Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De, engem de, nem is rossz albumocska lett.Szandi írta:December 27, trafó, Péterfy Bori koncert senkit nem vonz? Hm...csábító nem?![]()
![]()
![]()
![]()
Ennyire régi lenne??barca99 írta:Pedig már becsomagoltam a bakelitet... damn!Ordog írta:mp3-ban kellene nekem a következő szám...
Vaya con dios - Puerto Rico
Pedig már becsomagoltam a bakelitet... damn!Ordog írta:mp3-ban kellene nekem a következő szám...
Ez tényleg jó szám..Nem is tudom,talán nézz körül a privát üzenetekben,hátha van ott valami kis meglepetés..Persze lehet hogy nincsOrdog írta:mp3-ban kellene nekem a következő szám...
Ment egy p.ü. ezzel kapcsolatban!Szandi írta:Valaki tudna eljuttatni hozzám Kasabian albumokat ha szépen megkérem? Lécci!
nem hiába nyilatkozta Armin, Tiesto, Markus, hogy az év producere Deadmau5...elöszeretettel játszák.. Markus buliján pedig nagy volt a Daft Punk-Harder Better Faster Stronger:Dpersze Deadmau5 remixben.. és ha letöltöd Armin idei yearmixét, ki sem találod mivel kezdödik...nagyon nagy amit nyujt. Fly to colors...hááát nekem sehogy sem üres...Kralo írta:Szép kis lista a tiéd is!![]()
Tényleg nehéz 5 zenét kiemelni a többi közül. Én is csak úgy döntöttem amihez emlék köt, és amit a legtöbbet hallgattam idén.
Nekem a Fly to colours, genix remixben tetszett igazán. Partyban nagyot szól, itthon vmiért üresnek érzem.
Az idei év egyik felfedezettje Deadmau5, a nálad 5. helyen álló remix pedig fantasztikus. Szeretem.![]()
Nah akkor zárjuk le a szavazást.
háth, ha már Kralo egy stilusban tartunk, akkor ...