Segítség kéne
Sziasztok!!
Nem tudja valaki véletlenül hogy hol lehet olyan fejpántot venni mint ami Ramosnak volt az eb-n??
Bejártam győrt és nem kapni sehol!!
Nem tudja valaki véletlenül hogy hol lehet olyan fejpántot venni mint ami Ramosnak volt az eb-n??
Bejártam győrt és nem kapni sehol!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Visca Barca Visca Catalunya!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én meg pár utcára lakom a Lázár utcai sulinál, ahova jártam általánosba.lionelmessi19 írta:Én meg épp holnap megyek az utsó kresz órámra oda![]()
És tényleg jó![]()
Bár nekem az egyik oktató rokon
Szóval mindenképp ajánlom, ha távolságban nem probléma valakinek..
Jókai Mór utcában van, a Kossuth Lajos és Nagysándor közti részen.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Néhány oldal, keresgess:Pocs írta:Tudnátok olyan oldalt mondani, ahonnan angol feliratokat lehet letölteni? És másik kérdés, hogy a feliratot, hogy lehet utána betenni?
www.opensubtitles.com/hu
www.feliratok.com
www.hosszupuskasub.com
www.sub.uw.hu
Nem kell telepíteni a feliratot, a lejátszó magától felismeri, lényeg, hogy abba a mappába tedd, ahol a film van. Ha magától mégsem tölti be, akor egyszerűen húzd a felirat-fájlt a lejátszóba, vagy manuálisan töltsd be.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Tudnátok olyan oldalt mondani, ahonnan angol feliratokat lehet letölteni? És másik kérdés, hogy a feliratot, hogy lehet utána betenni? 

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- Andris
- Adminisztrátor
http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... 02_104_167VictorValdes19 írta:Tezsvííííreim nem tudtok olyan boltot ahol eredeti Porto mezet tudnék szerezni![]()
(Persze Mo.-on belül gondoltam:D)

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tezsvííííreim nem tudtok olyan boltot ahol eredeti Porto mezet tudnék szerezni
(Persze Mo.-on belül gondoltam:D)

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- Andris
- Adminisztrátor
Én meg épp holnap megyek az utsó kresz órámra odaLionel85 írta:Én a XX, kerületben tettem le a jogsit a 27. sz. autósiskolában. Jó tanárok vannak jó autókkal.Slither írta:Sztetek Bp.-en melyik a legjobb autósiskola?

És tényleg jó

Bár nekem az egyik oktató rokon

Szóval mindenképp ajánlom, ha távolságban nem probléma valakinek..
Jókai Mór utcában van, a Kossuth Lajos és Nagysándor közti részen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Marci
- Capitá del Barça
Nem, a barátnőm kifejezetten Realplayer mániás, de megoldottam azóta. Szerintem ezek a szükséges kodekek egy windowsra: Divx, Xvid, AC3filter, és a kulcs a problémámhoz: Quicktime, ami ha fent van akkor a Real is le tud játszani dvd-ket.Slither írta:VLC player se jó?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Köszi ez megfelel.Marci írta:http://portableapps.com/apps/music_vide ... r_portableLionel85 írta:Letöltöttem a Messi barátai-Ronaldinho gálameccset mp4 formátumban, amit se WMPA-val, se RealPlayerrel, se Divx Playerrel nem tudok lejátszani. RealPlayerrel elvileg kéne működnie, de nem játssza le. Tud valaki segíteni?
Mplayer. Szerintem menni fog vele.

- Messi-#19
- Capitá del Barça
WavepadLampiao írta:Hello mindenki!!!! Valaki nem tudna nekem ajánlani egy olyan hangrögzítő programot amit letölthetek ingyen és nincs a felvételiidőben korlátozás? Az is jó ha nem ingyen tudom letölteni csak legyen fent az ncore-on...Nagyon fontos lenne!!!!!!
Előre is köszi!!!

Més que un club
-
- Jugador d'estrella
Hello mindenki!!!! Valaki nem tudna nekem ajánlani egy olyan hangrögzítő programot amit letölthetek ingyen és nincs a felvételiidőben korlátozás? Az is jó ha nem ingyen tudom letölteni csak legyen fent az ncore-on...
Nagyon fontos lenne!!!!!!
Előre is köszi!!!

Előre is köszi!!!
Esetleg próbáld meg ezen a linken.davebarca írta:Hello! Tegnap esti vihar közbe áramtalanítottuk mind a 2 gépet (rooteres vagyok) , majd mikor a vihar véget ért visszadugtam, bekapcsoltam a gépet. Minden rendesen működik kivéve az msnt: folyamatosan azt írja ki "A bejelentkezés....sikertelen. Később próbálja meg újból ". Azóta 6X újratettem, de semmi, valamit bármely felhasználóval lépnék fel, mégha baromságot írok be mailnek ill. rossz pwt adok meg 1-2 mp után ugyanazt írja ki.Az utóbbi hónapokban soha nem volt annyira szükségem az MSNre mint most, különben nem is írnék. Valaki nem tudna segíteni? Előre is kösszönöm.
http://webmessenger.msn.com/
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Pes 6-ba milyen programmal lehet mezeket importálni?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
http://www.rojadirecta.com/foros/viewto ... c76eb6b927Roniee21 írta:Lionel85!
Megtudnád mondani, hogy honnan szedted le? Esetleg linket tudnál adni?
Köszönöm

- Marci
- Capitá del Barça
sziasztok
elfelejtettem, meg tudnátok mondani hogy milyen kodeket érdemes letölteni dvd-k lejátszásához, ha nem pakkot akarok használni? sajnos az mplayer itt nem játszik, muszáj kodekkel csinálnom..
elfelejtettem, meg tudnátok mondani hogy milyen kodeket érdemes letölteni dvd-k lejátszásához, ha nem pakkot akarok használni? sajnos az mplayer itt nem játszik, muszáj kodekkel csinálnom..
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Heló.Sztem maga az Msn szolgáltatással lehet valami mert nekem is gyakran csinálja ezt.Ha nem működik a Messenger, akkor ajánlom ezt az oldalt http://www.ebuddy.com/ ez ugyanaz,csak web alapú messenger, ugyanúgy a saját címeddel és jelszavaddal tudsz belépni és úgyanúgy tudsz beszélgetni minden partnereddel.davebarca írta:Hello! Tegnap esti vihar közbe áramtalanítottuk mind a 2 gépet (rooteres vagyok) , majd mikor a vihar véget ért visszadugtam, bekapcsoltam a gépet. Minden rendesen működik kivéve az msnt: folyamatosan azt írja ki "A bejelentkezés....sikertelen. Később próbálja meg újból ". Azóta 6X újratettem, de semmi, valamit bármely felhasználóval lépnék fel, mégha baromságot írok be mailnek ill. rossz pwt adok meg 1-2 mp után ugyanazt írja ki.Az utóbbi hónapokban soha nem volt annyira szükségem az MSNre mint most, különben nem is írnék. Valaki nem tudna segíteni? Előre is kösszönöm.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Hello! Tegnap esti vihar közbe áramtalanítottuk mind a 2 gépet (rooteres vagyok) , majd mikor a vihar véget ért visszadugtam, bekapcsoltam a gépet. Minden rendesen működik kivéve az msnt: folyamatosan azt írja ki "A bejelentkezés....sikertelen. Később próbálja meg újból ". Azóta 6X újratettem, de semmi, valamit bármely felhasználóval lépnék fel, mégha baromságot írok be mailnek ill. rossz pwt adok meg 1-2 mp után ugyanazt írja ki.Az utóbbi hónapokban soha nem volt annyira szükségem az MSNre mint most, különben nem is írnék. Valaki nem tudna segíteni? Előre is kösszönöm.
hali mindenkinek, ez a topic tűnt a leglogikusabbnak, bocs ha nem ide kéne írnom. Lényeg: eltörött a napszemüvegem, kéne egy új, nem tudtok vmi minőségi és elfogadható árkategóriájú helyet, ahol ilyenekkel dobálóznak? Eléggé nagyok az elvárásaim (uv400; 3-4-s kategóriájú), és árban is max 10 körül mozogjon. Ha lehet inkább sportosabb legyen, ne az a 70'-s stílusú, amiben vmi amcsi zsarunak nézek ki, vagy olyan, aminek a lencséjétől egy légynek néz ki a fejem. A Gpshop-tól volt az előző, onnan kéne most is, csak nem nagyon adja be az oldalt a mocsok, remélem még shaftelnek ilyenekket
! Na mindegy, tapasztalat, tipp, ötlet jöhet bármi. előre is köszi
ja igen, előny ha online rendelés is van, sőőőt...még jó hogy kis igényeim vannak