Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs, irónikusnak szántammarci. írta:
Jólvan,nekem mondhatod!![]()
Köszi ,lui!
úgy hívják felvi.humarci. írta:Egy kis segitséget szeretnék kérni!Valaki tudna adni 1 olyan linket,ahol meg lehet nézni, a felsőoktatásban mire jelentkeztek a legtöbben,és a ponthatárokat?Csak hogy megnézzem mi manapság a "menő".![]()
Előre is köszönöm!
ahogy így gyorsan átfutottam, írnak ezt-azt, hogy mik voltak a favoritok:marci. írta:Egy kis segitséget szeretnék kérni!Valaki tudna adni 1 olyan linket,ahol meg lehet nézni, a felsőoktatásban mire jelentkeztek a legtöbben,és a ponthatárokat?Csak hogy megnézzem mi manapság a "menő".![]()
Előre is köszönöm!
jótanács ilyen esetekre(nem csak neked, másoknak is)szajko írta:Nekem olyan progi kéne amivel átlehet konvertálni mp4-ből valamit aviba, vagy wmv formátumba.
Ha valaki tud ilyet az írja le.
Előre is köszi!
Hogy te mindig bajba kerülsz..ozsimiki írta:újra kellett tenni a c-ét, adott a utorrent progi, jó pár torrenttel amid seedeltem, átmentettem a torrent filekot, újrarakás után leszedtem progit, amiben ugye egy torrent se volt még így. az lenne a kérdésem,h hogyan lehet folytatnom a seedelést, anélkül,h leszedné megint a filmet/ket? helynek ugyanazt adom meg,ahol vannak azok amiket már leszedtem,de mégis elkezdi leszedni![]()
lehet egyszerű lesz a válasz,de nem igen jöttem rá, előre is köszi a segítségért!
Azért kösz szépen, hogy foglalkoztál vele.Fecooo írta:kutattam-kutattam, de tényleg nincs ehhez a filmhez magyar felirat...Fernando írta:Valaki Help! Sehol sem találok feliratot egy filmhez. A címe: A hajsza (The Chase), 1994-es film. Charlie Sheen-el a főszerepben. Tehát nem egy másodrangú film. iNT.DVDRip.XViD-vRs van a végére írva. Nemtom ez segít-e.
kutattam-kutattam, de tényleg nincs ehhez a filmhez magyar felirat...Fernando írta:Valaki Help! Sehol sem találok feliratot egy filmhez. A címe: A hajsza (The Chase), 1994-es film. Charlie Sheen-el a főszerepben. Tehát nem egy másodrangú film. iNT.DVDRip.XViD-vRs van a végére írva. Nemtom ez segít-e.
Talán egy driver kell hozzá.danikaa10 írta:Nekem is volt ilyesmi, de nekem mindig előjött valaki beállítás dolog aztán működött, szal lehet nem ugyan arról van szóVito írta:hola!
most lett újratelepítve a laptopom (természetesen nem én csináltam)és valamiért nem működik a fejhallgatóm.
bedugom és semmi.. ugyanúgy működik tovább a laptop hangszórója.
guruk! van valami tipp??Szerintem hívd fel azt aki rátette a Vistát vagy az XP-t
A hogyen kérdést nem igazán értemretek írta:itt vagyok Vidreresben, Barcelonától 80km-re. A kérdéseim a következők lennének:
A Nou Camp látogatása mikor,éshogyan lebonyolitható?
Ibrahimovic bemutatására ingyen belehet menni?
a válaszotokat előre is várom!
hello, én úgy tudom, hogy a játékos bemutatás ingyenes, de a többi kérdésedben nem tudok segíteni...retek írta:itt vagyok Vidreresben, Barcelonától 80km-re. A kérdéseim a következők lennének:
A Nou Camp látogatása mikor,éshogyan lebonyolitható?
Ibrahimovic bemutatására ingyen belehet menni?
a válaszotokat előre is várom!
Nekem is volt ilyesmi, de nekem mindig előjött valaki beállítás dolog aztán működött, szal lehet nem ugyan arról van szóVito írta:hola!
most lett újratelepítve a laptopom (természetesen nem én csináltam)és valamiért nem működik a fejhallgatóm.
bedugom és semmi.. ugyanúgy működik tovább a laptop hangszórója.
guruk! van valami tipp??