Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Balázs!VIII.Henrik írta:A spanyol lányok is szépek, és a túristák is !Én a következőket kaptam, sajnos csak lencse végre
:
http://img525.imageshack.us/img525/6392/csajok16.jpg - Akibe szerelmes lettemErről a képről Tamást le kellett vágnom, amit Neki is el kell fogadnia, bár karja így is belekontárkodik a képbe.
Művészi szabadságomat nem korlátozhatja holmi eredeti dalszöveg.Perrero írta:jó kis írás lett PetI, de az nem simán kocsiba be, ablakot le... az elején![]()
Nagyon köszönjük szépen az eddig felrakott képeket!VIII.Henrik írta:30-40 kép a szökőkútról:
http://www.sendspace.com/file/b3ge9n
Falanoke írta:Sziasztok!
Néhánynapon belül Barcelonába megyek, és nagy álmom, hogy egy eredeti, Barcelonában vásáolt mezem lehessen. Mivel csak néhány napot töltök ott, nem biztos, hogy lesz időm boltokat keresni, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Vajon hol találok pontosan a városban olyan üzletet, ahol kaphatok ilyen mezt?
Előre is köszönöm a segítséget!
Igen Peti az pont nekem voltA mezzel meg legyetek óvatosak, mert valami nem okés velük. Az utazótársaim is vettek mezt, és rá egy nappal kifakult a színe, a mellkas környékén, meg a háta is megkopott... Foltok is keletkeztek. Mindez egy nap alattKőkemény 80 euró volt az egész.
azok arabok voltak?pety27 írta:A stadion mellet van az FCBotiga Megastore,de több ilyen eredeti bolt is van a városban,a Sagrada Famila mellet is van egy eredeti(vigyázz van sok arab is) és ha jól tudom minden nagyobb plázában is található.
A mezzel meg legyetek óvatosak, mert valami nem okés velük. Az utazótársaim is vettek mezt, és rá egy nappal kifakult a színe, a mellkas környékén, meg a háta is megkopott... Foltok is keletkeztek. Mindez egy nap alattFalanoke írta:Sziasztok!
Néhánynapon belül Barcelonába megyek, és nagy álmom, hogy egy eredeti, Barcelonában vásáolt mezem lehessen. Mivel csak néhány napot töltök ott, nem biztos, hogy lesz időm boltokat keresni, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Vajon hol találok pontosan a városban olyan üzletet, ahol kaphatok ilyen mezt?
Hello! Barca shop van ugyebár a stadionnál,Plaza Catalunya(ha a rambla felől jössz,menj át a téren,és bal felén lesz),Mare Magnum(pláza a delfinárium mellett a kikötőbe),Sagrada Familia,és van Lloret de Mar-ba is a tengerparti sétányon. Lehet van még,csak én nem tudok rólaFalanoke írta:Sziasztok!
pety27 írta:A stadion mellet van az FCBotiga Megastore,de több ilyen eredeti bolt is van a városban,a Sagrada Famila mellet is van egy eredeti(vigyázz van sok arab isFalanoke írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm a segítséget!) és ha jól tudom minden nagyobb plázában is található.
A stadion mellet van az FCBotiga Megastore,de több ilyen eredeti bolt is van a városban,a Sagrada Famila mellet is van egy eredeti(vigyázz van sok arab isFalanoke írta:Sziasztok!