Másrészt aki játékhoz vesz gépet kösse fel a gatyát,mert folyamatosan szinten kell tartani a "vasat",lehet spórolni az új videokártyára,a hűtés sem bírja,legyen inkább vízhűtés..

Nekem hasonló volt a problémám. Én sem vagyok egy számítógép-művész, ezért megkértem egyik barátomat, aki éjel-nappal a gépet bújja, hogy jöjjön el velem egy szakboltba, és segítsen új gépet vásárolni. Így lett egy tuti gépem 170ezerért, amiből 60ezret a sulinet keretében visszaigényeltem. Biztos Neked is van olyan ismerősöd-barátod, akiben megbízol, és ért a géphez.Perrero írta:de nem naon értek hozzá, nem naon tom h mi jo cucc és mi nem, szakl nekem mondhatja h ezt és ezt teszi bele 100 rongyért, simán á[auto_cenzúra], ezért vennék inkább készgépet, ezért kő a helpbarca99 írta:Csongor!
Miért nem mész be egy jobb számtechboltba, és mondod meg, hogy rakjanak neked össze egy gépet ca. 100e forintból? Ha jó helyre mész segítenek. Ezekről a kompletten összerakott gépekről, nem mindig lehet jókat hallani (pl. nem jó az ár/érték arány)
Akkor tölts le egyet! A szériaszámnál meg biztos tudnak(tudok)segíteniScorpio írta:Holnap megnézem! Sajnos nekem nincs Nero!
Sajnos jólScorpio írta:Neroval probáltam, csak nem sikerült!
A lemez amit keresel a SwapMagic névre hallgat,és kb annyiba kerül mint egy chipezés.A rossz hír hogy nem minden játék fut vele+elég macerás a használata.Először ezt a lemezt kell betenni,majd utána a backup lemezt,igenám de ha kinyitod a dvd fiókot az egyben reseteli a gépet is..ezért adnak hozzá 1 műanyag kampót amivel kipiszkálhatod a fiókotFernando írta:Egy kicsit más jellegű kérésem van. Vettem egy PS2-t több mint 1,5 éve, lejért már a garancia rá, és szeretnék másolt játékokat kiprobálni. Nohde! Nem akarom kichippeltetni (nincs rá fölös 12 ezrem + utiköltség mert ahol én lakom Vác, ott megszűnt ahol kilehetne chippeltetni ráadásul tökre is tennék mert alkatrészeket cseréltek ki ilyesmi stb..) szal a lényeg h hallottam vmi féle lemezről amit ha beraksz viszi a másolt játékokat. Nemtudom pontosan mi ez vagy mit tud mit csinál, infot szeretnék rola kérni vagy egy kis segítségetElőre is kösz aki tud vmit
De melyik módon próbáltad csinálni? Mert ha az első variáciot akartad, akkor az nem megy a Neroval..Scorpio írta:Neroval probáltam, csak nem sikerült!
Ha azt akarod hogy a képfájl tartalma legyen a cd-n, vagyis amit akkor látsz amikor bemountolod a képfájlt akkor az Alkohol 120%-al kell csinálni, ha a képfájlt magát akarod kiirni akkor meg amivel akarodScorpio írta:.mdf-t mivel lehet kiírni, vagy használni?
Keress a google-ben nodvd-patchet.klement7 írta:Sziasztok!
Nekem olyan problémám van hogy megírták nekem a fifa 08-at de miután feltelepítem, megcsinálom a cracket, a daemon toolst... és nem indul.Kéri az eredeti cd-t! Mit lehet tenni?Tudtok segíteni?
Ezt nem értem. A képfájlt? Azt kiírhatod CD-re, pl. Nero-val. Vagy az eredeti tartalmat, amit akkor látsz, amikor betöltötd a képfájlt? Azt meg az Alcohollal tudod kiírni.Scorpio írta:CD-re nem lehet kiírni?
CD-re nem lehet kiírni?barca99 írta:Alcohol 120%Scorpio írta:.mdf-t mivel lehet kiírni, vagy használni?