Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fdisk Ez az elmélet,Perrero írta:töröltem ujra, és semmi, ugyanugy kék képernyő, odáig nem jutok el h particiozni tudjak, elötte jön be a kék képernyőXpvel nem, Vistával is töröltem, formáztam a cuccost de semmi...
tudsz adni 1 ilyen progitlehet h biosban csesztem el vmit amikor a másik vinyót akartam beüzemelni
biosba rámentem a setup defaultsra és azután is kék képernyő
Itt is azt mondják amit én is tanácsolnék:XP visszaállításaPerrero írta:Visszatenném XP-t de vmiért nem engedi, elkezdi betölteni a file-kat telepitésnél, de egy idő után bejön 1 kék képernyő rajta vmi szöveggel h virsuellenörzés, stb... -megcsináltam asszemm mindent róla... Linuxot feltudtam tenni
vmi olyasmit is kiirt h windows biztonsága érdekében leáll vagy miag..i
aki segitene az kapna 1 ajándékot, vhova 1 meghivot -nem szabad hirdetnem
Ulead VideoStudio azzal szoktam a vidieimet csinálniVIII.Henrik írta:Hali!
Youtube-ra töltenék fel egy zeneszámot, de nem tudok videót csinálni belőle. Egy képet szúrnék be, mint videó anyag, ahogy más is a youtube-on. Milyen progival lehetséges?
Elvileg ha XP -t használsz ezt könnyen meg oldhatod a Windows Move Maker el, elég egyszerű használni.VIII.Henrik írta:Hali!
Youtube-ra töltenék fel egy zeneszámot, de nem tudok videót csinálni belőle. Egy képet szúrnék be, mint videó anyag, ahogy más is a youtube-on. Milyen progival lehetséges?
Köszi megoldottam. Máris akadt egy másik problémámSlither írta:MagicISO-val próbáld.Fernando írta:Lenne egy olyan kérdésem hogy UIF fájlt mivel tudok megnyitni? Sztem valami image-s cucc lehet. Alcohol nem jo.