2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://webshop.animare.hu/a+rovarok+elete+10826.htmlSzandi írta:Idegösszeroppanást kapok hogy nemtalálom azt a Pelevin könyvet.. a rovarok életét. Igen, gugli máj frend, de ott sem volt jó. Egyet találtam, ahonnan meg lehet rendelni, de az meg Pécsen van szal kicsit nehézkes, és kb mégegyszer annyit kéne fizetni a postadíjért mint a könyvért... Bejártam a Múzeum körúton az összes antikváriumot is, ott sem volt. Szal ha valaki valahol találna, vagy véletlen meg is vanvalakinek, az ne féljen szólni.
Képre jobb klikk, tulajdonságokfcgigi írta:Tudna valaki segíteni... szeretnék egy képet berakni a kommentárba, hogy nektek is megmutassam... de nem tudom, hogy kell
Tölzsd fel!fcgigi írta:Tudna valaki segíteni... szeretnék egy képet berakni a kommentárba, hogy nektek is megmutassam... de nem tudom, hogy kell
egy 7zip nevü programmalsocio66 írta:Tudja valaki hogy a 7z kiterjesztésű fájlt mivel lehet kibontani? Winrarral nem tudom..
Ismerem, ismerem.Gyurinho írta:All Seeing Eye-ról nem sokat tudok ám csak kérdezem ,hogy mért nem Xfire-t használsz ? Szerintem az abszolút jó magyar a menü, teljesen jó szerverkereső,én ezt hasnálom évek óta CoD-hoz.
Persze ezzel nem válaszoltam meg azt amit kérdeztél csak ezt javaslom.
...
Szerk.:Ha esetleg az Xfire érdekelne akkor Pü-ben kérdezz tudok segíteni bár ha CoD-os vagy akkor nagy valószínűséggel ezt is ismered.
Pedig egyszerű.. megszűnt, vagy valami hasonló. Használj mást...Messa írta:Üdv!
Ha valaki itt Codozik hálózatban, biztos tudja mi az az All Seeing Eye.
Szóval, én Multiban szeretnék játszani, de nem tudom sehonnan leszedni ezt a szerverkeresőt. Persze, millió helyen fent van, hivatalos oldalról nem lehet, mert valami hibát ír ki, máshonnan meg hiába töltöm le, mikor telepítem fel, akkor kiírja, hogy nem tud csatlakozni a letöltő szerverhez.
Valakinek valami ötlet?![]()
Megköszönném.
All Seeing Eye-ról nem sokat tudok ám csak kérdezem ,hogy mért nem Xfire-t használsz ? Szerintem az abszolút jó magyar a menü, teljesen jó szerverkereső,én ezt hasnálom évek óta CoD-hoz.Messa írta:Üdv!
Ha valaki itt Codozik hálózatban, biztos tudja mi az az All Seeing Eye.
Szóval, én Multiban szeretnék játszani, de nem tudom sehonnan leszedni ezt a szerverkeresőt. Persze, millió helyen fent van, hivatalos oldalról nem lehet, mert valami hibát ír ki, máshonnan meg hiába töltöm le, mikor telepítem fel, akkor kiírja, hogy nem tud csatlakozni a letöltő szerverhez.
Valakinek valami ötlet?![]()
Megköszönném.
Igen, mindenkinek. Már régóta ezt tárgyaltuk itt.takivini írta:Fibernetesek! Nektek is elment a sport1?
Épp most találtam meg az uninstalljait a nemkívánatos soroknak.Szal problem elhárítva.socio66 írta:Rákattintasz jobb gombbal a toolbarra és kiszeded a pipát azok elől amiket nem akarsz ott látni.miihii írta:Nekem egy olyan segítségre lenne szükségem,h vajon mi módon tudom leszedni a toolbar-okat a fejlécemről?Újraraktam a Daemon-t plusz új MSN és mindkettővel felkerült még egy sáv a Google-s mellé.Már lassan nem látom az oldalt a sok cumótól.
Tud vki 5letelni nekem vmit?
Előre is köcce!!!
Rákattintasz jobb gombbal a toolbarra és kiszeded a pipát azok elől amiket nem akarsz ott látni.miihii írta:Nekem egy olyan segítségre lenne szükségem,h vajon mi módon tudom leszedni a toolbar-okat a fejlécemről?Újraraktam a Daemon-t plusz új MSN és mindkettővel felkerült még egy sáv a Google-s mellé.Már lassan nem látom az oldalt a sok cumótól.
Tud vki 5letelni nekem vmit?
Előre is köcce!!!