Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Természetesen, szerintem az alapján kellene, hogy ki mondja meg hamarabb biztosan, hogy megy 100%-ra. Aki késik az lemarad, szerintem ez a legmegfelelőbb.Varga Tamás írta: És egy kérdés.
Iván írja, hogy 30 emberrel számol. Ha pl. 35-en lennének, akik biztosan elmennének, mi alapján szelektálna? Mi alapján döntenétek, hogy ki marad itthon?
jah ez csak természetesszajko írta:Szerintem 14 éves azért legyen meg az illető aki elkíván jönni, mert ugye személyi igazolvány kell.
Szerintem 14 éves azért legyen meg az illető aki elkíván jönni, mert ugye személyi igazolvány kell.Badi írta:Szvsz nem jó ötlet ez a korhatár, mert akkor az olyan alaparcok mint Zozzy vagy Sharky kimaradnának belőle. sztem jöhessen bárki, akit a szülei saját felelősségükre elengednek (ha ez megoldható írásban pl)
listát még nincs értelme írni, mert a társaság 80%-a addig úgyis lemondja
Én azt hittem, hogy mostanába lenne.Mihu írta:Gamper Kupa. Az ellenfél még nem ismert.szajko írta:Amúgy melyik mecsről lenne szó, visszaolvastam 1 csomót, de már lusta vagyok.
Tudod hogy szokott ez lennikulcsar.l írta: Ha továbbra is ennyien jelentkezünk az utazásra, akkor lehet nem állunk meg 30 ember alatt!Bár ki tudja, hogy mennyien gondoljuk az utazást teljesen komolyan..
Én is a 3 vagy max a 4 napos ottlétet támogatnám, az utazás meg busszal lenne megfelelő szerintem.
Ha továbbra is ennyien jelentkezünk az utazásra, akkor lehet nem állunk meg 30 ember alatt!Z. Iván írta:
A mi megvan – szállás 30 főig
Mind a kettőben 15-15 ember elfér, még ha nem is olyan lazán már, de elfér. Végső esetben, ha kellene még hely, a teraszon is lehet aludni, mert BCN-ban nem hűl le az idő éjszaka egyáltalán, különösen nem augusztusban.
Mivel az utazás kb 40ezer plusz 20euró a szállás/éj és a meccsbelépő is 50 euró körül van így azt kell,h mondjam,h sajnos nem elég 60.000HUF szvsz.Mert még egy minimum 100euró költő is kell szerintem.(de az télleg alsó határ sztem)szajko írta:Nekem 40 ezrem van + szülők megdobnak ilyen alkalomból egy 20-assal. 60 ezer elég lenne az útra?
Polgáron lakok 50km-re nyíregytől, de nem 100% tuti,hogy mek, de valószínű, a feltételektől függ.Mihu írta:Én is megyekBusz.
Szerk: Nyíregyházáról vagy a környékről megy valaki? Írjon már nekem egy pü-t legyen szíves. Vagy csak jelezze itt a topicban. Köszi