Segítség kéne
Lenne egy kérdésem:A Real Playerrel hogy lehet letölteni youtube-ról videókat?Előre is kösz!
.
Csongor,foglald már össze röviden mi a helyzet,mert elvesztettem a fonalat..
Tehát pillanatnyilag milyen rendszer van a gépeden? Még mindig vista,vagy visszament az XP,vagy linux?

Fdisk Ez az elmélet,Perrero írta:töröltem ujra, és semmi, ugyanugy kék képernyő, odáig nem jutok el h particiozni tudjak, elötte jön be a kék képernyőXpvel nem, Vistával is töröltem, formáztam a cuccost de semmi...
tudsz adni 1 ilyen progitlehet h biosban csesztem el vmit amikor a másik vinyót akartam beüzemelni
biosba rámentem a setup defaultsra és azután is kék képernyő
ez meg a program,vagy ezek közül:szuper fdisk

Itt is azt mondják amit én is tanácsolnék:XP visszaállításaPerrero írta:Visszatenném XP-t de vmiért nem engedi, elkezdi betölteni a file-kat telepitésnél, de egy idő után bejön 1 kék képernyő rajta vmi szöveggel h virsuellenörzés, stb... -megcsináltam asszemm mindent róla... Linuxot feltudtam tenni
vmi olyasmit is kiirt h windows biztonsága érdekében leáll vagy miag..i
aki segitene az kapna 1 ajándékot, vhova 1 meghivot -nem szabad hirdetnem
Teljes törlés a vinyónak,újra particionálni,és úgy az xp.
Volt egy lemezem valamikor a win98-ból ismert F-disk volt rajta,az törölt mindent..

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nekem nagy szükségem lenne elfogadható minőségben egykét koncert felvételre:
Blink 182, Boxcar Racer
eme együttesek koncertjeit nem találom sehol, főleg az első a Blink érdekelne nagyon. (Torrent)
Előre is köszi!
Blink 182, Boxcar Racer
eme együttesek koncertjeit nem találom sehol, főleg az első a Blink érdekelne nagyon. (Torrent)
Előre is köszi!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.05.06. 09:07:15-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valaki nem tudna kulcsot küldeni a Kaspersky Internet Security 7.0.-hoz?
Olyat ami még nem Blacklist-es!
Olyat ami még nem Blacklist-es!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Entrenador del Barça
Köszönöm szépen! Neki is látok!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ulead VideoStudio azzal szoktam a vidieimet csinálniVIII.Henrik írta:Hali!
Youtube-ra töltenék fel egy zeneszámot, de nem tudok videót csinálni belőle. Egy képet szúrnék be, mint videó anyag, ahogy más is a youtube-on. Milyen progival lehetséges?

szerk.: http://www.torrentreactor.net/torrents/ ... io-11-Plus
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2008.04.29. 18:50:12-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Varatrix
- Director del Fútbol
Elvileg ha XP -t használsz ezt könnyen meg oldhatod a Windows Move Maker el, elég egyszerű használni.VIII.Henrik írta:Hali!
Youtube-ra töltenék fel egy zeneszámot, de nem tudok videót csinálni belőle. Egy képet szúrnék be, mint videó anyag, ahogy más is a youtube-on. Milyen progival lehetséges?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Entrenador del Barça
Hali!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

-
- Barça B
kösziköszi

-
- Barça B
le tudja írni vki az euro 2008 telepítő kódját?
fontos lenne:S köszi

fontos lenne:S köszi
- Fernando
- Llegenda del Barça
Köszi megoldottam. Máris akadt egy másik problémámSlither írta:MagicISO-val próbáld.Fernando írta:Lenne egy olyan kérdésem hogy UIF fájlt mivel tudok megnyitni? Sztem valami image-s cucc lehet. Alcohol nem jo.

Guitar Pro 5.2
Hogy a fészkes fenébe lehet ezzel dalokat tanulni akkusztikus gitárra?

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!!!
Én idén ismét felvételizem egyetemre és azt szeretném kérni, hogyha valaki tud magyar középszintű illetve töri emeltszintű írásbeli gyakorlatokat küldeni vagy tudja honnan lehet letölteni az írjon!!!!
Előre is köszönöm!!!
Én idén ismét felvételizem egyetemre és azt szeretném kérni, hogyha valaki tud magyar középszintű illetve töri emeltszintű írásbeli gyakorlatokat küldeni vagy tudja honnan lehet letölteni az írjon!!!!
Előre is köszönöm!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Lenne egy olyan kérdésem hogy UIF fájlt mivel tudok megnyitni? Sztem valami image-s cucc lehet. Alcohol nem jo.
Ha végképp nem megy, próbáld meg csak javítani a dolgot. Beteszed az xp telepítő CD-t, úgy indítod el a gépet, bejön a telepítő cucc, és itt a telepítés mellett lesz olyan opció is, hogy javítás (talán a 'j' betű
de úgyis kiírja ).
Először várj, hátha tud vki segíteni, ha nem, akkor próbáld a javítást, ha az sem megy, akkor marad a reinstall.

Először várj, hátha tud vki segíteni, ha nem, akkor próbáld a javítást, ha az sem megy, akkor marad a reinstall.