De ez egyéni vélemény másoknak itt a fórumon is tuti hogy a kedvenc filmjük,ami rendben is van

na azért a High School Musical-t én nem írnám le a helyed mivel világsiker voltdanianevem írta:Leggyengébb film:
High School Musical "sorozat", Paris Hilton-os filmek...
Gyenge fordítás:
The Prestige= A tökéletes trükk
Shaun of the Dead= Haláli hullák hajnala
Hú gyerekkorom egyik legkedveltebb filmje,ahogy a 2,és 3 is,viszont a négy túl modern Bruce-hoz,az annyira nem tetszik,de azt se bántam meg,h megnéztem.bouba írta:Nézte valaki tegnap a Drágán add az életed-etÉn csak most láttam először,de nagyon jó kis akciófilm..(még úgyis ,hogy gondolom a ReTardáLt Klub szana-széjjel vagdalta...) Megnéztem az IMDB-n és 8.2- es átlaga van ,az nem olyan rossz egy akciófilmtől..
Remélem leadják a többi részt is![]()
Más: az új Guy Richie film előzetese
IGEEEEN!!!És naon bejött.Bár a 3 sztorija egy kicsit egyszerű volt sztem,de attól még borzasztóan jó a trilógia.Már a játékot is imádtam,de filmben is benne van nálam a top10-ben a Resident Evil (1-2-3)...soadroli írta:A kaptár trilógiát láttátok![]()
ja,az egy nekem nagyon tetszett,a kettő és a három már nem annyira. A három különösen nem..soadroli írta:A kaptár trilógiát láttátok![]()
énis tegnap láttam először ,szerintem is igen király volt!bouba írta:Nézte valaki tegnap a Drágán add az életed-etÉn csak most láttam először,de nagyon jó kis akciófilm..(még úgyis ,hogy gondolom a ReTardáLt Klub szana-széjjel vagdalta...) Megnéztem az IMDB-n és 8.2- es átlaga van ,az nem olyan rossz egy akciófilmtől..
Remélem leadják a többi részt is![]()
Más: az új Guy Richie film előzetese
Én is láttam, nekem is nagyon tetszett. Egyébként meg Will Smith az egyik kedvenc színészem.danianevem írta:Egyetértek... Nem gondoltam volna, hogy Will Smith ilyen jól tud alakítani egy bunkót...Messa írta:Kb. 1 hete láttam moziban a Hancock c. filmet. Emberek, hihetelenül jó film! Nagyon sok poén van benne, és aki azthiszi, hogy egy olyasféle akciófilm, mint a pl. Bruce Willis-esek, az téved! Inkább akció-vígjáték, a látványvilág szintén óriási! Bátran ajánlom mindenkinek!
Egyetértek... Nem gondoltam volna, hogy Will Smith ilyen jól tud alakítani egy bunkót...Messa írta:Kb. 1 hete láttam moziban a Hancock c. filmet. Emberek, hihetelenül jó film! Nagyon sok poén van benne, és aki azthiszi, hogy egy olyasféle akciófilm, mint a pl. Bruce Willis-esek, az téved! Inkább akció-vígjáték, a látványvilág szintén óriási! Bátran ajánlom mindenkinek!