Kifejteni most nincs időm, de tuti jók!

Ez bizony tényleg jóféle lesz,az tuti!
tudod, ne haragudj meg, de elég lett volna visszaolvasnod és láttad volna, h válaszoltam a kérdésedre...kurdt írta:Ez azért elég hülye cím.....
Szinkronról tud valaki valamit? Egyrész h milyen másrészt hogyha valaki tudja ezt, akkor nevek is érdekelnének.....
Komolyan ez a magyar címefcbarca0827 írta: Családi csóka!
mint már írták előttem, ez a Family Guy. ha azt mondom, h számomra felér a Simpson családdal, akkor sztem belőttem a színvonalatalbicelesteX írta:Kis segítség kéne!Annak a sorozatnak a címére kíváncsi ami egy ilyen rajzfilm szerűség évadjai vannak valami családról szól van benne egy kutya is aki beszél és az a legértelmesebb benn!
Family Guy - Családi csóka!albicelesteX írta:Kis segítség kéne!Annak a sorozatnak a címére kíváncsi ami egy ilyen rajzfilm szerűség évadjai vannak valami családról szól van benne egy kutya is aki beszél és az a legértelmesebb benn!
10/9 komolyan, nagyon jó magyar filmek jöttek ki mostanába (végre nem sablonos buta C kat. amcsi koppintások)miihii írta:Kaméleon c. magyar film.
egy linket, ha dobnál róla PÜ-ben megköszönném.Sanama írta:House of Saddam:
10/9
Először is, köszi mihi az ajánlást !![]()
![]()
Nekem nagyon tetszett ez a 4rész.Tényleg végigvitte Saddam "uralmát", a kezdetétől a végéig.
Mondjuk a 3.rész vége és a 4.rész eleje kicsit gyorsan pereg, szerintem,de ettől függetlenül tetszett.
Igazán érdekes kis sorozat.