Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A lényeg hogy igényli a játék ezt a Direx cuccot ugyhogy fel kell telepítened!el fuero írta:Lécci segítsen vki! Egy játékot akarok telepíteni a gép pedig ezt írja ki amikor elfogadom a licenszet.
"Installation cannot continue because this game requires DirectX 9.0 or higher to be installed on your system. You can download the latest version of DirectX here:
http://www.microsoft.com/windows/directx"
Nem tanulok angolt, de nem vmi olyasmit jelent h a játék csak directX 9.0-val megy???
Igazán nagyon szépen köszönöm néked.Saviola írta:Link egy jó codec packról
1. Paint / Megynitod a képet.gajeraro írta:Abba szeretném kérni a segítségeteket hogyan tudok JPEG képből JPG-et csinálni vagy GIF-et!!!
Köszi! Megnézem!Tim írta:Például a Foxit Readerrel, egyszerű,kis memória,és helyigényű ingyenes.A magyar nyelvi csomagot külön kell letölteni,meg 1-2 extra funkciótScorpio írta:Van egy pdf amiben ki kellene javítanom a szöveget! Melyik progival tudnám megcsinálni?
Például a Foxit Readerrel, egyszerű,kis memória,és helyigényű ingyenes.A magyar nyelvi csomagot külön kell letölteni,meg 1-2 extra funkciótScorpio írta:Van egy pdf amiben ki kellene javítanom a szöveget! Melyik progival tudnám megcsinálni?
Köszönöm, kipróbálom.Tim írta:Próbáld meg az Orbit Downloadert,ez 1 letöltésvezérlő,és többek közt fsv-t is le tud tölteni(1ébként bármit az oldalról képet,szöveget,videót,és magyarul is tud).Tehát letöltöd a videót ,lesz 1 .fsv kiterjesztésű fájlod amit a youtubedownloaderrel meg tudsz nyitni,vagy átkonvertálni pld. avi-bagrecki írta:Cs, mit mondtál, hogyan kell leszedni a jutúbról képet? először mi? aztán bsplayerrel, ugye?
Próbáld meg az Orbit Downloadert,ez 1 letöltésvezérlő,és többek közt fsv-t is le tud tölteni(1ébként bármit az oldalról képet,szöveget,videót,és magyarul is tud).Tehát letöltöd a videót ,lesz 1 .fsv kiterjesztésű fájlod amit a youtubedownloaderrel meg tudsz nyitni,vagy átkonvertálni pld. avi-bagrecki írta:Cs, mit mondtál, hogyan kell leszedni a jutúbról képet? először mi? aztán bsplayerrel, ugye?
Te tudod én nem értek a lovakhoz...barca99 írta:Szociolingvisztika....![]()
Ja én nem is a jelenlétedre gondoltram, azt nem is szoktam figyelni, de azért gondolom, önállóan nem ír a nicked...barca99 írta: (és az, hogy a nickem itt van eurobarcán, az nem jelent semmit...általában itt van akkor is, ha nem vagyok)
barca99 írta:Látom nem én vagyok az egyedüli, akinek ilyenkor kell tanulnia...grecki írta:köszi, majd megpróbálom, de most visszazúzok tanulni...![]()
Látom nem én vagyok az egyedüli, akinek ilyenkor kell tanulnia...grecki írta:köszi, majd megpróbálom, de most visszazúzok tanulni...