Sanama:
legolcsobban tenyleg a barca hivatalos honlapon tudsz jegyet venni... bar tudomasom szerint meg nem kezdodott meg a jegyarusitas.... Viszont el kell keseritselek mert ha nem vagy vagy berletes, esetleg socio eselyed sem lesz venni.... Nem tudom, hany jegyet kapnak a szurkolok, gondolom 25-30000-et... de ennek ellenere is eselytelen... En a Bayern elleni idengbeli meccsre erdeklodtem jegy irant, oda 10.000 jegyet kaptak a barca drukkerek, de mar oda is sorsolassal dontottek arrol, hogy ki kap jegyet az igenylo berletes/partolo tagok kozott.... En pl. 5. eve vagyok socio es meg egyszer sem tudtam jegyet venni az El Classico -ra... sajnos.... A sorrend berletesek, partolo tagok, barki.... Bar van a klubnak az un. "Seient Lliure" porgramja, aminek lenyege, hogy ha egy berletes 72 oraval a kezdes elottig jelzi, hogy nem megy a meccsre akkor az aktualis jegyar 50%-at visszakapja es a jegyet a partolo de nem berletes tagok megvehetik.... ez nagyon jo kezdemenyezes csak sajnos egy utat Barcelonaba 3 nappal a meccs elott megszervezni kicsit draga.... A tobbi meccsre viszont gond nelkul tudsz jegyet venni akart socio vagy akar nem... Mostanra mar mukodik szepen es atlathatoan a hivatalos honlapon az online jegyvasarlas.... De ajanlom a partolo tagsagot mert kb. 20%-kal olcsobban tudsz jegyet foglalni es ingyen stadionturara is mehetsz es a Barca shop -ban is van mindenre kedvezmeny....
Kicsit hosszu lett a valasz, de hatha mast is erdekelt....
De azert sok sikert a BL donto jegyszerzeshez
Sanama írta:Sziasztok!
Nagyon hálás lennék annak,aki tudna segíteni,hogy honnan lehetne jegyet keríteni a BL döntőre.
TUdom,hogy van utazási irodán keresztül szervezett út,de az nagyon drága.
Biztos,h olcsobban ki lehet hozni.
Esetleg fcbarcelona.cat -n keresztül lehet jegyet vásárolni?
Aki tud segíteni,annak örök hálám!

Köszi