Nem tudom, hogy Rapikának miylen magas színtű tornán volt ez az élménye, ezért az ő nevében nem nyilatkozhatokLeírom a sajátom.Mi megye II-ben vagyunk és meghívtak minket már sokadszorra megrendezésre kerülő rangos és világhírű Kajár - kupára(volt vmi szlovák testvérváros(inkább falu) a Füle meg a megye I-es Balatonfőkajár).Aszszem csak tavaly óta ez a hivatalos neve, vagyis így vettem ki az ürge beszédéből(de már előtte is voltunk 3 éve itt sérült meg az edzőnk műteni kellett a térdét már 5 vagy 6odszorra), az eredményhírdetésnél.Tavaly kiestünk az elődöntőben, akkor harmadikok lettünk(A FÉLREÉRTÉSEK MIATT EREDETILEG MÁSODIKAT ÍRTAM

), és még soha eddig nem jutottunk a döntőbe, ami mint már említettem a rangos mezőnyt, hatalmas örömre adott okot, és mindenki úgyérezte, hogy ezt meg kell ünnepelni, megjegyzem az elején még ingyen volt a sör(ezt ki ne használná ki???)Igazából volt vagy 35 fok(aztán a semmiből jöttek a felhők az eső a villámlás) az első meccsen egy cserénk volt, aztán ketten is megsérültek, de az egyik srác úgy ahogy tudott játszani, igazából mindenki magasról tett az egészre meg ki bír ki 2x35 percet iylen melegbe cserék nélkül?Normálisabb körülmények között persze első a foci, de ez nem éppen volt normális eset.
Hogy mást ne mondjak és asszem ezzel le is zárhatjuk az ügyet, tavasszal egy Balatonfőkajár(bizonyám a Kajár kupás Balatzonfőkajár, ha még nem említettem volna tőlük kaptunk ki a döntőben 4-0-ra) nevű gárda jött hozzánk Magyar - Kupa meccsre(mindig úgy van, hogy a magasabb osztályú és így esélyesebbnek tartott gárda megy az esélytelenebbhez)Hát mit ne mondjak nyertünk 6-0-ra

, pedig ők akkor nem is söröztek!
Abban egyetértek, hogy mindent a maga idejében, de van amikor a maga ideje előrébbvaló, mondjuk egy "rangos eseménynél"!
Remélem érted, hogy mire akartam ezzel a történettel kilyukadni.