Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát,én még nem nagyon láttam olyan dvd-t(nem rippet), amin ne lett volna rajta az eredeti hang a szinkron mellett.Szeretném letölteni a Sötét lovag c. filmet, de mindenképpen DVD-t kerestem...de vagy csak szinkronost találtam, vagy csak olyat, amit regisztráció után tudnék letölteni...
Szerintem nagyon gagyinak néz ki
Ez a tipikus ún. "egyszer megnézem és törlés" című
kommentek is erősen erre utalnakSlither írta:http://www.youtube.com/watch?v=CPdNDQf5 ... re=related
Közel 5 millióan nézték meg ezt a film reviewt.![]()
De valszeg senki sem fogott fel semmit a csaj mondanivalójából mert el volt foglalva egyes tesztrészek bámulásával...![]()
![]()
Ma láttam az előzetesét a TVben,először azt hittem,a Hősökből lesz filmSaviola írta:Alkonyat - Tetszett.Nézzétek meg,de ne olyanok,akik tömény öldöklésre vágynak.Kicsit mélyebbre nyúl,ezért jó.
+ ma felkerült hosszupuskára a 24 7.évadának első részének első 17perce, ez még az angol sub,de szerintem holnapra elkészül a magyar is.Perrero írta:akkor ez még semmiozsimiki írta:Jaj de dúrva volt a House mostani része (tv2es), főleg a vége![]()
ez az egy amit magyar tévében követek majd végig.
A híre kellően [auto_cenzúra] annak a filmnek...A szereplőkben bízott mindenki, de amikor meghallottam 50 cent nevét, már tudtam, hogy ennek annyi...Így van,én is többre tartottam a híre alapján,de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet...Azért annyira nem rossz,deee ... Confused
Így van,én is többre tartottam a híre alapján,de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet...Azért annyira nem rossz,deee ...Perrero írta:nem olyan jó, én jobbat vártamlui1698 írta: A törvény gyilkosa (Righteous Kill)
Al Pacino, Robert de Niro, 50 Cent
krimi, dráma, misztikum
dec. 25.
A törvény gyilkosa (Righteous Kill)CS0ki írta:Egyébként ki melyik3 filmet várja a legjobban?
Fox Mulder és Dana Scully? Hol van?Bányász írta:Ja hát Han Solot én se nagyon értettem meg is jegyeztem lejjebb.Meg egy kicsit hiányzik mondjuk Ali G vagy Borat.Mert hát szerintem mind a 2 emlékezetes karakterFernando írta:Jah, hogy a karakter. De akkor ez hüyeség, mindenkinek más szerintem. Pl nekem inkább alap elsők a Godfather részek meg a Scarface Tony Montana-val, mint egy Han Solo.Még ha nem is olyan szuper moziba szerepelnek de sztem karakter szempontjából felejthetetlen nyújtanak.Meg Kevin Spacey a K-Paxből a Prottal...na sztem az is jó karakter volt.Mindegy végülis azért jó egy ilyen lista mert lehet vele vitatkozni...
Más:
Végre a Motoros naplója után jön lassan a film arról a Che Guevráról akit mindenki ismert.
CHE
Én már várom eléggé a filmet mégha rosszakat is hallok róla.Meg azért egy ekkora személiségről jó filmet csinálni nem könnyű de bízom a legjobbakban.
Én is! Az 1. rész nem akármilyen extra brutális jó volt...Bányász írta:Meg én személy szerint eléggé várom a Transformers 2-őt is...