2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
aham értem hát akkor elkezdem és hát lesz ami leszmezenga írta:1,5 éve csinálom naponta, ma már mindegyik gyakorlatból 60at csinálok kb 20 perc alatt megvan. Én mikor elkezdtem egyből éreztem másnap sztem te is fogod. Naponta kell csinálni.18UvB85 írta:nemrég értem haza és látom írtatok többen is... köszi szépen a segítséget és hát akkor muszáj lesz mégiscsak felüléseznem(de hát valamit valamiért
) szóval azért lenne még egy kérdésem (mezengához)... ez a youtube-os (8 perces) torna ami van ezen a videón, ezt napi hány alkalommal kell csinálni (illetve te meddig csináltad naponta)??? és ezt teljesen úgy kell ahogy a vidin van szal most gondolom nem másodpercre pontosan nem is erre gondoltam, hanem hogy ezt teljesen így kell csinálni mint a vidin, mert kipróbáltam (bár még tanulom a lépéseit
) de így hirtelen nem tűnt valami fárasztónak!?... bár azért a nyakfájásra gondolva megvárom a reggelt és nem kiabálom el
..
Egypár hétvégét kihagytam a bulik miatt, semmi erőm nem maradt de ennyi belefért.2 hét alatt lement annyi a hasamből h az ismerösök is észrevették, diétával együtt csináltam.
1,5 éve csinálom naponta, ma már mindegyik gyakorlatból 60at csinálok kb 20 perc alatt megvan. Én mikor elkezdtem egyből éreztem másnap sztem te is fogod. Naponta kell csinálni.18UvB85 írta:nemrég értem haza és látom írtatok többen is... köszi szépen a segítséget és hát akkor muszáj lesz mégiscsak felüléseznem(de hát valamit valamiért
) szóval azért lenne még egy kérdésem (mezengához)... ez a youtube-os (8 perces) torna ami van ezen a videón, ezt napi hány alkalommal kell csinálni (illetve te meddig csináltad naponta)??? és ezt teljesen úgy kell ahogy a vidin van szal most gondolom nem másodpercre pontosan nem is erre gondoltam, hanem hogy ezt teljesen így kell csinálni mint a vidin, mert kipróbáltam (bár még tanulom a lépéseit
) de így hirtelen nem tűnt valami fárasztónak!?... bár azért a nyakfájásra gondolva megvárom a reggelt és nem kiabálom el
..
Ezzel most azt akarod mondani tegyük fel egy 180 cm magas 88 kg ember elkezd mindennap futni ugyhogy ameddig bírja, akkor nem fog fogyni? Ezt komolyan mondod?FTorres9 írta:A futás a legjobban izmot bont. Mégpedig azért mert a zsírégető tartomány 120-130as pulzusszám között a legideálisabb. Nah már most, ha egy edzetlen ember elakar kezdeni sportolni, mégpedig azért,mert fogyni szeretne, az közel sincs olyan állapotban, hogy bírja és a pulzusa az egekbe szökne, aminek ugyebár hiába izzadsz mint a dög, köze sincs a zsír bontásához hanem keringésrendszer, és állóképesség erősítő hatása van. Azt írtam, hogy lassan kocogjon, vagy gyors monoton séta, és ugyebár ez nem 5 km-ert takar naponta, hanem 30-40 percet egy huzamba, hidd el a végén ömleni fog a víz róla.mezenga írta:Nem kötekedni akarok de miért írod h ne fusson. Az égeti legjobban a zsírt.
A futás a legjobban izmot bont. Mégpedig azért mert a zsírégető tartomány 120-130as pulzusszám között a legideálisabb. Nah már most, ha egy edzetlen ember elakar kezdeni sportolni, mégpedig azért,mert fogyni szeretne, az közel sincs olyan állapotban, hogy bírja és a pulzusa az egekbe szökne, aminek ugyebár hiába izzadsz mint a dög, köze sincs a zsír bontásához hanem keringésrendszer, és állóképesség erősítő hatása van. Azt írtam, hogy lassan kocogjon, vagy gyors monoton séta, és ugyebár ez nem 5 km-ert takar naponta, hanem 30-40 percet egy huzamba, hidd el a végén ömleni fog a víz róla.mezenga írta:Nem kötekedni akarok de miért írod h ne fusson. Az égeti legjobban a zsírt.
De csak hátul vok puha. Elől izom van, mert felülésezek, és erre figyeltem, hátulra nem. Most tűnik fel. De köszimezenga írta:Nem kötekedni akarok de miért írod h ne fusson. Az égeti legjobban a zsírt. Ha nem bírja akkor fokazatosan kell csinálni. Nem kell egyből maratont lefutni. Lehet váltogatni is a futást meg a sétát.FTorres9 írta:A fekve nyomás alapból nem fogyaszt, és olyan, hogy edzel és majd a zsír átalakul izomba felejtsd elkozod99 írta:Már fekve nyomok 50 kilóval, de a fenekem még hájas. Elől izmos vok, hátul puha. Nem tudja valaki mit kezdjek vele? Már mindenki ezzel szivatFiú vokEdzés után, vagy kora reggel éhgyomorra 30 perc aerob mozgás minimum kell, de ajánlott a több. Menj ki sétálni vagy lassan kocogni, vagy biciklizz, de ne fuss. Ha zsíros vagy, úgyse bírnád, csak a pulzusod menne fel és zsírt nem égetnél. De ha szivatnak, és nem bírod, akkor kell nagyobb motiváció a diétához? Éhen nem halsz tőle mert naponta sokszor ennél keveset, csak oda kell figyelni mit mivel eszel.
A többivel egyetértek.
talán azért írta mert tudja miről beszél. olvasd el miért ne fusson, leírta a hszében, vagy olvass vissza, ott is le van már többször írva ez a téma.mezenga írta:
Nem kötekedni akarok de miért írod h ne fusson. Az égeti legjobban a zsírt. Ha nem bírja akkor fokazatosan kell csinálni. Nem kell egyből maratont lefutni. Lehet váltogatni is a futást meg a sétát.
A többivel egyetértek.
Nem kötekedni akarok de miért írod h ne fusson. Az égeti legjobban a zsírt. Ha nem bírja akkor fokazatosan kell csinálni. Nem kell egyből maratont lefutni. Lehet váltogatni is a futást meg a sétát.FTorres9 írta:A fekve nyomás alapból nem fogyaszt, és olyan, hogy edzel és majd a zsír átalakul izomba felejtsd elkozod99 írta:Már fekve nyomok 50 kilóval, de a fenekem még hájas. Elől izmos vok, hátul puha. Nem tudja valaki mit kezdjek vele? Már mindenki ezzel szivatFiú vokEdzés után, vagy kora reggel éhgyomorra 30 perc aerob mozgás minimum kell, de ajánlott a több. Menj ki sétálni vagy lassan kocogni, vagy biciklizz, de ne fuss. Ha zsíros vagy, úgyse bírnád, csak a pulzusod menne fel és zsírt nem égetnél. De ha szivatnak, és nem bírod, akkor kell nagyobb motiváció a diétához? Éhen nem halsz tőle mert naponta sokszor ennél keveset, csak oda kell figyelni mit mivel eszel.
A fekve nyomás alapból nem fogyaszt, és olyan, hogy edzel és majd a zsír átalakul izomba felejtsd elkozod99 írta:Már fekve nyomok 50 kilóval, de a fenekem még hájas. Elől izmos vok, hátul puha. Nem tudja valaki mit kezdjek vele? Már mindenki ezzel szivatFiú vok
Hello18UvB85 írta:sziasztok, segítsetek pls![]()
egy hónapja kb elkezdtem rendszeresen futni olyan napi 5 km-eket (nem olyan sok de egyelőre éppen elég) 175-180 cm között vagyok és közel 80 kg voltam (am 15 éves)... szóval 1 hónap alatt lement kb 5 kg, viszont nem onnan ahonnan szerettem volna
ugyanis észrevettem, hogy főként a combjaim fogytak nagyon és a hasam alig-alig és hát ez nagyon bosszant
azt kérdezném tőletek, hogy muszáj lesz-e elkezdenem felülésezni, vagy van vmi más módszer amivel úgymond a "pocak" menne le!?
![]()
(remélem van valami, mert a felülést nem nagyon csípem
![]()
) előre is köszi
Hellogeridoss írta:Jó reggelt vagy estét mindenkinek!
Lenne pár kérdésem. Mégpedig:
Melyik a hasznosabb, futás vagy szobabicikli? (comb izmot kell erősítenem, és fogyás céljából is használnám)
Vagy hogy a szobabringa mennyire helyettesíti a futást?
Minden nap tekerjek, vagy tartsak pihenőnapot? (20-30 km között szoktam biciklizni naponta)
És a last question: Mennyi idő alatt van ennek eredménye? Mind a combizmon mind a fogyás tekintetében ?;) (csak, hogy érdemes-e szenvedni annyit vele
![]()
)
A felülés elég megterhelő, de szerintem igazi eredményt csak vele lehet elérni.18UvB85 írta:sziasztok, segítsetek pls![]()
egy hónapja kb elkezdtem rendszeresen futni olyan napi 5 km-eket (nem olyan sok de egyelőre éppen elég) 175-180 cm között vagyok és közel 80 kg voltam (am 15 éves)... szóval 1 hónap alatt lement kb 5 kg, viszont nem onnan ahonnan szerettem volna
ugyanis észrevettem, hogy főként a combjaim fogytak nagyon és a hasam alig-alig és hát ez nagyon bosszant
azt kérdezném tőletek, hogy muszáj lesz-e elkezdenem felülésezni, vagy van vmi más módszer amivel úgymond a "pocak" menne le!?
![]()
(remélem van valami, mert a felülést nem nagyon csípem
![]()
) előre is köszi
Hello, már nem azért de ha csak 50kgval nyomsz fekve akkor erősen kétlem h izmos lehetsz elől.kozod99 írta:Már fekve nyomok 50 kilóval, de a fenekem még hájas. Elől izmos vok, hátul puha. Nem tudja valaki mit kezdjek vele? Már mindenki ezzel szivat
Fiú vok
Kösz, megfogadombowlinggolyo írta:kitöréskozod99 írta:Mi az a kitörés?
Itt megnézheted h h kell csinálni és egy két tippet is elmond h h hatásosabb
kitöréskozod99 írta:Mi az a kitörés?
Mi az a kitörés?bowlinggolyo írta:Figyelj amit a legjobban tudok ajánlani az a kitörések valamint a lépcsőzés. Ez az ami azt az izomcsoportot a leginkább megdolgoztatja.kozod99 írta:Már fekve nyomok 50 kilóval, de a fenekem még hájas. Elől izmos vok, hátul puha. Nem tudja valaki mit kezdjek vele? Már mindenki ezzel szivat
Fiú vok
Figyelj amit a legjobban tudok ajánlani az a kitörések valamint a lépcsőzés. Ez az ami azt az izomcsoportot a leginkább megdolgoztatja.kozod99 írta:Már fekve nyomok 50 kilóval, de a fenekem még hájas. Elől izmos vok, hátul puha. Nem tudja valaki mit kezdjek vele? Már mindenki ezzel szivat
Fiú vok
...ha már iramváltás...zola8787 írta:Ma is megcsináltam a HIIT edzést. 20szor fél perc sprint 20szor 1 perc kocogás. Izomlázam van még mindig a tegnap előtti edzéstől