Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pop-ups blockerre gondolsz? Mert az nem mindig segít, sőt néha zavaró is.lionelmessi19 írta: Ha jól tudom, internet beállításoknál lehet blokkolni az ilyen előugró abalkokat, amik csak feljönnek egy oldal megnyitásakor, nem pedig letöltődnek a gépedre!
Első kettőt mindenképp, és ha 3. nélkülözhetetlen...Slither írta:1. Törölj le minden internetes temporary filet!el fuero írta:Nem olyan nagy gond ami engem gyötör, de idegesít.
Netezés közben állnadóan feljönnek ilyen k.csög reklámok pl. töltsek le smájlikat, társkereső oldal....
Vki nem tudna nekem segíteni h lehetne ezeket megszüntetni?
2. Végezz egy spyware-írtást!
3. NE LÁTOGASSÁL ADULT OLDALAKAT!
1. Törölj le minden internetes temporary filet!el fuero írta:Nem olyan nagy gond ami engem gyötör, de idegesít.
Netezés közben állnadóan feljönnek ilyen k.csög reklámok pl. töltsek le smájlikat, társkereső oldal....
Vki nem tudna nekem segíteni h lehetne ezeket megszüntetni?
Azt hiszem megtanáltam. Köszi szépengrecki írta:http://isohunt.com/torrents/mortal+komb ... o1=d&iht=4kovinho írta:Tudtok nekem leszedni egy torrentet A (PC!!) Mortal Combat 4-ről?
Lehet tudni kellene hozzá a fantázianevet.
http://isohunt.com/torrents/mortal+komb ... o1=d&iht=4kovinho írta:Tudtok nekem leszedni egy torrentet A (PC!!) Mortal Combat 4-ről?
Do what you want, i'm doing that too.lioka írta:hali!!!vki le tudná nekem ezt fordítani angolra???:tedd azt amit akarsz ,én is azt teszem/csinálom köszike
Sztem vmi ilyesmilioka írta:hali!!!vki le tudná nekem ezt fordítani angolra???:tedd azt amit akarsz ,én is azt teszem/csinálom köszike
Németre? Angolra? Franciára? Olaszra? Vagy csak egyszerűen értessük meg veled ezt a szöveget?Los Banditos írta:Ha valaki lefordítaná nekem, azt megköszönném.
Ha belle van "égetve" a filmbe akkor csak vmilyen profi cuccal tudod kiszedni.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Szeretném tőletek megtudakolni azt, hogy létezik-e olyan letölthető, ingyenes progi, ami egy-egy videóról leszedi a felesleges feliraokat. Most lehet nagy hülyeséget kérdeztem, és ilyen nincs is, de ha valamelyikőtök tud ilyesmiről kérem segítsen. Kösz