2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
gcsabi írta:
Szállást a hostelworld.com-on nézzél, igénytől függően már 12 Euro/fő/éj áron is találsz ágyat. Most léptem az oldalra, 169 helyre tudsz foglalni. Az oldal biztos, én már 3 év itt foglalok mindig, ha külföldre megyek. (10% előleget kell fizetni, bankkártyás!)
A jegy miatt ne aggódj, én 2005-ben voltam betojva, hogy nem lesz a Villarreal elleni meccsen. Mindenhol azt mondták, írták, hogy már elfogyott, ám a sociók részére nem értékesített jegyeket 1 nappal korábban árulták. Egyébként egész évben ha nézed a statisztikát a hivatalos honlapjukon, a real elleni meccsen van csak telt ház, ha a 85000-et túllépik, az már egy nagyon jó meccs. ( a stadion meg ugye 98000 fő + egy kicsi ) Végül pedig a meccs előtt 50 méterenként álltak a nagy jegykötegekkel a népek, árulták rendesen!![]()
Szóval nyugi, jó utat!
Számoltam én azzal h lesz felár egy itthoni cégen keresztüli jegyrendelés kapcsán, de a 18ezres jegy itthon az utazási irodán keresztül 48e lett volna, ez azért nem 10-30% sajna. So lehet tényleg érdemes megnézni 1-2 netes jegyirodát.mypeter írta:Atletico ellen nincs garancia arra, hogy jegyet kapsz a helyszínen, hivatalosan. Feketén tuti, hogy kapsz. A neten ha a googlet használod és tickets Fc Barcelona Atletico, Nou Camp keresést használod, be fog jönni egy csomó netes jegyiroda. Biztos van 10-30% jutalékuk, de hát egyszer élünk....
Zsobb írta:Sziasztok,
Ősszel (október 7.-én) szeretnék menni Barca meccsre a Nou Camp-ba (Barca - Atletico).
Csak a meccsre a jegyet nem tudom még h lehetne legolcsóbban elintézni.
Ahogy néztem az fcbarcelona.com-on ott weben csak támogatóként (soció-ként) lehet vásárolni jegyet.
Lehet egyáltalán máshogy venni jegyet a weben keresztül?
Magyarországon a Quaestort találtam mint aki intéz jegyet, de sztem jelentős felárral.
Valamint szerintetek mennyi az esélye annak, hogy a meccs előtti napon (vagy esetleg aznap) kapjak jegyet a stadionnál?
Köszönöm!
Zs.
gajeraro írta:Pegazust is nézd meg!De Én azt hallottam szállodákba is lehet venni ha mondjuk nem csak mecsre mész hanem körülnézzel is a városba!Zsobb írta:Sziasztok,
Ősszel (október 7.-én) szeretnék menni Barca meccsre a Nou Camp-ba (Barca - Atletico).
Ahogy néztem az fcbarcelona.com-on ott weben csak támogatóként (soció-ként) lehet vásárolni jegyet.
Magyarországon a Quaestort találtam mint aki intéz jegyet, de sztem jelentős felárral.
Valamint szerintetek mennyi az esélye annak, hogy a meccs előtti napon (vagy esetleg aznap) kapjak jegyet a stadionnál?
Köszönöm!
Zs.
Kluivert55 írta:Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy szept végén esedékes Barca-Sevilla mérkőzésre milyen úton módon lehetne legegyszerűbben jegyet szerezni? Szept.22-től 1 hétig leszek ott, csak attól tartok a meccs napján már nem biztos, hogy lehet majd kapni éppen a Nou Camp ünnepsége miatt! Vagy rosszul gondolom? Aki pontos infokat tud kérem segítsen!
Szállást a hostelworld.com-on nézzél, igénytől függően már 12 Euro/fő/éj áron is találsz ágyat. Most léptem az oldalra, 169 helyre tudsz foglalni. Az oldal biztos, én már 3 év itt foglalok mindig, ha külföldre megyek. (10% előleget kell fizetni, bankkártyás!)Zsobb írta:Sziasztok,
Köszönöm!
Zs.
Zsobb írta:Sziasztok,
Köszönöm!
Zs.
Pegazust is nézd meg!De Én azt hallottam szállodákba is lehet venni ha mondjuk nem csak mecsre mész hanem körülnézzel is a városba!Zsobb írta:Sziasztok,
Köszönöm!
Zs.
Scorpio írta:Csak!Pont a legjobb mecseken!
Csak!mypeter írta:Kluivert. Feketén előre is lehet jegyet szerezni, én az idei Barca-Reálon így voltam ötödmagammal. A gond, hogy az marha drága, az előny, hogy a legjobb helyeket lehet így megszerezni. És a Sevilla ellen azért talán nem olyan drága. Az ilyen jegyeket a bérletesek kínálják fel, akik épp akkor nem mennek.
Én még csak Barca-Realon, illetve real-Barcán voltam, talán a Sevilla ellen azért nem lesz teltház, párezer jegyet akár hivatalosan is lehet szerezni, a neten van spanyol, angol, amerikai e-iroda egy csomó, ott is lehet venni.
La RamblaLos Banditos írta:Egy kicsit szégyellem magam, mert mivel illene tudnom, hamár ott jártam, de mi annak az utcának a neve, ahol vannak ilyen különböző művészek? Labdával zsonglörködő emberke, Szobort álló ember, Kutyával zenélő stb.![]()