Segítség kéne
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Segítségre lenne szükségem, ill. szívességet kérnék. Van itt vki, aki jó fizikából? 1-2 példáról lenne szó, gyorsulással, sebességgel kapcsolatban, és hát én sajnos hülye vagyok fizikából...
Még ma meg kéne oldanom, előre is köszi!

Tud valaki véleményt mondani a genius 5005-ös 5.1-es hangfalszettről?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nekem digi TV-m volt de bátran állitatom hogy a T-home sat TV sokkal jobb!A digi Tv-re bő4 honaot vártam mig bekötötték pedig azt mondták hogy 3 héten belül jönnek... A T-home pedig 1 hét mulva már bekötötte!!ezzel azt akarom kihangsulyozni h sokkal megbizhatobbak!!Egyébként a képminőség is sokkal jobb és tisztább ill. számos plusz dolog van ami a diginél nincs pl.Uj csatornák vannak!!Szal én mindenképpen a T-home-ra szavazok!! u.i.: (igaz hogy csak azért hozták egy hét alatt le mivel ismerősünk van,de ő azt mondta ha ne lenne akkor is egy hét alatt jönnének)lui1698 írta:Hello Evibádi!
Találtam a postaládában egy szórólapot. A T-Home Sat TV szórólapját.
Elolvastam, tanulmányoztam és eléggé megtetszett.
Kérdezném, hogy akinek van az mennyire van megelégedve vele és, hogy szerintetek érdemes-e lecserélni a Digit erre?
Előre is kössz.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mitől van belassulva a gépem? Sokszor 1-2 másodpercekre befagy. Nagyon idegesítő. 

- lui1698
- Llegenda del Barça
Hello Evibádi!
Kérdezném, hogy akinek van az mennyire van megelégedve vele és, hogy szerintetek érdemes-e lecserélni a Digit erre?
Előre is kössz.
Előre is kössz.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Rajmó
- Capitá del Barça
sziasztok! DUBFILES, Dubfiles - Dubstep Documentary <- ehhez a filmhez szeretnék egy angol feliratot, de sehol sem találok.
Ha valakinek megvan, vagy talál ehhez egy feliratot, elküldené/belinkelné nekem? (:
Nagyon szeretném megnézni a filmet, de ennyire angolul sajnos nem tudok.
Előre is köszi a helpet
Ha valakinek megvan, vagy talál ehhez egy feliratot, elküldené/belinkelné nekem? (:
Nagyon szeretném megnézni a filmet, de ennyire angolul sajnos nem tudok.
Előre is köszi a helpet

Hello!
Van valakinek valami tapasztalata a Genius SW-Hf5.1 5005 hangfalszettre?
Laptopra szeretném rákötni. Megéri venni ilyet?
Előre is köszönöm
Van valakinek valami tapasztalata a Genius SW-Hf5.1 5005 hangfalszettre?
Laptopra szeretném rákötni. Megéri venni ilyet?
Előre is köszönöm
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cso83 2009.02.26. 18:17:39-kor.
Húú nemtudom neked megmondani. A forumon,amit linkeltem leírják..Perrero írta:Mi az az 1-2 beállítás??
De! Nekem az megoldotta,hogy leszedtem a legújabb (1.9 Beta) Klienst,és megy pazarul!
Valaki nem ismer profi webprogramozó fórumot? Charsettel vannak problémáim FF-ban... De ha valaki ért hozzá és tud segíteni az sem baj.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Udp-n keresztül kapcsolódik a többiekhez, de csak akkor lehetséges ha erre a mások kliense is képes, vagy 1.8.2 vagy 1.9 esek!Perrero írta:mi az az 1-2 beállítás az utorrentben![]()
edit:
"Fő változás egyelőre az uTP adaptálása (UDP torrenting). Ez alapértelmezetten bekapcsolva található a programban." szóval állítani nem kell.
-
- Director del Fútbol
Jútubén Account->My videos Ott az "Edit" gomb. Utána a "Broadcasting and Sharing Options" opció és ott fel tudsz venni max 25 emberkét aki megnézheti. De nekik is be kell lenni regelve a jútubra .Perrero írta:ha feltettem youtubera egy nem nyilvános videot, akkor hogy tudom elérni, hogy csak az nézze meg akinek én engedem
Feltehetőleg a protokolltitkosításra gondol.Perrero írta: mi az az 1-2 beállítás az utorrentben![]()
Beállítások-bit torrent-protokolltitkosítás-engedélyezve/erőltetve

Most érettségizőktől, vagy igazából bárkitől kérdezem, hogy nincs-e valakinek véletlenül kidolgozott tétele matekból erre:
7. Egyenlet-megoldási módszerek, első-és másodfokú, vagy ezekre visszavezethető egyenletek, gyökvesztés, hamis gyök.
Nagyon megköszönném...
7. Egyenlet-megoldási módszerek, első-és másodfokú, vagy ezekre visszavezethető egyenletek, gyökvesztés, hamis gyök.
Nagyon megköszönném...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Charlie
- Öreg Harcos
Magyarországon sehol. Szerintem.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Barça C
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy Magyarországon hol lehet kapni Boixos Nois feliratú barca sálat.
erre gondoltam pontosan: http://www.boixosnois.com/botiga/pictures/buf_xx.jpg
Válaszokat előre is köszi!!!
erre gondoltam pontosan: http://www.boixosnois.com/botiga/pictures/buf_xx.jpg
Válaszokat előre is köszi!!!
Nagyon jól összefoglalták előttem! Az 1.9-es verzióból nem tudom van-e végleges,legutóbb még csak béta létezett és azt nem minden oldalon engedélyezik.Perrero írta:Tim, mit is mondtál tegnap a torrent vs upc bugira
A seed szerver tényleg így működik,sokan használják viszont nem olcsó.

Na, ha már szóba kerültek a torrentek... Ez a seed szerver ez micsoda? Ha jól értem, akkor valami szerverparkban bérelsz egy szervert, oda töltesz le, ill. onnan fel. Majd ha kell a cucc, akkor ftp-n keresztül tudod leszedni, a max. letöltési sebességeddel. Így -bár drágább- de nekem szimpatikusabb a torrent, ennek ellenére rapidshare powa'! 

Korlátozták/zák a Torrent sebességet. Vagyis olyan hozzászólások ,illetve képek vannak egyes fórumokon.Perrero írta:Tim, mit is mondtál tegnap a torrent vs upc bugira
utorrent 1.8.2-n , ment feltöltés 100kbs/s-el egy ideig,utána leesett 15-20ra tartósan,akárhova Seedeltél. Letöltés is 1MB/s helyett volt 50-60kb/s 500seeder esetében is.
1.9es kliens letöltése után ez megszűnt,illetve 1-2 beállítás átírása után,nem megy a korlátozás.
http://grundaktiv.hu/2008/01/14/korlato ... tet-a-upc/
"upc cisco routerei priorizaljak a forgalmat, mert a nagy felhasznaloi savszelemelesek miatt sok helyen nincsen megfelelo kapacitas a gerinceken
azert lassabb ilyenkor a torrent, hogy mas meg tudjon webezni
egyebkent nekem fele sebessegnel lejjebb soha nincsen korlatozva
ftp max sebesseggel fog menni, ugyanugy elvileg a http letoltesek is, a torrent encryptionnel meg az a szivas csak, hogy nem minden kliens tamogatja, es az ilyen peerekkel akkor marad a lassu adatcsere"