Slither írta:Mondjuk vmi komolyabb elektronikai cuccért már kell +t fizetni? Azt hallottam, hogy egy notebookért már igen.
Igazából csak érdeklődöm, mert mostanában max. egy iPhonet vagy egy iPod touchot rendelek.

Notebookért már elképzelhető, de ott már akkora a postaköltség, hogy sokat nem spórolsz vele, plusz, ha beüt a krach, akkor meg futkoshatsz a pénzed után, szóval szerintem azt érdemes itthon beszerezni, plusz érv mellette, hogy azon nincsenek ékezetes betűk, plusz hiányzik az
í, z y megcserélve, de ha áthuzatod a bill-t, akkor már ott tartasz, mintha Mo-n megveszed, sőt garival, akkor már előtte. Ja és plusz az ajzat is más, ahhoz kell venned átalakítót.
A másik kettő az pikk-pakk átjön a határon, iPhone biztos jó dolog, bár most minden menő gyereknek olyanja lesz, akkor már inkább egy komolyabb PDA, az iPod touchban spsem értettem, hogy mi a nagy szám az árán kívűl. Persze nem lebeszélni akarlak ez csak amolyan privát vélemény zárójelben az érdemi rész az első bekezdés. Én mindig többre értékeltem a tudást, mint a kinézetet ezért írtam azt, amit, persze bármelyiket dobnák utának, azért duzzogva, de megtartanám