ocsike83 írta: ↑2023.07.21. 22:13:45
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Úgy néz ki, szeptember 27-én Mallorca-n leszünk a családdal. És pont akkor van a Mallorca-Barcelona.
Kérdésem azokhoz szólna, akik voltak már meccsen Mallorca-n.
Mennyire egyszerű bejutni egy meccsre? Lesz jegy a Mallorca / Barcelona hivatalos oldalán? Vagy ilyenkor boldog-boldogtalan meccsre megy és teltház van?
Köszönöm, aki válaszol
Nem voltam Mallorca-n meccsen, de...
Ahogy mondtad, amikor egy csapat a Barca ellen játszik, akkor mindenki kimegy, az is, aki csak arra az egy meccsre megy ki a szezonban; a másik még amikor a Real ellen játszik a csapata.
Barca oldalon kb. zéró az esély, hogy kapsz idegenbeli meccsre jegyet, eleve nagyon keveset kap a klub, azt elviszi a "B-közép".
A Mallorca oldalán nyilván egy próbát megér, lehet feltesznek majd pár kósza jegyet, de az a stadion kb. 22000 fős, kicsinek számít, és most eleve felújítási munkák vannak, szóval bizonyos szektorok úgy tudom zárva vannak.
Lehet amúgy "esélyesebb", ha a meccs napján odamész a pénztárhoz és ott megpróbálod, egy darab jegy akár lehet valahova.
De akkor se lepődj meg, ha kiröhögnek
A Camp Nou-ba azért lehet mindig jegyet kapni, mert egy közel 100 ezres stadion, és amikor 85 ezren vannak bent, még akkor is van szabad hely valahova.