BitGate-re valaki megtudna szánni egy meghívóval?
Mardel írta:Hali..újra itt!![]()
A V, mint Vendetta valóban nagyon nagy film, nekem is tetszett!
Látom itt is sok Prison fan van..elég sokakat őrjít meg eme sorozat!Ma néztem meg a friss részt(második évad 7.), ÓÓóriási volt! És most 3 hét szünet jön....neee![]()
Kegyetlen jó,nálam is ez a favorit,pedig jópár sorozatot,filmet láttam már,de ez elképesztően jó!pedro9 írta:Nekem a sorozatok eddig nem jöttek be de most a SZÖKÉS az mindent visz. Letöltöttem az összes részt és most hétvégén elkezdtem nézni és nem tudtam abbahagyni úgyhogy igaz feliratosan de végignéztem. Akit érdekel és akinek tetszik csak annyit tudok mondani hogy készűljenek fel életük legjobb filmjére.Igaz így egybe megnézve az igazi szerintem
Az se rossz,de egyáltalán nem egyértelmű...barcafan írta:ti ezen vitáztok, egyértelmü, h a 24 a legjobb, holnap kezdem a 4.ik évadot![]()
![]()
![]()
![]()
Ez nem lehet komoly! Vagy az? Amerikában nincs pénz egy elég jónak igérkező sorozat folytatására...Maxi írta:A rejtélyek városának befejezték a forgatását ha jól tudom, mert akkora siker volt a Szökés és a Lost, hogy nem kaptak rá senkitől pénzt...ozsimiki írta:A Rejtélyek városát viszont nagyon sajnálom,h levették a műsorról,az is tetszett,és állítólag Lost után sem fogják adni a folytatását...
A rejtélyek városának befejezték a forgatását ha jól tudom, mert akkora siker volt a Szökés és a Lost, hogy nem kaptak rá senkitől pénzt...ozsimiki írta:A Rejtélyek városát viszont nagyon sajnálom,h levették a műsorról,az is tetszett,és állítólag Lost után sem fogják adni a folytatását...
Hy Pedro!pedro9 írta:Nekem a sorozatok eddig nem jöttek be de most a SZÖKÉS az mindent visz. Letöltöttem az összes részt és most hétvégén elkezdtem nézni és nem tudtam abbahagyni úgyhogy igaz feliratosan de végignéztem. Akit érdekel és akinek tetszik csak annyit tudok mondani hogy készűljenek fel életük legjobb filmjére.Igaz így egybe megnézve az igazi szerintem
Ez pontosan így van..én is már a második seasonnál járok,s valóban hihetetlenül jó..de kizárólag eredeti nyelven..pedro9 írta:Nekem a sorozatok eddig nem jöttek be de most a SZÖKÉS az mindent visz. Letöltöttem az összes részt és most hétvégén elkezdtem nézni és nem tudtam abbahagyni úgyhogy igaz feliratosan de végignéztem. Akit érdekel és akinek tetszik csak annyit tudok mondani hogy készűljenek fel életük legjobb filmjére.Igaz így egybe megnézve az igazi szerintem