Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor talán Farkas Norbi, vagy Horvát(h) Feri?McLovin írta:Nem nem, nem L. Ákosra gondolok, hanem egy öregebb palira!Messa írta:Léderer?
"Jó ebédhez jó focit kedves nézőink, illetve most veszem észre, hogy este 8 óra van..."![]()
De ez nagyon nagy!
![]()
Nem nem, nem L. Ákosra gondolok, hanem egy öregebb palira!Messa írta:Léderer?McLovin írta:Hogy hívják azt a magyar kommentátort, aki általában szokta a Barca meccseket közvetíteni, és rengeteg marhaságot hord össze a meccsek alatt? Nem a vicces kommentátorra gondolok, hanem a másikra. Akit általában a fórum 80 %-a kéz a kézben szid!
"Jó ebédhez jó focit kedves nézőink, illetve most veszem észre, hogy este 8 óra van..."![]()
Léderer?McLovin írta:Hogy hívják azt a magyar kommentátort, aki általában szokta a Barca meccseket közvetíteni, és rengeteg marhaságot hord össze a meccsek alatt? Nem a vicces kommentátorra gondolok, hanem a másikra. Akit általában a fórum 80 %-a kéz a kézben szid!
Madrid cabron saluda al campeonMcLovin írta:Ja, és hogy hangzik spanyolul (vagy katlánul, nem tudom eredetileg miylen nyelven szólt) az a beszéd, amit a bajnokság megnyerésekor üvöltöttek a Camp Nouban: "Ezt neked madrid, üdvözöld a bajnokot!"
Te melyik böngészőt használod?? Nekem azért tetszik mert minden oldalt gyorsabban behoz!vlxe írta:Ilyen nálam is volt, de csak akkor, amikor rávittem a hsz-re az egeret. Érdekes mondjuk én se találtam rá megoldást.danko94 írta:Letöltöttem a Google Chrom böngészőt és az az egy gondom vele h a fórumon minden betűt bordóval jelenít meg(minha linkelve lenne) mi lehet a baj?Végén le is töröltem a Chrome-t, mert van nála sokkal használhatóbb böngésző is.
Ilyen nálam is volt, de csak akkor, amikor rávittem a hsz-re az egeret. Érdekes mondjuk én se találtam rá megoldást.danko94 írta:Letöltöttem a Google Chrom böngészőt és az az egy gondom vele h a fórumon minden betűt bordóval jelenít meg(minha linkelve lenne) mi lehet a baj?
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=29141&part=sportsftci81839 írta:Sziasztok!!
Egy kis segítség kéne!!!nem tudja valamelyikőtök hogy hol lehetne nézni interneten a magyar kézilabda válogatott mai meccsét????sajnos nincs sport1 nálunk!!!!köszi előre is!!!
Sztem még nincs hozzá Plus!..:Poldi:.. írta:na. most én is segítséggel fordulok hozzátoktehát kellene nekem egy olyantól egy link ahonnan leszedte a működő és jó MSN 2009et + hozzá a működő és jó plus-t
ugyanis az én msn-em nyílván beszart. nem küldi el az üzeneteket így most netestől nyomom
![]()
na az msn 2009 már megvan szoftverbázisról de a plus még mindig kéne
Start menu/all programs/accessories -itt találsz egy "sound recorder" nevű progit. Indítsd el és probáld meg felvenni amit beszélsz, hogyha sikeresen felvette akkor a mikrofonod megfelelően működik és a skpye illetve msn-el van a hiba. Azért írtam ezt elsőnek mert ez a valószínütlenebbStelios írta:Javítottam.
Viszont az MSN-en minden beállítás stimmel, és a vezérlőpultba is minden a helyén van. Konkrétan hol keressek?
Ja, igen. Bocs.torrentkiller írta:nem néztem meg de Tamás linkje szerintem az USA idő szerint van és ottani idő szerint 10:30.Xzibit25 írta: Rojadirecta-n találtam is linket ahol tudnám nézni, de itt azt írja h 04:30-kor lesz.
De ez csak feltételezés....
nem néztem meg de Tamás linkje szerintem az USA idő szerint van és ottani idő szerint 10:30.Xzibit25 írta: Rojadirecta-n találtam is linket ahol tudnám nézni, de itt azt írja h 04:30-kor lesz.
Rojadirecta-n találtam is linket ahol tudnám nézni, de itt azt írja h 04:30-kor lesz.Varga Tamás írta:10,30pm.Xzibit25 írta:Vki legyen szíves és mondja meg h itteni idő szerint hánykor kezdődik az Orlando-Lakers meccs.
Előre is ezer köszi.
Azaz 1h50min múlva...
http://www.nba.com/games/20090116/ORLLA ... 0020800589