Segítség kéne
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
http://fcb-hungary.hu aki regisztrált erre a Barca oldalra és tudna a regisztrációban segíteni az írjon
Vedd kissebre az avatarod!
Vedd kissebre az avatarod!
- danko94
- Entrenador del Barça
Dettó! egyszerűen nem tom h mi lehet a gépigény megvan, 2 különböző helyről is leszettem és nem megyPerrero írta:felraktam megint GTA IV-t, crackeltem, és kiirja h fatal error ws10.. aztán ujra is telepítettem de az se segít, ugyanugy feljön az ablak...

- LM10
- Director del Fútbol
Kitelepítettem volna a Bluetooth-at de nem sikerült.Azóta minden újraindítasnál bejön a hardver hozzáadása menü mintha a bluetooth még midnig csatlakoztatva lenne de már kihúztam a gépből.Szal nincs a gépben a bluetooth de mégis érzékelni akarja.Ezt h lehet kikapcsolni?
Nem hozza be az oldalt.danko94 írta: PL: torrentz.com itt próbálkozz!!!

- danko94
- Entrenador del Barça
Hát effekteket+ brush effekteket lehet hozzá találni torrent oldalakon! PL: torrentz.com itt próbálkozz!!!szajko írta:A Photoshophoz hol tudok letölteni plusz dolgokat? Gondolok én itt hátterekre meg ilyesmi... Előre is köszi.
A Photoshophoz hol tudok letölteni plusz dolgokat? Gondolok én itt hátterekre meg ilyesmi... Előre is köszi. 

Ezt ne itt beszéljük megLampiao írta:Köszönöm!!!!:D Egyébként hogy állsz a klánhaborúban?:D

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Jugador d'estrella
kudu írta:http://www.nod321.com
majdnem minden nap raknak fel több új kódot
csak van mikor nem jön be egyből az oldal
Köszönöm!!!!:D Egyébként hogy állsz a klánhaborúban?:D
http://www.nod321.com

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Entrenador del Barça
Elvileg ellenkező irányba kell tolni, és akkor tartósan ott marad.csababarca írta:Buta kérdés,de van valakinek Suzuki Swiftje?a régi fajta...
Mert nem tudom hogy a reflektort hogy lehetne működtetni...mert magam felé húzom a kart,világít is,de ha elengedem visszaugrik...
BUÉK
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Buta kérdés,de van valakinek Suzuki Swiftje?a régi fajta...
Mert nem tudom hogy a reflektort hogy lehetne működtetni...mert magam felé húzom a kart,világít is,de ha elengedem visszaugrik...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Minden egyes megnézés után kapsz ezer forintot.FCBarca88 írta:Töltöttem fel videót(most először) y.tube-ra és EZT a emailt kaptam. Számorma elég kusza a megfogalmazása, valaki eltudnám mondani hogy mit is takar? Jót vagy roszzat? Előre is köszönöm!
Amúgy arról szól hogy a szerzői jogok valamilyen szinten a BMG-hez tartoznak, de ettől még nem veszik le a videódat, csak az oldalon megjelenhetnek reklámok is emiatt. Nincs semmi gáz.
- vlxe
- Capitá del Barça
üdv frustrat!
ilyen géped van AMILO Pi 2540?
csak mert egyenlőre úgy látom, hogy nem Atheros hanem Intel Pro van benne.
Amúgy ha Everst Ultimate nevű progit leszeded, akkor azzal ki lehet deríteni, hogy mi található benne. Úgy már sokkal könyebb lesz az egész.
ilyen géped van AMILO Pi 2540?
csak mert egyenlőre úgy látom, hogy nem Atheros hanem Intel Pro van benne.
Amúgy ha Everst Ultimate nevű progit leszeded, akkor azzal ki lehet deríteni, hogy mi található benne. Úgy már sokkal könyebb lesz az egész.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vlxe 2008.12.31. 18:47:20-kor.

- frustrat
- Barça B
hello!
olyan problémám lenne, hogy a húgomnak van egy fujitsu siemens amilo pi 2540-es névre hallgató laptopja. vista volt rajta eredetileg, csak nem volt a legjobb a rendszer, ezért vista helyett xp lett rátéve. és a wifihez nem találok drivert xpre sehol sem. a wifi asszem atheros, de ebben sem vagyok teljesen biztos, ugyanis sok papírt nem adtak a cucchoz. úgyhogy ha valaki találkozott már ilyen problémával, vagy valakinek esetleg van ilyen gépe, és hozzá tud szólni, nagyon hálás lennék érte, köszönöm.
olyan problémám lenne, hogy a húgomnak van egy fujitsu siemens amilo pi 2540-es névre hallgató laptopja. vista volt rajta eredetileg, csak nem volt a legjobb a rendszer, ezért vista helyett xp lett rátéve. és a wifihez nem találok drivert xpre sehol sem. a wifi asszem atheros, de ebben sem vagyok teljesen biztos, ugyanis sok papírt nem adtak a cucchoz. úgyhogy ha valaki találkozott már ilyen problémával, vagy valakinek esetleg van ilyen gépe, és hozzá tud szólni, nagyon hálás lennék érte, köszönöm.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hi! Vki nem tudna linkelni 1 képet Messiről a gól után amit most lőtt a Realnak? Igen, használtam google-t, de leginkább csak a 3-3as Clásicoról vannak képek, nekem pedig a mostaniról kéne. 

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Töltöttem fel videót(most először) y.tube-ra és EZT a emailt kaptam. Számorma elég kusza a megfogalmazása, valaki eltudnám mondani hogy mit is takar? Jót vagy roszzat? Előre is köszönöm!
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- albicelesteX
- A Vadász
Köszi mindenki!Megoldódott a bs playerrel!Köszönöm!
Másik!Vettem egy ilyen routert vagy mit a laptophoz és sehogy nem akar feltelepítődni vagy mi mert feszt a számítógépre teszi a netet nem a laptopra!Azt mondják hogy át kell állítani úgy hogy a laptora adja a netet csak azt nem tudják hogy kell?Nem tudna valaki ebben segíteni mert én gyógyegér vagyok ebben a témában!Meg magyarázzák hogy le kell védeni vagy mi!Szóval ebben kérném a segítségeteket!Eélőre is köszönöm!üdv!
Másik!Vettem egy ilyen routert vagy mit a laptophoz és sehogy nem akar feltelepítődni vagy mi mert feszt a számítógépre teszi a netet nem a laptopra!Azt mondják hogy át kell állítani úgy hogy a laptora adja a netet csak azt nem tudják hogy kell?Nem tudna valaki ebben segíteni mert én gyógyegér vagyok ebben a témában!Meg magyarázzák hogy le kell védeni vagy mi!Szóval ebben kérném a segítségeteket!Eélőre is köszönöm!üdv!