Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Így van. Csak hát ha Kedden van a meccs, Wizzair nem megy Hétfőn.puma írta:Igen ez bosszantó lenne, tény és való, ha pont a meccset késed le, a járatkésés miatt. Mi előző nap mentünk ki-szerdán volt a meccs-így szerintem inkább a biztosra kell utazni: inkább 1 nappal hamarabb kimenni ha lehet.
Puma, ez ok.Általában nem szokott többet/gyakrabban késni, mint bármelyik másik légitársaság gépe. Tény, hogy olcsóbb mint a hivatalos légitársaságok jegyárai.Nézd meg hány gép megy közvetlenül még Barcelonába? Talán még egy katalán fapados szt hiszem quick air neve
Általában nem szokott többet/gyakrabban késni, mint bármelyik másik légitársaság gépe. Tény, hogy olcsóbb mint a hivatalos légitársaságok jegyárai.Nézd meg hány gép megy közvetlenül még Barcelonába? Talán még egy katalán fapados szt hiszem quick air neveSanama írta:Mert a Wizzair , azt mondják, elég gyakran késik.Egyébként miért ne érkezzünk a meccs napján? Reggel 9-re Barcelonában lennénk.
És a szabályzatuk tartalmaz egy ilyen pontot:
"3órával az indulás előtt ők bejelenthetik a késést."
Szóval, csak,hogy ha késne a gép, elég gáz lenne :S
Főleg Novemberben már nem olya jó az időjárás sem.
Firpo:
A Quaestor baromi drága...
Mert a Wizzair , azt mondják, elég gyakran késik.Egyébként miért ne érkezzünk a meccs napján? Reggel 9-re Barcelonában lennénk.
Köszi.Sanama írta: Szia!
Jegy:
A meccsre a hivatalos honlapon tudsz jegyet venni, de az kb. csak 1 hónappal a meccs előtt lesz feltüntetve,mivel addig a bérletesek jelzik,hogy mennek-e, vagy sem.
Szóval Október 10-20körül lesz kiirva az Inter elleni meccsre a szabad helyek listája és akkor tudsz venni.
Repülőjegy:
Wizzair.com Nagyon olcsó, 40ezerből 2főre oda-vissza ki is jön,csak ne a meccs napján érkezzetek.
Wizzair, Budapest-Barcelona útvonalon közlekedik:
Hétfő,Csütörtök,Szombati napokon.
Szállást pedig a srácoktól kérdezd, akik most jöttek haza!
Már kapcsolatba léptem vele is.szergoka írta:...
Szia TitiTitinho írta:Sziasztok!
A segítségét kérném azoknak akik voltak már Barcelonában repülővel!
Egy jóbarátommal (fórumon is jelen van: Fevernova) most már 100%-ra eldöntöttük, hogy menni akarunk a november 24-én, kedden esedékes Barcelona-Inter meccsre. Mivel még egyikünk sem volt Barcelonában, mivel még egyikünk sem utazott soha életében repülővel, ezért kérnénk egy kis segítséget.
A következőkre lenne szükségünk:
1. A jegyek: Hol tudnánk a meccsre repülőjegyet venni? A hivatalos oldalon? Most néztem és ott csak a bajnoki meccsek vannak feltüntetve, vagy nem találtam meg a BL meccseket. Ez lenne az első.
2. Az utazás: Mindenképpen repülővel szeretnénk utazni, de mivel még nem utaztunk vele így nem tudjuk ennek a menetrendjét, valamint, hogy milyen légitársasággal érdemes utazni Barcelonába, ami lehetőleg olcsó is. Nem kell nekünk első osztályú, egy sima fapados returjegyes gép kellene. Ha jól értelmeztem az élménybeszámolóban akkor Ilúvatar kolléga repülővel ment a Gamperre. Megosztanád velem, milyen géppel, társasággal mentél ki? Köszönöm előre is.
Még ide az utazáshoz annyit szeretnék, hogy mondjuk Barcelonán belül mennyibe kerül a tömegközlekedés (busz, metró ilyenek) vagy esetleg autóbérlés?
3. A szállás: Mivel még egyinkünk sem volt Barclonában, ezért nincs is tapasztalatunk se a városról, se az ottani szállás lehetőségekről. Ha valaki tudna valami jó kis panziót 3 napra (Hétfő-Kedd-Szerda, 2 éjszaka) azt megköszönném, ha megírná nekem. Vagy ha valaki tudja, hogy milyen áron lehet mondjuk egy 3 napos panzió akkor azt is megoszthatná velem.![]()
Persze én is most azon leszek (tegnap döntöttük el, hogy megnézzük, hogy mi mennyi és akkor úgy kalkulálva kimennénk) egész héten, hogy ezt a 3 pontot megnézzem, hogy mi lenne a legjobb.
Állítólag Fevernova barátom tudna 40e-ért oda-vissza repjegyet. Az jó vagy nem jó?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat, amik remélhetőleg majd érkeznek a kérdéseimre!
További szép napot mindenkinek!
Szia!Titinho írta:Sziasztok!
Ez a Plaça d'Espanya-n található régi aréna, ahol 1977 óta nem rendeznek viadalokat. Olyasmire emlékszem, h a barcelonai olimpián ott volt a birkózás tán, aztán sokáig filóztak, h mi legyen vele, és most bevásárlóközponttá építik át. (Egy kép http://www.arquinews.com/wp-content/upl ... renas1.GIF, és némi infó... http://members.virtualtourist.com/m/p/m/2c6d96/)Rumig írta:Ez a város melyik részén található? Én nem találkoztam vele, amikor Barcelonában voltam, pedig (ezek szerint csak azt hittem) elég alaposan bejártam a várost.PetI írta:Újabb képadag:
A bikaviadalok arénája

Ez a város melyik részén található? Én nem találkoztam vele, amikor Barcelonában voltam, pedig (ezek szerint csak azt hittem) elég alaposan bejártam a várost.PetI írta:Újabb képadag:
A bikaviadalok arénája

Köszönjük Balázs ezeket a csodálatos képeket, amelyekkel megörökítetted a felejthetetlen emlékeket!VIII.Henrik írta:A Gamper-kupa képei:
http://www.sendspace.com/file/6pzuua
http://www.sendspace.com/file/w2nfvf