Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen az annyiban tényleg jobb, de én úgy gondoltam, hogyha sikerül megoldani a címeres dolgot , akkor már a fényképeket is simán előhívjuk elvégre ha egy hét latt össze tom dobni, akkor már egy fényképészt is előrángatunk, hogy dolgozz a pénzedért nem?Ronaldinho 17 írta:Én mindkettőt támogatom,a fotó talán jobb,mert akkor mindenkinek lenne!
Ez is jó ötlet, kérdés, hogy szombat délután mennyit kell utazni a legközelebbi ilyen boltig, mert biztos van olyan, ami akkor még nyitva van, csak kérdés, hogy meg tudják-e oldani, és hogy mekkora felárral biztos nem lenne olcsó, és kérdés, hogy egyáltalán lehetséges-e az, hogy ilyen gyorsan előhívják nekünk.gentdelbarca írta:Szerintem elég lenne egy olyan megoldás is, hogy valaki hoz digit fényképezőt, csinálunk egy képet a megjelentekről és ott azon nyomban előhívatjuk akkora mennyiségben ahányan vagyunk és mindenkiét mindenki aláírja!
Így mindenkinek lesz emléke amit hazavihet és betehet az albumba ill a falra!![]()
Vélemény?
Talán, ha előbb szóltál volna, tudtam volna csinálni, igaz nem olyat amit Te mondasz, de sztem az is megfelelt volna szal én olyan Barca címert csináltam magamnak ami 90x75 cm-s és az alapja papír a címert rá pedig ilyen öntapadós színes (hú most bajban vagy, mert mivel írtam, hogy öntapadós, akkor nem írhatnám, hogy matrica, mert az alap h öntapadós, na mind1) "matrica" és elképesztően jól néz ki.Krojf írta:Komáim!
Tud valamelyikőtök egy normál méretű lepedőre felpingálni
egy Eurobarca címert ( persze színeset! )?
Ugyanis egy alkoholos ficel körülötte minden jelenlévő
talis aláírhatná, emléket állítva az alkalomnak!
Persze, nagyon szép legyen! Vállalkozzatok!!
Kéri Krojf komátok.
Köszi szépen!Meg van becsülve,de nagyon!Krojf írta: Rapikát üdvözlöm, mint újdonsült meztulajdonost!
Viselje büszkén ama becses burkolatot!
Hurrá akkor legálisan ihatok és nem kell emiatt elvonulni a wc-bebarcafan írta: meccsen senki nem játszhat ittasan -csak Bercy, de ő csak így találja el a labdát![]()
![]()
no. meg Bartos P. de ő sajna nem lesz...
Az a kereplő még mindig a miénkBercy írta:Szólj a Norbinak, hogy a kereplőjét hozza el!!!barcafan írta: ja és szurkoláshoz dudát vagy kürtöt tudna nekem hozni valaki![]()
![]()
Nem kötekedés képpen de ha az elődöntőben kiesel maximum csak 3.ik lehetszDrigo írta:Tavaly kiestünk az elődöntőben, akkor másodikok lettünk.
Nem kötekedni akarok, de ti most erre büszkék vagytok??Drigo írta:Erről nekem is van emlékem... nemrég voltunk egy négyes tornán az elődöntőben megvertünk vmi szlovák csapatot 3-2-re aztán volt egy meccs pihenőnkRapika írta:Én fociztam már úgy 1 kis tornán a haverokkal,hogy minden meccs között nyomtuk a sört!(nem elöl végeztünk...
)
mindenki ment a kocsmába aztán döntőben az ellenség ott melegít, nálunk meg mindenki fekszik a fűben a második félidőben 4-0-nál (nem mi vezettünk) félbeszakította a spori a meccset mert villámlott, meg minden, nem is bánta senki sem tőlünk...
Ezt azért hangsúlyoztam ki ennyire, mert az esetleges madridista elleni meccsen mindenképpen tiszta fejjel és ótiási ambícióval akartam volna játszani, azaz egy "netclasíco" előtt nem ittam volna!Rapika írta:Legalább ihatsz sert?
Én fociztam már úgy 1 kis tornán a haverokkal,hogy minden meccs között nyomtuk a sört!(nem elöl végeztünk...
)