Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lehet gépről feltölteni!Danka00792 írta:tudna vki nekem segiteni? avatar képet berakni ide a forumba....például ezt a jo henry-s képet ami a nap képe.... mer letöltök egy képet (ügyelek rá hogy ne legyen 100x100-nál nagyobb és 10kb-nél se..... tallozok kiválasztom és ha rámegyek hogy küldés vmi hibát ir ki miért van ez?
hwolves írta:hello, nem tudjátok, ha regisztrálok a honlapon mennyi idő múlva jeleznek vissza és kapok "member" kódot?
kösz mindentVIII.Henrik írta:Itt válogathatsz. Vmelyik csak jó lesz:messi1234 írta:valaki nem tudna adni egy linket ahol letölthetem a FIFA08 demóját!!!????![]()
![]()
![]()
Előre is köszönöm!!
http://www.torrentz.com/search?q=fifa+08&p=0&s=U
nm
Már megvan, azért köszi.barca99 írta:Hmm...Los Banditos írta:Hogyan lehet csak MSN címet regisztrálni, ugyanis az MSN már rajta van a gépen, csak éppen a jelszavamat felejtettem el és csinálok egy új címet, csak nem tudom, hogy kell.
másodszor
ha elindítod az msn programot (live 8-0.nál tuti) kiírja alul, hogy "elfelejtette a jelszavát?" és "új azonosító létrehozása".![]()
Vmelyik csak jó lesz.
Itt válogathatsz. Vmelyik csak jó lesz:messi1234 írta:valaki nem tudna adni egy linket ahol letölthetem a FIFA08 demóját!!!????![]()
![]()
![]()
Előre is köszönöm!!
Hmm...Los Banditos írta:Hogyan lehet csak MSN címet regisztrálni, ugyanis az MSN már rajta van a gépen, csak éppen a jelszavamat felejtettem el és csinálok egy új címet, csak nem tudom, hogy kell.
Ha kész, akkor kiváncsian várjuk mi isRivaldinho írta:Köszike már megtaláltam, de majd még lehet h kell és akkor elfogadom a segítséged... csinálni akarunk egy kuma jó paródiát.. nem ilyen össze-vissza káromkodósat, hanem egy értelemsen vicceset
Nem, csak a 38 forduló valamelyike.robertfcb írta:helló mindenkinek! Szeretném megkérdezni hogy a tippjátékban a bl nem számít bele a legjobb eredményekbe?
Sztem legális, de nem tudok biztosat mondani...Tim írta:Nem lehet hogy elfelejtetted regisztrálni? Persze amennyiben legális..el fuero írta:A Norton azt írta ki h lejárt a próba időpedig rendesen fel lett telepítve CD-vel meg minden. Szóval nem netről lett letöltve. És most mégis kéri az aktiválási kódját...
![]()
Mi lehet a próbléma??? Mert a CD-m nincs hozzáNem tudtok kódokat adni? Előre is thx. Sűrgős!!!!!!!!!!