Mozi & Filmek
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Bameg, ez a Heroes még durvább lett, annyi fordulat van benne, hogy már semminek sincs értelme.
Vajon Hiro hogy fogja visszahozni Andot? Meg a Petrelli papa vajon ilyen képességgel rendelkezik? Meg ez az egész most hová tart? Minden résszel csak a megválaszolatlan kérdések növekednek.
Vajon Hiro hogy fogja visszahozni Andot? Meg a Petrelli papa vajon ilyen képességgel rendelkezik? Meg ez az egész most hová tart? Minden résszel csak a megválaszolatlan kérdések növekednek.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem is. De nemtudom milesz ha szabadlábra kerülnek végleg.Ronal.10 írta:nem elsz szökés ezena héten áááááá már kedden szoktam nézni a friss részt6. scylla tuti a nagyfönöknél van
Azért jovolt ez a hetedik rész tetszett, ahogy Sucre fölment a csávó szobájára és valószínűleg történt valami a csajjal. Már megérte neki Vegasba utazni

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ebben nem vagyok biztos, de akkor elvileg Heroes, és Dexter sem lesz

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Sikerült ma megnéznem végre az Iron Man című filmet Robert Downing Jr.-al. Nekem annyira nemjött be mint amennyire bevolt harangozva. Egy erős középszerű filmnek számít nálam, rengeteg effektel. Hasonló mint a Transformers. Legalábbis a hatása. Jo poénok is vannak benne, de egy picit sablonnak érzem. Más:
Látta valaki a gyilkosság online és a P2 című filmet?
Látta valaki a gyilkosság online és a P2 című filmet?
-
- Entrenador del Barça
Köszönöm szépen az információt.ozsimiki írta:Pébé kérlek szépen a baseball miatt nem lesz, már már hagyomány ezNézettség...
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pébé kérlek szépen a baseball miatt nem lesz, már már hagyomány ezbowlinggolyo írta:Most úgy van h van egy hét szünet írták mindenütt a felirat végén is. De senki nem tudja miért. Meg a House-t sem tudja senki h miért nem volt előző héten.miihii írta:Nem vok otthon a Szökésben,de nem ma éjjel fogják nyomni kint?Tehát még a 7en nem lehetett fent netenTalán holnap d.e. ...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Most úgy van h van egy hét szünet írták mindenütt a felirat végén is. De senki nem tudja miért. Meg a House-t sem tudja senki h miért nem volt előző héten.miihii írta:Nem vok otthon a Szökésben,de nem ma éjjel fogják nyomni kint?Tehát még a 7en nem lehetett fent netenTalán holnap d.e. ...
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- miihii
- KHAL
Nem vok otthon a Szökésben,de nem ma éjjel fogják nyomni kint?Tehát még a 7en nem lehetett fent netenbowlinggolyo írta:Nem arról beszélek h itthon az nem érdekel.Amerikában van vmi gubanc mert én töltöm le az összes részt ahogy feljön.laxa1990 írta:A szökés nem tom hanyadik évadjának most lett vége az RTL-en, ezért nincs ha jól tom

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
Nem arról beszélek h itthon az nem érdekel.Amerikában van vmi gubanc mert én töltöm le az összes részt ahogy feljön.laxa1990 írta:A szökés nem tom hanyadik évadjának most lett vége az RTL-en, ezért nincs ha jól tom
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
A szökés nem tom hanyadik évadjának most lett vége az RTL-en, ezért nincs ha jól tom

By Poldi
-
- Entrenador del Barça
Előző héten biztos h nem volt House az az előtt volt.massa11 írta:Volt előző héten House.......legalábbis úgy emlékszem de most megzavartál ezzel![]()

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Volt előző héten House.......legalábbis úgy emlékszem de most megzavartál ezzel

-
- Entrenador del Barça
Szerintem is nagyon nagy mind a két rész.Főleg a 2. vége eléggé cinikus a fejjel való foci.miihii írta:Jelen!soadroli írta:Valaki látta a Motel 1-2-t?Imádom a horrort és bármit,amihez Tarantino mesternek köze van.Nekem bejött mind2 rész,van benn egy-két gyomorforgató jelenet...
Más: Nem tudjátok h miért nincs a héten Szökés és miért nem volt az előző héten House?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Jah,ban benne egy két ,,furcsa'' dolog,de sztem nagyon nagy film!!!miihii írta:Jelen!soadroli írta:Valaki látta a Motel 1-2-t?Imádom a horrort és bármit,amihez Tarantino mesternek köze van.Nekem bejött mind2 rész,van benn egy-két gyomorforgató jelenet...
De nálam örökös kedvenc a Gladiátor!

- miihii
- KHAL
Jelen!soadroli írta:Valaki látta a Motel 1-2-t?

Az 1.-t láttam ,nekem nem tetszett, nem is értem Tarantino ,hogy adhatta egy ilyen filmhez a nevétsoadroli írta:Valaki látta a Motel 1-2-t?

Miami VicePerrero írta:Ha már Bill Murray akkor az ember aki túl keveset tudott...
más: tud valaki ajánlani valami jó sorozatot
töltök most pár (7) filmet, de azért inkább sorozatoznék.. akció legyen ha nem para
danke
szerk: 24, Egység, lost, pb, heroes, helyszínelők kilőve

- miihii
- KHAL
Nemrég olvastam,h egyre valószínűbb,h leveszik a műsorról a 2. évadot,mert alacsony a nézettsége...Ha jól tudom,akkor konkurenciái: Hősök,Szökés,Monday Night Football.Elég kemény műsorokkal kell vetekednie a TerminatornakSlither írta: The Sarah Conor Cronicles...

Valaki látta a Motel 1-2-t?

- miihii
- KHAL
Kemény zsaruk (The Shield),Maffiózók (The Sopranos)Perrero írta:Ha már Bill Murray akkor az ember aki túl keveset tudott...
más: tud valaki ajánlani valami jó sorozatot
töltök most pár (7) filmet, de azért inkább sorozatoznék.. akció legyen ha nem para
danke
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
The Sarah Conor Cronicles, Samurai Girl, Burn Notice, Chuck (akció-vigjáték), az új animációs Star Wars (Perrero írta: más: tud valaki ajánlani valami jó sorozatot
danke