Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, olcsóbb is, ráadásul akkor ki tudjátok választani, hogy hova akartok ülni, online csak azt lehet kiválasztani, hogy melyik kategória legyen.deffent írta:De miért nem ajánlanád az előre megvett belépőt? Olcsóbb a helyszínen, vagy miért?
Hali!deffent írta:Sziasztok.
Vállakozó szelleműeket keresnék, akiket érdekelne egy Barca meccsre utazás. Levante (Ápr. 29) vagy Betis (Május 13) ellen. Az utazás költsége attól függ, a hét melyik napján indulnánk, de max. 50 ezer + szállás + meccsbelépők. Akit érdekel, az írjon be ide, lehetőleg minél hamarabb.
Aki pedig volt már és tud jó tanácsot adni utazással, meccsbelépők vásárlásával kapcsolatban, azt szivesen venném.
Köszi
Zsír, találkozunk a gépen akkorzambrotta írta:Igen, 12:45-ös Sky Europe járattal megyünk.El Payaso írta:Holnap 12.45-kor indulsz te is? Mi azzal a géppel megyünk!
Igen, 12:45-ös Sky Europe járattal megyünk.El Payaso írta:Holnap 12.45-kor indulsz te is? Mi azzal a géppel megyünk!zambrotta írta:Sziasztok!
Holnap utazok Barcelonába és szeretnék a hétfői edzésre is kilátogatni a hétvégi meccsen kívül. Meg tudná nekem valaki mondani hogy hány órakor kezdődik?
Holnap 12.45-kor indulsz te is? Mi azzal a géppel megyünk!zambrotta írta:Sziasztok!
Holnap utazok Barcelonába és szeretnék a hétfői edzésre is kilátogatni a hétvégi meccsen kívül. Meg tudná nekem valaki mondani hogy hány órakor kezdődik?
Szerintem valami diákszállót keress, azok szoktak a legolcsóbbak lenni. Én nyáron a tengerparton voltam, szóval ezügyben nem vagyok annyira járatos. Próbálj keresgélni neten, vagy majd jön valaki aki segít.Badi írta:Tudna valaki ajánlani olcső, de kulturált szállást Barcelonában?
előre is köszi