Mennyi volt?Perrero írta:Adobe CS4 Master Collection-t megvettem, vannak a részeihez e-bookok valahol

Mennyi volt?Perrero írta:Adobe CS4 Master Collection-t megvettem, vannak a részeihez e-bookok valahol
Nem, még nem volt, és már a megfelelő topicban meg is kérdezték, és válaszoltak isKatalán88 írta:Lehet, hogy már későn írok, de az év szavazásának az eredménye már volt a főoldalon?
lehet hogy későn megy a válasz...van hozzá crack, hogy sp2vel is működjön.Linket sajna nem tok adni.Victor_Valdes írta:GTA4 fog menni SP2-es xp-vel? Vagy muszáj az SP3?
Meg mondjon róla véleményt akinek megvan, pls!
Köszi kijavítom...Varga Tamás írta:Megfelelő topikban utánanézhetsz: Avatar, aláírások, rangok.LeoMessi90 írta:Hogy kell az aláíráshoz képet csatolni?
Viszont az aláírásodba szereplő mondat helyesírási hibáit is javíthatnád...
Megfelelő topikban utánanézhetsz: Avatar, aláírások, rangok.LeoMessi90 írta:Hogy kell az aláíráshoz képet csatolni?
Ha meg egy nagyon profi progit akarsz akko a Adobe Premier Pro a legjobb. Igaz egy átlag ember kb a 20%át sem használja ki, de szerintem a legjobb videóvágó.Danka00792 írta:Van egy egyszerü, Windows Movie Maker (azt hiszem ez a neve, nem nagyon használtam). Kezdöknek ezt ajánlom.elbandi írta:Nemtudnátok valami jó videoszerkesztőt ajánlani?![]()
Előre is köszi
Viszont van egy kicsit profibb, Sony Vegas. Én ezt használom/használtam amikor kellett.
Minden gépen (legalábis xp-én)van egy olyan program hogy moviemaker az jóelbandi írta:Nemtudnátok valami jó videoszerkesztőt ajánlani?![]()
Előre is köszi
Van egy egyszerü, Windows Movie Maker (azt hiszem ez a neve, nem nagyon használtam). Kezdöknek ezt ajánlom.elbandi írta:Nemtudnátok valami jó videoszerkesztőt ajánlani?![]()
Előre is köszi