021.05.24. 10:23:19
@csababarca miért döntöttél a "bármi csak a kínai nem" mellett? Tényleg érdekel, mert én talán a kelleténél többször rágtam meg a kérdést, amíg letettem a voksomat a kínaira. Itt bárkinek a válaszát meghallgatom, mert nem tudtam még olyan nagyon szilárdan elköteleződni a kínai mellett.
Ugyanúgy kell az egyszerű állampolgár, hogy annak a 20-30 családnak kitermelje a pénzt, de akkor úgy néz ki ebben egyetértünk.recrea írta: ↑2021.05.24. 10:01:35Úgy nagyon nehéz, ha nem akarod érteni, amit írok vagy pedig valóban nem érted, az viszont a nagyobb baj, akkor minden karakterem elpazarolt. De abból lesz a pénz, a bajom, h 20-30 család osztozik rajta
Napok óta nem írtok választ a kérdéseimre, írjátok az oltás fontosságát meg statisztikát, holott én nem is vagyok oltásellenessem baloldali, sem járványtagadó, sem lázadó, sem adócsaló, semmi olyan, amivel ártok a társadalomnak.
A társadalmi felelősségvállalás is érdekes kérdés. Mindenkinek addig fontos csak, amíg az egyéni érdekeit nem sérti.
Igen ez nagyon érdekes gondolat, de szerinted miből lesz a pénz?
Michaabee-hez csatlakoznék - klinikai adatok vannak rá, hogy nem fertőzöl ugyanúgy beoltva, mint oltatlanul. A linkelt cikk bár csak a pfeizerről és a johnsonról szól, de talán nem túlzás állítani a vázolt boiológiai logika alapján, hogy a 0-nál jóval nagyobb százalék fog kijönni a többi vakcina esetében is.miro. írta: ↑2021.05.23. 23:58:15Jogositvany azert kell,hogy megtanulj vezetni es kozlekedni.
Ha beulsz anelkul,veszelyezteted mas eletet,mert ugyanabban a forgalomban mesz mint a tobbi.
Jogasznak meg azert kell diploma,hogy ertsd a szakmad..Ennyi idiota peldat..
De meg mindig nem ertem,hogy ha en nem akarom beoltatni magam,akkor azzal kinek artok..??
Mert nyakam ra,hogy nem kerulnek korhazba.
Oltassal meg ugyanugy atadom.![]()