Na keresgéltem egy kicsit buszok után és találtam néhány kisebb-nagyobb céget. Persze ezektől lehet olcsóbban is szerintem, vagyis remélem!

Ezekre most csak első keresésre találtam rá.
Annyi, hogy elég sok cégnél (szinte mindegyiknél) vállalni kell a söfőrök (ált.1-2.) elszállásolását, valamint 7-10 ezer forintnak megfelelő napidíjak kell nekik fizetni.
1., Van egy CSERBUSZ nevű budapesti cég, bel-és külföldre vállalnak szállítást. Íme néhány minibuszuk:
1. 19+1 fős Mercedes-Benz Sprinter 416 CDI
2. 14+ 1 fős Mercedes Sprinter 318
Valamint vannak
29+1 fős minibuszokis.
Egyébként itt van
az összes bérelhető buszha valakit érdekel. (a képre kattintva több infó róla)
Itt lehet árajánlatot kérni, ezt szerintem
Iván neked kéne kitölteni, mégis csak jobban tudod az útvonalat meg ilyesmit.

Vagy ha más is tudja akkor már is kérhetne egyet. Íme:
ÁRAJÁNLATKÉRÉS.
2., Van akkor még egy cég a Bus-Trans-Fair Kft, ez is budapesti.
Itt vannak a buszok:
KATT
Innen szerintem szóba jöhetne a FORD TRANSIT (14+1 fő), a RENAULT MASTER (15+1 fő), a MERCEDES SPRINTER (16+2 fő) és az IVECO (19+2 fő).
Itt van konkrét árlista is,
ezt lehet itt böngészni. A táblázat alatti részt is olvassátok el!
3., És akkor még egy, ezt nem találtam meg, hogy melyik városból való, ez valami kisebb cég lehet. Ennyi az egész oldal:
KATT Itt is e-mailben kell árajánlatot kérni.
És még rengeteg-rengeteg apróhirdetésben hírdetik magukat az utasszállító cégek, majd azok után is utána nézek. De annyi a szerencsénk, hogy van időnk rá.

Nem kell elkapkodni szerintem, nézzünk végig sokfélét, inkább kapjunk 24 árajánlatot és majd azok közül kiválasztjuk a mindenkinek megfelelőt.
Ezeket most csak úgy találtam, majd még azért keresek a témával kapcsolatban oldalakat is és ha találok valami jót akkor majd beírom.
MÁS
Iván...nagyon pöpec kis lakás, nagyon tetszik! Nem számítottam rá, hogy ilyen szép hely lenne. Köszi a vidit.
Szerk:
4., Találtam még egyet.

JR Line Kft. budapesti cég. Itt viszont nem mindegyik megy külföldre. Itt már itt vannak az adatai, és itt lehet még külön árajánlatot kérni a buszra a képek alatt.
Ezek pl. jók:
1. Ford Transit (16 fő)
2. Még egy Ford Transit (9 fő)
3. Mercedes Sprinter (19 fő)
4. Még egy Mercedes Sprinter (22 fő)
Na ennyi...